Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 883
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Ех, тирамису.
Може би е някакъв wake up call.

# 136
Тирамису, много съжалявам за развитието! Знам, че сега ти е много трудно, но според мен тази ситуация ще ти помогне да вземеш решение за бъдещето си.
Също така, според мен в твоя случай наистина вероятно става дума за недобро качество, а някаква информация за това може да даде инвитро с ПИД. Една лека стимулация може и да помогне.
Ще си позволя да коментирам ситуацията с партньора ти, въпреки че реално само вие си знаете какви са чувствата ви (и отношенията ви като цяло). Аз смятам, че моментната ситуация не е честна за нито един от двамата и в дългосрочен план, независимо дали някой от вас направи компромис, няма как да имате щастлива връзка. Знам, че е много страшно да прекратиш нещата на 40 години, но ти дори сега не звучиш щастлива.
Момичета, съболезнования за загубите ви!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 14:58 от theDoodLe

# 137
Тирамису, толкова съжалявам, че от отново минаваш през това. Пожелавам ти всичко да мине по най-благоприятния начин и да можеш да си починеш на круиза. Надявам се и да имаш време там да премислиш дали така си представяш бъдещето си или предпочиташ да и търсиш щастието другаде. Heart

Наси, браво, че вече свършихте с майстора. Малко остава до края, тъкмо ще имате няколко месеца занимавка с ТМ преди пак да мислите сериозно за опити. Успех с финансовата част, дано успеете да намерите временно от къде да намалите разходите, че да се справите с всички покупки. Flowers Four Leaf Clover

# 138
Тирамису, ужасно съжалявам! И аз вече считам, че е wake up call и просто целият свят нашепва, че той не е твоят човек (той сам е казал, че не желае детето) и негативната енергия с лошият материал явно си казват думата. Навярно на теое място щях да изчакам тялото да се възстанови и да направя инвитро от добре подбран и здрав донор. Сега ти изглежда мрачно всичко, но съм сигурна, че ще се справиш.

# 139
Тирамису, съжалявам много за развитието. Sad Вярвам, че ще се случи при теб, изглежда сравнително бързо забременяваш и може би се касае за некачествен материал, което е най-логичното, заради възрастта. Преживей си го, помисли добре какво ще правиш от тук нататък с твоя човек и си направи план за следващи стъпки.

Салсера, съжалявам за свекърва ти.

Добре дошли на новите, да не се задържате.

Наси, браво за ремонта, ще се оправите и с останалите разходи. Ние също правим основен ремонт на ново жилище, доста напредваме и се надяваме да се преместим до края на годината.

# 140
  • Замък сред облаците
Шантал, принципно в друга ситуация ще си права и нямаше да го кажа, ама говоря за конкретния случай и човек. Просто…
Скрит текст:
имам приятелка в подобна ситуация, първия път направи аборт щото мъжа не го искаше. Втория път го остави… пък даже и опити не е имало там, просто оня хем не искал деца, хем не я пази… тя го издържаше финансово, той я унижаваше, кръшкаше, накрая се разделиха след 3г мъки; сега учи детето да й вика тъпа курва… Жена с образование и добре платена тясна професия. Еми, не от всеки тъпанар става читав донор, ако мога така да се изразя. Особено като насреща твърдо се заявява че не ще деца и има емоционален натиск.

# 141
  • София
АА, аз може би реагирах импулсите, извинявай.

# 142
  • Замък сред облаците
Няма грижи, просто не го казвам за всички, а ми е жал за Тирамису, сякаш се примирява с по-малко отколкото заслужава 🤗

# 143
Аз се включвам ни в клин, ни в ръкав само да споделя за нещо, което бяхме дискутирали преди време.
По повод зацапванията 3-4 дни преди МЦ една от вас беше споделила, че са й казали, че е заради намалели лактобацили. Аз упорито твърдях че е норма (поне литературата казва , че до 2 дни си е норма). Ама верно, че като пооправих лактобацилите (2-3 месеца курсове вече) и зацапването намаля до половин-един ден преди фактическата менструация. Така че явно има нещо общо и безкрайно благодаря за тогавашното инфо!

АА, какви пробиотици взимаш орално? Женски специализирани предполагам?

# 144
На мен за имплантация от Турция ми изписаха тези.

# 145
  • Замък сред облаците
Астарте и Биозин Фем на своя глава взимах, сега АГ ми изписа Лактобор.

# 146
Момичета, разписвам се с МЦ вчера 26 ден и то в 2 вечерта, направо ме събуди болката и течението. Много "забавно" ми стана като ми дойде, защото допреди 2-3 дни правих тестове за овулация... Явно от късно съм започнала с тях, чак от 12 ден, но никога цикълът не ми е бил толкова кратък. Варира от 28 до 32 дни, дори 33. Много смахната работа. Тук много момичета май пием инозитол, при вас той оказваше ли влияние на дължината на цикъла и на овулацията?

# 147
Кат, на мен инозитолът също доста ми скъсяваше цикъла и също стигаше до 25-26 дена.

# 148
  • На изток от Ада
Май при Фей имаше такъв ефект.
При мен инозитол го закова на 28 дни.

Аз почнах берберин за ир ..

# 149
Кат, аз като почнах да пия инозитол, цикълът ми стана 25-27 дни. Преди това варираше между 35-45. Върху овулацията обаче не повлия - както я нямаше, така и сега без стимулация няма

Общи условия

Активация на акаунт