С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 401
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Къде ги виждаш тези баби?

# 511
Тя темата е за дразненето. Дразни се момичето, казва си. За мен проблемът би бил, ако му дава телефон, а лъже, че не му. Да си каже, ей, вдигам ръце, чудя се как да го успокоявам, пускам му клипчета. Ако лъже, значи доста неумело го прави.

# 512
Къде ги виждаш тези баби?

В тази тема

# 513
  • София
Няма такива. Моите деца са расли, когато вече всичко имаше, но не съм предявявала списък с условия за гледане.
Аз нямам против да виждам внучките с родителите им, даже за сега предпочитам.

# 514
Ще дойде ли още някой да анатемоса бабите, които не искат да поставят живота си в услуга на внуците и да го направят единствен смисъл?
   Ре, силно се съмнявам снаха ти и синът да предявят претенции като горните.

# 515
Кой не ще майка му на внучето?
 Това, че е нормално и виждане насаме не противоречи на първото - с мама и тати.

Аз пък не разбирам що си мислите свекървите за длъжни,  имате си майки ,дето са перфектни. Свекървата   ненормална , но нея  натискате.
 Моята свеки се дразнеше като споменавам - баба така ме научи, за точене на баница ,за друго. Яд я беше. Като я питах нещо , рече Питай баба си. Това  ако не е намек.
 Баба ме караше да гледам и  да пипам по нещо като готви ,че може да нямам свекърва и  може да имам и да не ще да ме научи. Кат се жениш на 19. Сега късно , но може пък да не се ожениш. Поумняваш.

# 516
Охх,ама то много изисквания имам,бе….да не се дават телефони и захарни изделия…Оххх,горката жена,поне другата ѝ снаха дава да се гледа сина ѝ кой както сака,че щеше да откачи с две много големи примадони.

# 517
Който иска виждане насаме, да се съобразява с елементарни правила
Охх,ама то много изисквания имам,бе….да ке се дават телефони и захарни изделия…Оххх,горката жена,поне другата ѝ снаха дава фругия внук да се гледа кой както сака,че щеле да откачи с две много големи примадони.

Да, това с телефоните и захарните изделия си е медицинска препоръка, ама нали е по-важно да кажем, че баба най-добре знае, пък какво е най-добре за детето, все тая

# 518
  • София
Слава богу, снаха ми не е изкукала, за да си мисли, че телефон, оставен на масата, или пусната песен за две минути ще увредят децата. С храненето е различно и там нормален човек не би правил глупости.
Аз внуци не желая да отглеждам освен при нужда. Нямам изисквания да ги виждам насаме. Но ако ми ги оставят, за да излязат някъде и ме записват, дадат ми 1000 условия, ще трябва да си излизат с тях.

# 519
Зимко, никой не е написал, че баба знае най-добре. Като не може да понася свекърва си, да ни дава детето. Има гледайки, плащаш и ползваш. Има и ясли и ДГ, чакам там да се изрепчи на учителката как не гледат детето правилно. Тъкмо в градината ще учи немски, а няма да попива български от простите баба и дядо. Има само един проблем-как да го сервира на мъжа си, че като чета няма да е много хепи да се ограничи майка му.

# 520
  • София
Аз мисля, че ще си отдъхнат бабата и дядото.

# 521
То не е въпросът в самия екран, какво се орави на самото устройство. Не бих дала телефона на детето си да цъка цял ден няква игра, но понякога правим заедно някакви неща. Имаше рожден ден - ми яде торта със захар. Голям праз вече.
Но ако детето отиде при баба, тя му пуска телевизора на турския сериал и хваща плетката, ми не, мерси съм на такъв контакт.

# 522
Много благодаря за комплиментите!
Личи си вие какви свекърви сте,щом умеете да унижавате чужди хора на база техни мнения.
Вие наричате това претенции,а аз-нехайство.
Големи лисици сте!Като не ви харесва нещо от снахата,веднага се защитавате,че сте постоянно нападнати от нея,а вие-безгрешни като Бог.
Преди гледах да си мълча на такива ограничени мнения,но няма да ви търпя и ще се защитавам,което го мога и без да наричам някого “изкукал”.
И да ми пъхате думи в устата,че съм намеквала,че свека е проста-ето такова невъзпитание от възрастни жени не бях виждала!
Не съм я била харесвала-също не съм го споменавала никъде,ама да се направим на интересни пред останалите читатели.
По време на бременността си майка ми също не се съобразяваше с дадени неща и се карахме.
Не деля на мои и твои роднини.Деля на уважение на граници.

# 523
Смяяях, сега пък ние сме ти виновни. Ти се оплакваш от свекървата, ти пишеш тук какви са със свекъра, как не знаят немски, как не искат да се научат, пък сега ние сме ти виновни. Порасни и ще ти е по-лесно. И то не само по отношение на свекърите.

# 524
Никий не ми е виновен.Това е по темата,а на теб като не ти харесва моето мрънкане,си създай тема за снахи и там може да изливаш душата си колкото желаеш.
Като искаш пък да си солидарна към такъв тип свеки(който си очевидно и ти),си създай такава тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт