Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 300
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
  • На изток от Ада
Аз съветвам тирамису да не го търси и после.  А да го има като донор .
Аз не съм призната .. Баща ми отказа Днк тест...

# 76
  • София
не мисля, че сега е моментът да се отправят такива критики и съвети към тирамису, смятм, че тя най-добре си знае човекът и причините за неискането на дете от негова страна.
според мен проблемите трябва да се степенуват и поетапно да се разнищват.
пожелавам й от все сърце чхг да си расте правилно и скоро да се похвали с пулс, и всички ние заедно с нея да се радваме на бременността й.
колко до другите неща те в момента са съвсем не на дневен ред и съм сигурна, че с времето сами ще се нагласят.

# 77
  • Замък сред облаците
Подкрепям казаното от Шантал. Един филм й е достатъчен на Тирамису сега, спин офф сценариите да останат на заден план Simple Smile

# 78
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз не съм спекулирала какво ще се случи, но зададох някои въпроси, които по-скоро бяха подсказка какво да си запита сама и в настоящия момент. Бъдещето никой не знае, obvi.

# 79
Да, отстрани като го погледна е мега абсурдна ситуация. Това и във филм не могат да измислят. Но общо взето ние го направихме този опит след като аз плаках и го умолявах затова. С обещания, че няма да го търся за нищо. И той накрая след всичките ми сълзи, се съгласи. Е разбира се, той шанса и да стане тъй или иначе не беше никак голям. Сега е много изнервен, заради това, че засега има положителен резултат. Аз мълча и се моля всичко да е наред. Няма да го моля да припознава детето, ако се задържи бременността ще трябва да се изнеса аз от тях, не знам, кога ще го направя, в момента го карам ден за ден. И още се нямам за бременна.
А на круиза сме с приятели. Не знам и аз, как е редно да постъпя, наистина самочувствието ми е под земята. Всяка нормална жена би си събрала багажа вече.
Шанталче, АА, хващам се за думите ви и на първо време ще се моля да имам ембрион.

Ставам банална, но благодаря за коментарите на всяка една от вас. Помагате ми да си подредя малко от малко мислите и да се канализирам.

# 80
Тирамису, надявам се да съм ти в помощ с моята история. Съвети не обичам да давам, всеки най добре си знае, но какво се случи при мен. Две години вадене на яйцеклетки на ЕЦ, една по една всеки месец, много от тях некачествени и не ставащи за замразяване. Раздяла с партньор и решение от моя страна с донор да се опитам да имам дете. Накрая срещам човек с който влизаме в отношения, той с дете от друга връзка която се разпада, няколко раздели и събирания уж в името на детето. Аз забременявам и той въпреки че не е с майката на детето си към този момент, категорично ми казва да направя аборт, дете той си имал. Аз още по категорично заявих че на 41 аз аборт няма да правя, първо дете ми е и я стане нещо с ония яйцеклетки я не стане, бог ми го е пратил и аборт няма да правя . Заряза ме, казах му че няма да го търся за нищо. В деня преди да родя дойде и изяви желание да припознае детето, не сме заедно и към момента, бебето е на три месеца и общо взето веднъж - два пъти в месеца намира време и желание да го види. Гледам си го сама, без никаква помощ, но желанието ми да стана майка беше по силно от всичко. Нито бившия който ме заряза заряди друга, нито този който е баща на детето ми, нито никой на тоя свят не е по важен от дъщеря
 ми. И за секунда не съжалявам че я имам,едва я износих със серклаж от 14- та седмица и лежане докрая на бременността,  може пътя напред да е много труден като самотна майка, но за усмивката на дъщеря ми бих дала живота си.
Желая ти успех, лека и безпроблемна бременност и каквото и да се случва с този човек, не е най важното. Детето е това което е важно!

# 81
  • София
Тирамису, затова казвам за момента да се фокусираме върху чхг, ембрион и пулс. ТМ може да има нужда от време, може и да няма и просто да вземете разумно решение колко и дали изобщо ще участва в отглеждането, но като за начало трябва да има какво да отглеждате.
Колкото до круиза, аз бих отишла, още повече че няма да сте сами, ще можеш да се разнообразиш и да се откъснеш от проблемите.
Само ти си знаеш какви са ви отношенията и кое би било по-добрият вариант.

# 82
  • На изток от Ада
Брей горкият човек дето бил нервен че всичко е наред! 
Пиши за равитие с ембриона.

# 83
Тирамису, тихичко честито.
И аз мисля, че сега е важно да следиш чхг, дали ще сте с ТМ, или ще си сама, ще стане ясно. Обсъждали ли сте работа с психолог? Да няма някакви семейни травми мтжът ти, че така да реагира? Може там да е ключът от палатката.
Аз на круиз не бих отишла, но съм страхливка. В началото ми се налагаше много лежане, кървях и имах отлепване на сака, та исках спокойствие, никакви вибрации и да съм близо до АГ услуги. Ти  може да идеш, за да се освежиш.

# 84
  • На изток от Ада
Абе той круиза е с приятели, но аз ще го мисля това всичко.  Даже и за самата Б да не би да прокървя и т н  ....
Ще ми заври главата , сега какво следва ?
Пък и аз по принцип съм като парцал в начална Б . Няма да ми се мърда .
А ако се наложи да кажете на тези хора ?

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 15:52 от nasito8988

# 85
Аз викам да се напънем да сме обективни и да не проектираме нашите си неща върху тирамисуто.
 Едно е ясно - няма чудене бебето да се остави или не и това е напълно достатъчен център на тежестта, че да се завърти всичко друго около него.
Това, което казва Прего има много комън сенс, буквално бих се питала същите неща, но просто защото може би клоня към такъв модел разсъждения.

Също така бих му скапала круиза, но отново, защото съм склонна :Smiley Hocho

# 86
Я да си гледа бременността. Няма какво да се дразнят допълнително или да си скапва ТЯ почивката. Нека само всичко е наред с бременността, останалото ще се нареди с или без мъжа, честно казано…

# 87
  • На изток от Ада
Аз вке пак се извиних на тирамису на лс .

# 88
Тирамису, първо тихичко честито, стискаме палци всичко да се развие по най - добре пия начин. Ще се включа и аз с мнение, защото и на мен ми е било много полезно да получа съвет от вас. Щом искаш това бебче от сърце, според мен фокусирай се единствено върху това. Откакто съм майка на една прекрасна дъщеря, станах много по - силна като човек, научих се  да се отстоявам , пораснах като личност и за миг не си представям живота без нея. Да, трудно е , но е възнаграждаващо. И понеже психологията ми е любима тема, на твое място бих се фокусирала към настоящия момент изключително да си съхраня спокойствието и усещането ,че това бебе е желано. А по въпросите за мъжа, аз бих оставила времето да покаже как ще се развият нещата, стараейки са да не допускам това да ме разклати психически.

# 89
Момичета, според вас може ли да се види хидросалпингс на ултразвук и как би изглеждал той? Питам, защото бях на преглед и то на 17-ти ден от МЦ. Има ДФ - 22 мм и се очаква до дни овулацията, обаче като почна тази докторка...а тука виждам нещо като полип, а тука нещо като хидросалпингс..Аз й казвам, че съм правила ЦС и пяна при Калчев, както и че за последния месец, по ред причини които в момента не искам да казвам, ме гледаха 6 АГ доктора, на 6 различни ехографа в 3 клиники и никой никога не ми е давал дори такива предположение. Дясната ми тръба е с истмична непроходимост, къде по ягодите ще се загнезди този хидросалпингс, къде? Реално тя няма връзка с матката, защото точно там е запушена. А ако вътре в тръбата, след запушване има нещо, то как ще излезе за да пречи? Не че много разбирам от тръби, но няма логика. Праща ме на ЯМР, за да си спестя бъркането за лапаро. Мен ми писна вече от операции, упойки, скоро имах няколко дни болничен престой и честно ви казвам ще спра да ходя на всякакви лекари. Та тези които са на ти с тръбите, ако може да ми отговорят или да ме пратят към тема, в която да питам.

Тирамису, моето мнение го имаш. За мен този човек не ти е мъж/приятел, той си е точно донор. Как ли пък няма да се моля и да му рева дете да ми направи, знаеш ли колко мъже има, които биха го направили, ама целта е да бъде баща, а не просто ...донор. В момента за съжаление е такъв. За круиза, ние наплашените с рисковите бременности, винаги бихме били предпазливи, аз съм имала кървене, други отлепване. Сега, никой не е казал, че ще се случи. Просто е рисково да си в открито море и да няма един лекар наоколо или някоя болница. Но каквото такова, Божа работа. Дали ще расте ЧХГ и ще се задържи това дете е Божа работа, ти и да искаш няма какво толкова да направиш ,освен да се пазиш, но дали ще останеш с този човек и ще му позволиш да те манипулира и да се цупи, това вече е твоя работа. Не разчитай на Господ да те изнесе или да ви реши проблемите. Малко като щраус си се скрила в момента и не искаш да фейснеш истината, но от гледната точка на всички тук, които сме имали бременности дали завършили с живо и здраво дете, дали продлъжили до 5-6-7 месец, ще ти кажа, че бременността не е цветя и рози и е много важно да имаш човек, който те подкрепя. Ако нямаш такъв да стиснеш зъби и да си кажеш - майната му, сама ще се справя . Аз съм достатъчно силна.. Пожелавам ти бременността да е лека и успешна, а  за другото реалността ще си покаже съвсем скоро.
Скрит текст:
Белийв, съжалявам. И моята свекърва почина вчера. Надявам се Бог като взима една душа, да пусне друга на Земята.

Общи условия

Активация на акаунт