и защо все с това лошо мислене.... мислете положително!
Твоята история ми е много на сърце, че си спомням как ние докато бяхме на пауза заради лаймската и вие бяхте така заради инфекции. Пожелавам ти всичко с бременността да се развива идеално (отчасти и аз се чувствам виновна за притесненията ти, че явно много сме ви наплашили с тези извънматочни, а те все пак са рядкост) и стискам палци и ТМ да осъзнае от какво се отказва - както от бъдещото ви дете, така и от теб, която си била до него толкова дълго време - и да размисли докато е още време. Решението мисля, че за себе си си го взела още като си го молила за опити, оттук нататък остава да се види той какво ще реши за себе си и дали ще остане. Аз тази бременност също в началото бях на комбинация кортикостероиди, октагам и аспирин протект (макар, че последното не беше предписано от Михайлова и малко ми е странно в комбинация и с фраксипарин). Имунологичната терапия почнах от 5-та седмица, та няма какво да се притесняваш, всичко си го почваш навреме и с нищо не си закъсняла. Пожелавам ти успех във всичко!
Вярвам, че децата не се дават случайно и щом се е появило, ще е за добро и ще се развие всичко благоприятно.🙏Препоръчани теми