Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 333
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
При мен последното забременяване е в сивата зона между саморезорбирала се ИМБ и БХ.
Развиха се теории, понеже лявата тръба е запушената, но жълтото тяло беше вдясно, че има вариант да е прешляпало през матката и да се е заболо някъде тубарно вляво (това бяха теориите в Надежда).
Според репрото обаче тия пътешествия са супер супер редки и по-скоро неадекватност от страна да организма да се справи с недобра бременност (щото аз имах доста солидно кървене, след което ЧХГ си продължи да си расте до към 800)
На хистерото после ми показаха как било имало петно като белег от скорошно имплантиране… ама можело и да не е такова. Та адски е неясно ако не се визуализира нищо никъде.
Слагам гифче на объркан Джон Траволта.

Валя, тая тръба ако е склонна към такива неща, аз бих я махнала.

Да най вероятно ще я махна,ще изпия сега тези хапчета и директно ще говоря с доцента да я маха.При мен се вижда нещо,някакво жълто тяло ама първата седмица си мислеха ,че е биохимична бременност та ми направиха и цветната снимка докато реално съм била с ИМБ,доцента каза после с две запушени тръби си 🤦🏼‍♀️ докато реално не установи, че съм с ИМБ и че тази цветна снимка е тотално нереална....

# 121
Не може ли направо да се насрочи лапароскопията? Защо метротраксат, пък после и операция?

# 122
Не може ли направо да се насрочи лапароскопията? Защо метротраксат, пък после и операция?
Ами ако от мен зависи изобщо няма да го пия,ама доцента изобщо не е споменавал до сега за операция и заради това си мисля ,че може би така той е преценил,че е по правилно,не знам, дори ми минава през главата да не ги започвам изобщо и следваща седмица съм на ЧХГ и на преглед и когато види,че са същите стойности да предприеме направо операция,не знам какво да правя объркана съм, за тези хапчета прочетох,че след тях може да се изчерпи ЯЧР ...

# 123
Без да имам никакъв опит с ИМБ знам, че е спешно състояние, за което се взимат мерки веднага и е редно да се вземе и второ мнение. Не бих чакала до преглед другата седмица или поне не повече от понеделник.

# 124
Благодаря ви, момичета за изказаните съболезнования! Салсера, съжалявам и за вашата загуба! При мен МЦ настъпи преди седмица, онзи ден приключи. Надявам се плануваната почивка да ни зареди положително ... от онзи ден възобновихме опитите. И на ММ му е криво от загубата, но гледам да не го оставям да потъва в дупка, та надявам се наистина почивката да се осъществи (само да сме живи и здрави) и да се случи хубаво чудо!

# 125
  • На изток от Ада
Селсера съжалявам за твоята свекърва.

# 126
  • Замък сред облаците
Аз се включвам ни в клин, ни в ръкав само да споделя за нещо, което бяхме дискутирали преди време.
По повод зацапванията 3-4 дни преди МЦ една от вас беше споделила, че са й казали, че е заради намалели лактобацили. Аз упорито твърдях че е норма (поне литературата казва , че до 2 дни си е норма). Ама верно, че като пооправих лактобацилите (2-3 месеца курсове вече) и зацапването намаля до половин-един ден преди фактическата менструация. Така че явно има нещо общо и безкрайно благодаря за тогавашното инфо!

# 127
Лактобацили влагалищно?

# 128
Момичета, не знам, къде се намирам и какво да мисля. Чхг-то пак спря да расте. В сряда беше 200, днес е 300.
Трета биохимична (в най-добрия случай). Това само заради лош материал ли е, не знам вече.

# 129
  • Замък сред облаците
Семира, влагалищно и орално.

Ех, Тирамису…. Лош материал е основното. Или съдбата те ръчка да не е този човек….

# 130
Тирамису, ти вчера ли пусна чхг или днес? В една и съща л-рия ли са?  Съжалявам, надявам се да е някаква грешка.. така се зарадвах...

# 131
  • На изток от Ада
Нашият ап е готов от майстора.
Сега пък парите свършили ,а имаме да взимаме икафове , няколко уреди. Детската е по гипскартон. Трябва мм да я прави.

Иначе осъзнах ,че искам опити , не сега де. Ще пусна имунологичните хормони ир и т н.

# 132
  • София
Турамису, съжалявам за развитието. Но така или иначе при теб е толкова заплетено положението...
АА, това със съдбата някак не го приемам.... Толкова много от нас имат по няколко несполучливи бременостти, та тази реплика ми се струва малко не на място.

# 133
Кате, в същата лаборатория е, тази сутрин го пуснах, предният резултат е от сряда. Така че няма място за съмнение, че е спряло да се развива. Като видях чхг от днес, само си казах, че никога няма да имам деца. Не ми се струва възможно вече. После тръгнаха сълзите, разочарованието.
Сега само се моля да се срине бързо, иначе пропускам и круиза. Що за късмет имам, и аз не знам.

# 134
  • На изток от Ада
Ще имаш Тирамису но не с този човек

Общи условия

Активация на акаунт