Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 885
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Ясно значи има такъв ефект..Благодаря ви, момичета Heart Flowers Hibiscus
Фей, Лудост вие по колко мг пиехте? Като видяхте, че го скъсява променихте ли дозата или го оставихте?
Наси берберинът непоследък много се спряга за ИР и СПКЯ. Дано има хубав ефект и при теб Heart

# 151
Момичета, мнения за този продукт? Купих го ама не съм го пила все още....

# 152
  • Замък сред облаците
Кат, зависи и дозата на инозитола. При мен от 32-35 дни го беше скъсило на 28 дни, ако пия над 1гр инозитол, което ми идваше късо 😂 бях свикнала с 30 дни. Другото което е, че поне 2-3 месеца е хубаво да се приема и тогава да се съди за ефекта, че понякога има напасване на организма.

# 153
Фей, Лудост вие по колко мг пиехте? Като видяхте, че го скъсява променихте ли дозата или го оставихте?

Първо пиех по 2 грама, после минах на 4. И сега си пия така. За мен е супер, че ми регулира цикъла – преди идваше когато му хрумне, а сега поне знам кога да го чакам.

При мен дозата не оказа влияние върху дължината на цикъла.

# 154
Кат, зависи и дозата на инозитола. При мен от 32-35 дни го беше скъсило на 28 дни, ако пия над 1гр инозитол, което ми идваше късо 😂 бях свикнала с 30 дни. Другото което е, че поне 2-3 месеца е хубаво да се приема и тогава да се съди за ефекта, че понякога има напасване на организма.
Ясноо, аз тъкмо чукнах първия месец, няма да прибързвам със заключенията значи Stuck Out Tongue Closed Eyes. Иначе и аз по 2 гр. пия.
Златни сте, момичета Kissing HeartHeart

# 155
Кат, аз пиех по 1 гр. инозитол допълнително към глюкофажа си за ИР (имам и СПКЯ също), като на всеки 6 месеца правих почивка по съвет на ендокринолога. В случаите, когато МЦ ми падаше на 25 дена си правих почивката просто по-рано и като се вдигне по 29 дена пак го почвах. Преди почването му цикълът ми беше средно 34 дена.

# 156
  • На изток от Ада
Кат аз пиех 4 гр.
Берберин имам от доста време купен.

# 157
Кате, миоинозитолът го водят много полезен за овулацията, така че дай му шанс. Може би този месец наистина е била по-ранна и затова не си я хванала. Аз обичам ранни овулации, да не се налага да тествам дни наред и да се чудя.

Аз влизам с днешното чхг, както очаквах, още се е вдигнало, като дежа вю ми е от предния път. В събота почти нямаше покачване от сряда, беше 317, днес 584.... Молех се да започне да пада. Какви са тези биохимични, дето продължават да растат чхг-тата ми, забога? Това нормално ли е? Възможно ли е тубарни да са тези бременности, при условие че миналия месец правих втора цветна снимка и са ми проходими тръбите.
В сряда пак ще пускам кръвни, ама не виждам, какво трябва да се случи, за да си отида на почивката.

# 158
  • На изток от Ада
Кога ти е круиза?

# 159
  • София
тирамису, от събота до днес покачването е горе долу добре. ако в сряда мине 1000 може да отидеш да те види аг даже.

# 160
Тирамису, с моя опит с тия истории.. трябва да се следи още доста пъти, докато му се види какви са му намеренията. Може да се удвои, може да стигне някакво плато, може да почне пада. Дано стане ясно скоро, знам колко е тегаво.

# 161
Ох значи да почвам да се моля да се вдига още, че в четвъртък сутринта имам час при Тихомирова в Надежда. Ако по някакво чудо успее да отхвърли извънматочна. Иначе петък следобед ми е полета. Нито багаж стягам, нищо не подготвям. Сигурно четвъртък ще реша, дали да замина, според това как мине прегледа.
Кенди, и моят опит сочи същото, миналата година 4 седмици следих чхг, докато благоволи да ми дойде. Яд ме е, че като няма да го бъде, не тръгва тялото да го изхвърля веднага. Толкова е безсмислено и гадно да съм "бременна", но да не се развива ембрион.

# 162
  • На изток от Ада
Абе може и да се види тирамису.  Чела съм че се вижда понякога ппи 600- 700 чхг .

# 163
Ох, тирамису, дано има благоприятно развитие всичко! Третото ЧХГ в сряда може би ще даде някаква яснота какво се случва, но се зареди с много търпение.
В Надежда нямат много извънземна апаратура по мои наблюдения, но ако е минало 1000, ще го намерят. Аз не помня дали по принцип си при Тихомирова, ако да - вероятно си знаеш, че поне ще ти каже нещата както са.
За круиза, честно, много рисковано ми се вижда, но ти ще си прецениш след прегледа в четвъртък. Не знам дали с партньора ти коментирате случващото се, ама ако ти не можеш да пътуваш по здравословни причини, а той отиде на круиз….Expressionless

# 164
  • На изток от Ада
А да ходи този , мен меко казано ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт