Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 257
  • 767
  •   2
Отговори
# 735
Въпросът е, че овулация има/ще има. Действаме си, а Божа работа. Но тази лигавица определено много ме тревожи. Предполагам, че има химия за удебеляване, но май се прилага при ин витро. Не за инсеминации. Хич не съм знаела при предното забременяване колко е лигавицата, нито кога е овулация. И бях спокойна и необременена. Колкото повече знаеш, по обременен си психически.

# 736
  • На изток от Ада
Арвен има химия да. От тук си пиша с една жена.  Тя с тънка лигавица.  Но инвитро и ми писа кои лекарства трябва да пие /слага.
За четенето и обременяване е така.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 11:21 от nasito8988

# 737
Лигавица над 7 преди да е настъпила овулация е ок, важното е да мине 8, а има време между последното измерване и овулацията. Нещото, което аз не разбрах е защо се изписва дуфастон без засечена или таймирана овулация, защото той трябва да се започне след нея. Иначе й пречи.

# 738
Според мен е за да се удебели достатъчно и да дойде цикъл. Според лекарят няма да има овулация този месец. Но е в Пловдив и няма как да ходя пак за прегледи, ще кажа на моята, която ме следи в моя град. Дуфастон до сега не съм пила по 3 на ден, толкова ми е изписал.
Освен тестът да не е адекватен. Днес пак ще направя още един.

# 739
  • На изток от Ада
Знаеш че тестовете за О не показват дали реално има О  .
Успех все пак Арвен

# 740
Арвен, къде ходиш в Пловдив? При кой лекар?

# 741
  • На изток от Ада
Аз казах скоро при кой е Арвен...

# 742
Арвен, това не е положителен тест за овулация. Продължавай да следиш. За мен докато не стане тестовата линия доста по-наситена от контролната, не е положителен. А easy at home си се насищат много добре при скока на ЛХ. Хващам си пика без да се стискам няколко часа дори.

Аз ще ви попитам нещо друго, тази година започнах да имам големи проблеми с безсъние. Буквално прескачам нощта, будувам до 5ч и накрая леко се унасям, но не влизам в дълбок сън. На круиза така 3-4 нощи почти не мигнах, пия приспивателни с мелатонин и билки, не ми помагат. Напрягам се много, че не мога да изпадна в състояние на сън, сърцето ми започва да блъска в гърдите. Снощи пак не съм спала.
Чудя се, дали е възможно да е свързано с притесненията и тревожността заради репродуктивните ми проблеми.
Ужасно, ужасно е да минават часовете през нощта, всички да спят и на теб да ти е невъзможно да си изключиш мозъка.
Някоя да се е сблъсквала с нещо подобно?

Тирамису и аз имам същите проблеми със съня от април до сега нямам нито един ден нормален сън Frowning1 Пробвах с билковите хапчета, спрях всякакъв кофеин и ефекта е нула…в чудо се виждам и не знам какво да правя. Отдавам го на стрес покрай опитите най-вече. На какъв лекар се ходи явно ми трябват някакви успокоителни или ще полудея Disappointed

# 743
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз напоследък към безсънието добавих и будене с крясъци от кошмари (които не помня). Fun times. Grinning

# 744
Аз цял живот съм имала проблеми със съня и едва ли има нещо, което да не съм изпробвала. Спя добре наистина само при умерена до по-натоварваща физическа активност. Ако не се движите много, започнете. Добре е и за здравето все пак Simple Smile

# 745
Момичета, за абсолютна невъзможност за заспиване говоря, не нощни будувания, защото има разлика. Будувания съм имала, аз и като спя, често се будя и ходя до тоалетна. Но тези епизоди с неможене да заспя ме скапват психически. Днес пробвах да заспя за следобедна дрямка, но не става. Лежа, но мозъка ми си седи буден.
Сайлънс, има си и специалисти по медицина на съня, но иначе май при психиатри се ходи. Кофтито е, че те изписват сериозни медикаменти, а хич не ми се прибягва до такива.
Но като, гледам, явно не съм само аз с подобни проблеми.

# 746
Наси, съжалявам, явно не съм го видяла.

# 747
Аз като се разделих с бившия преди години имах един период от 3 месеца, в които не можех да спя изобщо, или съм спала по час-два на денонощие. Личният лекар ми изписа диазепам (валиум), което се изписва само за краткосрочна терапия (макс. 7 дена), защото се води наркотик. Ми вярвате ли ми, когато съм била наистина неспокойна и с две такива хапчета не заспивах, а при моите килограми по думите на лекаря и от половин трябва да заспя веднага. Както и да е, имайте предвид, че с такива хапчета се заспива, но като станете не се чувствате наспани. На мен в крайна сметка тази фаза ми мина след време и се върнах към обичайните си проблеми със съня.

# 748
Аз също подкрепям, че най-хубавото лекарство при безсъние е физическото натоварване. Ако тренирате през деня, като понатрупате малко повече дни с тренировки, би трябвало да се отрази на качеството (количеството) на съня.

# 749
Аз със заспиването нямам проблем. Заспивам сравнително лесно, после сънувам кошмари или в най-добрия случай други сънища които не помня, будя се и край. Това е всяка нощ сън 5-6 часа и така. Физическа активност имам 2 пъти в седмицата. А странното е, че дори когато съм била много изморена физически няма разлика в съня ми.

Общи условия

Активация на акаунт