Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 241
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
  • Замък сред облаците
А, щом е към 10 ден след О сигурно е бил започнал спада. Че нали ако е 7 ден дали да не се търси прогестеронова недостатъчност, ама надали щом е било след това.

Иначе ако на 6 ден е била 6мм лигавицата, а до 48ч е имало О затова казвам тънка. На мен 3-4 дни преди О ми е 10мм примерно.

# 46
Това е цикъл след 60 дни липса и предизвикан от противозачатъчни. Далеч не мисля, че хормоните ще са се нормализирали.  А и толкова ранна овулация също не е нормална. Въпросът е дали има вероятност пак да няма цикъл и лигавицата да е тънка и затова, но предният път беше 3,4 на 35 ден след любимия ми Летрозол 😀

# 47
  • На изток от Ада
За имунологичните и мб . Аз бях с добри нк и ешерия коли от мб

# 48
С Михайлова си говорихме, че съм прясно лекувала гарднерела, а към момента на разговора трепя и гъбички след гарднерелата, каза че това не е такава инфекция, която да вдигне в цялото тяло аларма. Виж.. сега че отидох с подута сливица да давам кръв за НК клетки.. ей това вече я напрегна Joy

# 49
Fayona честито розово и лек остатък Heart

Аз се записвам за новата тема с трета биохимична…за периода от година и половина. Чакам си цикъла тези дни, ако още малко се забави ще си изпусна часа за проверка на тръбите ( още се чудя имали смисъл )
Много ми е криво, добре че поне тук мога да споделям с вас Hug

Някои знае ли за проф. Михайлова колко напред са часовете ?

# 50
  • На изток от Ада
Silence_25 съжалявам! И аз ми е мн тъжно , но глесам да не занимавам някой
За Михайлова сега погледнах няма за скоро в medrec m....

# 51
Благодаря Наси,
ще се регистрирам и аз в Медрек да следя за часовете Simple Smile

Silence_25 съжалявам! И аз ми е мн тъжно , но глесам да не занимавам някой
За Михайлова сега погледнах няма за скоро в medrec m....

# 52
  • На изток от Ада
В момента въобще няма за напред ....
Успех ти желая иначе

# 53
Silence_25, аз имам един час за професор Михайлова за другата седмица в Медрек, който няма да ползвам. Тъкмо днес мислех да го предложа в темата, ако искаш ми пиши да се разберем.

# 54
Файона, много се радвам за теб, лек остатък от бременността. Heart

silence, съжалявам, дано да е за последно. Sad

Успех на всички, стискам палци да се изнасят повече момичета към отчетните в рамките на тази тема.

Редактирам се да добавя за себе си:

Скрит текст:
На мен ми е ден 15 от МЦ и мисля, че ми мина овулацията по-рано този месец. До вчера си имах типичните симптоми, днес вече не. Ние се отчетохме точно на 13-14 ден. Надявах се да е по-късно този месец, защото сега се пада да ми дойде като сме на морето. Ще трябва да нося с мен и тестове, и превръзки. Макар че точно преди да заминем ще мога да направя по-ранен тест, ама пак няма да е 100 процента сигурно. Изобщо не се настройвам, че ще се получи веднага, затова по-скоро си чакам МЦ. Имам търпение до края на лятото поне, пък и до края на годината. Ще видим какво ще стане, просто ще помрънкам, че точно на морето ще съм в цикъл.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 12:05 от mommy22

# 55
Аз изостанах малко със следенето на темата, но миналата седмица почина свекърва ми и още не можем да се отърсим от станалото.. точно тогава ми дойде и Ц, днес вече ми е 6 ден и е на свършване.... за капак в понеделник се събудих с възпалена слюнчена жлеза, така бях отекла, че не е истина... на антибиотик съм и видимо има ефект, Надявам се след като го спра да не се завърне проблема с пълна сила....
чакам с нетърпение планираната отпуска ба море, защото и двамата с ММ имаме огромна нужда от почивка и смяна на обстановката....дано само всичко с нас да е наред! Пу-пу....🍀
Дано новата тема е изпълнена с много положителни емоции....

# 56
  • На изток от Ада
Съболезнования Белив!

# 57
Белив, съжалявам за загубата ти, както и за това, че си имала здравословен проблем. Пожелавам ти незабравимо лято, хубава почивка и да ви се случи прекрасното чудо много скоро.

# 58
BeLive1211 съболезнования!

# 59
Здравейте момичета,
аз се позагубих малко, че края на миналата седмица бяхме малко на море и тази седмица не можех да смогна с работата.
Фейй, колко е хубаво да си орисница в темата, от сърце ти пожелавам лек остатък от бременността и съвършено здраво бебе! Картинките ти с прашеца са наистина вълшебни.
Аз пак съм в стрес:
Скрит текст:
Ние нали имахме големи драми този месец, приятелят ми отказа инсеминация и каквито и да било АРТ процедури, но склони на сълзите и молбите ми, поне да опитаме да хванем овулацията с домашни опити. На 10 ден тестът си ми беше отрицателен, аз потънала в обичайната си депресия след поредния неуспех, докато на 13 дпо не ми се появи супер бледа чертичка. В понеделник и сряда пуснах кръвни, и за първи път имам удвояване, от 79 вчера се беше качило на 200. Душата ми се е свила, че пак няма да се развие и не смея да се зарадвам, нито да се нарека с думата бременна.
Драма 1: Бях в края на май при проф. Михайлова и тя не беше мнение, че може да има имунологичен проблем при мен, по-скоро лошо качество на материала. Все пак ми назначи от немай къде АНА профил и НК клетки. Пратих й резултатите сега в понеделник и шок, тя ми връща отговор във вторник, че не са добре нещата, положителен АНА профил и някакъв кофти фенотип. Та ми препоръчва да започна незабавно терапия преднизолон кортико, вливка октагам и аспирин протект. Аз се ошашках от тези кортикостериоди, ама ги започнах от страх, да не отхвърли тялото ми ембриона. Утре запазих час за вливка,  не знам, какво да очаквам. И този аспирин не знам, дали да го започвам, от днес започнах да бия фраксито. Да не си разредя твърде много кръвта, се притеснявам. Освен това ми се върти нещо в главата, че аспирина в ранна бременност е опасен.
Драма 2: приятелят ми не иска това дете и ако се окажа наистина бременна с бебе, оставам сама. Вчера ми го заяви, и преди това ми го беше казвал.
Дарам 3: Другата събота се качваме на едноседмичен круиз, платен, планиран отдавна. Сега ще следя до последено чхг, ако като предния път спре да се качва, да знам, да не заминавам, да не се окажа с някоя извънматочна насред открито море.
Белийв, моите съболезнования за свекърва ти. Дано бъдете скоро възнаградени с нов член на семейството.
Сайлънс, съжалявам за биохимичната.
За да не ви изреждам една по една, пожелавам на всички момичета, които гонят яйцеклетки или им предстоят процедури, успех!

Общи условия

Активация на акаунт