Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 243
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
  • На изток от Ада
Успех Тирамису. Аз съм дете без баща...
Като майка ми е имало общо 5 аборта преди мен.

# 61
  • София
*тирамису*, първо тихичко честито, второ драмите една по-една ги мисли, а не всички накуп... така или иначе беше решила,че искаш дете и беше готова да имаш такова от донор - не виждам драма ако се окажеш сама, следи първо чхг-то и ако има някакви проблеми с него тогава го мисли, не знам защо всички си мислят за ИМБ - толкова ли сме ви наплашили Grinning и защо все с това лошо мислене.... мислете положително!

Белийв съболезнования!

# 62
Тирамису, честито! Това са толкова хубави новини!
За имунологията, щом Михайлова смята така, мисля че няма да сгрешиш ако и се довериш. Няма да стане извънматочна на круиза , не мисли най-лошото. Ще си почиваш, ще си хапваш и ще събираш витамин Д. Това за мъжа ти е кофти развой, но ти ще се справиш и с него , сигурна съм. Много жени отглеждат сами децата си, това не трябва да те притеснява. Важното е че си бременна и трябва да се фокусираш върху това! Пренатални витамини някакви приемаш ли? Стискам палци!
Белийв, много съжалявам , моите съболезнования...

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 10:27 от Kat :3

# 63
  • Замък сред облаците
Тирамису, аспиринът в късна Б е опасен. Изчакай седмица с аспирина. Да мине имплантацията и да видите сакче, иначе бий си инжекциите и преднизолона взимай (той заради ANA). И стиснати палчета!

# 64
  • На изток от Ада
Кат а ти засече ли пик за О ?

# 65
Не, този месец нямам пик. Попринцип имам много изявен с много тъмна черта и за първи път , откакто тествам , не я хванах като си спазвах всички правила. А уж това е първия месец, в който пия и Инозитол и се храня по-правилно за СПКЯ. Може да не съм я хванала, може да е ануволаторен, което ще е ба*ти късмета , при положение , че имах и надраскване, което има ефект 3 месеца. Те два минаха вече. Малко се дразня , ама какво да се прави, това е положението.

# 66
Тирамису, поздравявам те и ти желая успех – нека всички рискове те подминат и всичко с бременността върви добре до самия край. Надявам се и по отношение на ТМ да вземеш възможно най-правилното решение, каквото и да е то.

Белийв, съжалявам за случилото се..

# 67
  • На изток от Ада
Ясно Кат . Кофти ...

# 68
Благодаря ви за подкрепата, мили момичета!
Шанталче, така е, това е чудо, че имам положителен тест, аз съм го искала с ясното съзнание, че човекът до мен не би участвал като родител. Но сега няма да мисля затова.
Кате, само фолат започнах. Десетките добавки, които имам са все за забременяване.
АА, благодаря за съветите, ще те послушам.

# 69
  • София
*тирамису* добавям, че ми прави впечатление напоследък, че мъжете не знаят какво искат така, че може пък в един момент да реши да участва, знае ли човек....

# 70
Тирамису, тихичко честито! Nature Sparkles Твоята история ми е много на сърце, че си спомням как ние докато бяхме на пауза заради лаймската и вие бяхте така заради инфекции. Пожелавам ти всичко с бременността да се развива идеално (отчасти и аз се чувствам виновна за притесненията ти, че явно много сме ви наплашили с тези извънматочни, а те все пак са рядкост) и стискам палци и ТМ да осъзнае от какво се отказва - както от бъдещото ви дете, така и от теб, която си била до него толкова дълго време - и да размисли докато е още време. Решението мисля, че за себе си си го взела още като си го молила за опити, оттук нататък остава да се види той какво ще реши за себе си и дали ще остане. Аз тази бременност също в началото бях на комбинация кортикостероиди, октагам и аспирин протект (макар, че последното не беше предписано от Михайлова и малко ми е странно в комбинация и с фраксипарин). Имунологичната терапия почнах от 5-та седмица, та няма какво да се притесняваш, всичко си го почваш навреме и с нищо не си закъсняла. Пожелавам ти успех във всичко! Heart

# 71
Белийв, съболезнования за загубата ви. Sad

Тирамису, браво момиче, пожелавам ти всичко да бъде наред и да гушкаш бебе догодина. Радвам се, че си успяла бързо да действаш с изследванията и терапията. Всичко ще си дойде на мястото, мисли положително. Аз лично не бих отишла на круиз с този човек, само вие двамата, в открито море и то в обтегнати отношения. Не разбирам как може да се съгласява на опити като не иска дете и изобщо така да си променя мнението от днес за утре след дългогодишна връзка. Просто не мога да си представя какво ти е на главата. Хем си бременна с неговото дете, хем не можеш да се зарадваш от една страна покрай притеснения за бременността, от друга заради това, че бащата не го иска. При положение, че се обичате и сте си заедно. Изобщо не разбирам логиката му, вие си живеете като семейство и ходите на почивки, ама ще се разделите, заради детето ви. Разбирам да не е окей с донорски материал, примерно, ама тук не е нормално това поведение. За мен е страшна обида и потъпкване на достойството ми да остана с такъв човек, още днес бих се разделила с него. И сигурно при теб остава малка надежда, че ще размисли и ще обикне детето. Ама дете без баща е по-добре от дете с баща, който не го обича и го отхвърля. Ще се справиш сама, вярвам.

Аз съм 1-3 дни след овулация, не я проследих точно. При това положение сме правили опити 1-2 дни преди нея или на самия ден. Аз залагам на 1-2 дни. Края на другата седмица докато оправям багажи за морето ще правя тестове.

# 72
  • На изток от Ада
Съгласна съм с Моми за казуса ва тирамису.  Не бих отишла на Круиз с този.
Пък и няма да чакам да заобича детето . Моят баща за 15 г не сети за мен.  Той няма други деца . Когато се събраха с майка ми отново,  ме караше да се чувствам като невидима...
Донесъл три лукчета , едно за него , едно за майка ми,  и едно за кучето !!
В 9 кл ме блъсна мотор на пеш. Пътека , влачил ме 40 м . Бях в болницата,  баща ми въобще не влезе в стаята ....

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 12:56 от nasito8988

# 73
  • Be realistic - plan for a miracle.
Вчера ти е казал, че категорично не иска детето, с което си бременна в момента, и ти все пак планираш круиз с него? Понеже е платен отдавна... това ли е мотивацията наистина?
Какво ще си говорите на тоя круиз? Ще се прегръщате ли, ще бъдете ли двойка? Ще се правите ли, че не си бременна, за да не се засяга тази тема, понеже явно му е неприятна? Ще бъдеш ли спокойна и щастлива там, хубави емоции ли ще предаваш на плода чрез мислите и чувствата си?
Изобщо не коментирам "ако чгх не расте няма да ида"... по-горните ми въпроси са в случай, че чхг расте и всичко е наред.
Аз явно съм много различен човек, защото просто в твоите обувки багажът отдавна щеше да е събран и да си търся щастието другаде. Пък явно детето е крайната цел, а това вече се е случило, което е хубавото, та наистина според мен не губи повече време с този партньор.
Все пак, каквото и да кажа, едва ли ще повлияе. Пак чета всичко написано и не мога да намеря логиката на решенията, които взимаш в момента...

Иначе, голямо честито и дано всичко е наред до финал. Simple Smile Вярвам, че децата не се дават случайно и щом се е появило, ще е за добро и ще се развие всичко благоприятно.🙏

Edit: Наси, сега прочетох... Трудна история, ти си много силен човек.

# 74
preggo, не си странна, аз отдавна щях да съм си събрала багажа и да бягам далеч от този човек.

Скрит текст:
Никаква любов не виждам, той не се държи като зрял възрастен и унижава жената до него като я разиграва и заплашва. Ще ѝ направи дете, от него да мине, ама после какво? Какъв му е планът от сега нататък се чудя? Ще се правят на щастливо семейство, ще си почиват заедно, ще си затварят очите за бременността и в един щастлив миг преди бебето да се роди, той си събира багажа и приключва голямата любов. Съвсем реален ми е въпросът, просто ще забрави за теб и това, че имате дете ли? Хубаво е да го изговориш с него, за да ти каже кога планира да те остави. За мен - мерси много, аз ще пропусна тази неземна любов и романтика. Ще се оправя и сама, ще дойде следващ. Ще си отида с приятелка на круиза или ще предложа той да си отиде с приятел. Или просто изгаряте и двамата с парите. Може да е най-прекрасният принц, ама това поведение и постъпка не оправдават каквито и да е други хубави качества в него. За мен това е deal breaker от всякъде, още от началото. Даже не искам да ми припознава детето, най-добре не му позволявай и се пиши като самотна майка.

Тирамису, имай повече самочувствие, недей да бъдеш в ролята на жертва, зарежи го ти първа, нека да видим как ще се чувства.

Общи условия

Активация на акаунт