Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 887
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
По някой път и от преумора ( физическа , психическа ) не може да се заспи
Арвен според мен ще имаш овулация,  но ще е по късна продължавай с тестовете

# 751
И аз съм в кюпа с безсънието.  То едно че съм нощна птица и винаги лягам след 01.00 ч ( дори и когато съм станала много рано или съм изморена не мога да легна преди полунощ). Трябва да съм смачкана от физически усилия или болна за да заспя преди полунощ. А сега в жегите и на отворена врата ( имам чувството че ЛЯТОТО всички луди и откачени ги изсипват на нашата улица с камион) и съвсем не спя, до 4-5 сутринта будувам и после съм като вампир цял ден. В редките случаи , когато съм заспивала към 10.00 ч или по-рано дори и да се събудя в  00.00 ч съм се събуждала наспана и отпочинала. Казаха ми, че имам висок кортизол, но също така от опит казвам, че и високия адреналин пречи ( стрес, притеснения), както и високото кръвно. Тирамису, мерила ли си кръвно вечер преди да спиш?

Арвен, при инвитро преди ЗЕТ изписват Естрофем за удебеляване на лигавицата. На теб не може ли да ти го изпишат, нали все пак е контролиран процеса. И защо по ягодите, този доктор " предполага" че няма да има овулация, вместо да те следи и да правите фоликулометрия??? Нали това е смисъла на инсеминациите, а не да гадаете на тестове или да хвърляте боб. Смени го, че се издразних само, докато чета. На 14-ти ден отиди пак да те види някой. Поне дават ли ти Овитрел като нарасне Ф да се спука?
Извинявай, ако ти е за първи път ясно да не знаеш, но ако и преди сте го правили какви са тия доктори. Всичко се следи.

Включвам се и аз с моята магически Овулация в скрит текст , че стана дълго.
Скрит текст:
Мда, на 17-ти ден имах положителен тест за О, Мирата ми показа ЛХ - 24 и викам това е, утре ще е. При мен като мине ЛХ -20 и знам че на следващия ден ще е пика. Правя на следващия ден и ЛХ-35. Супер, ама няма овулация, болки, нищо. На следващия ден ЛХ-49, викам е сега ще е. Никакви болки ( по принцип от четири години О ми е толкова болезнена, засичана и на УЗ, доказано че точно тогава се пука, че дори не мога да си представя О. без болка), обаче тия дни никакви болки, никакво ох при полов акт, а бе никакви симптоми на нещо да се пука. И на по-следщия ден ЛХ- 7, което значи че О е минала и се появи ЦС. Е не знам вече това моето тяло какво прави. Явно не се е спукало и е станало киста, все тая, не ми се ходи пак по доктори. Каквото такова, ще си чакам 14 дни и ако дойде, дойде, то винаги идва де.

# 752
  • На изток от Ада
Селсера , Арвен казва че инсетата ще са след няколко месеца.  Че док е в Пловдив и не може,да ходи да я следи.

# 753
Правила съм домашни инсеминации. Тогава слагахме Овитрел. Според мен не му харесаха фоликулите. Само единият изглеждаше добре. Другият беше със странна форма. Аз искам инсеминациите възможно най-скоро, но припряността ми ми играе лоша шега. Следващото ми ходене ще е на 10 ден от следващия цикъл /ако дойде/ и ако нямам задържани кисти. На 2 ден ме гледа моята док. Работили са заедно.
Не мога да се намесвам в решенията на лекаря и да оспорвам решенията му. Харесва ми колко е спокоен и обяснителен, не претупва. Усещам го като моя лекар. Единствено ме безпокои, че ако не си изкарам АМХ над 0,5, не ми се чака и ми се иска директно инвитро. Няма смисъл от 4 инсеминации и чак тогава по фонд. А и вярвам, че Господ има план и това, че искам да е сега и веднага, не значи, че е най-добрият и подходящ момент.

# 754
Здравейте момичета! Въпреки, че не съм била активна, искам да знаете, че следя темата всеки ден, че ви мисля постоянно и се надявам домовете на всички да се изпълнят с детски смях възможно най-скоро!
Аз имах късмета да бъда тук за малко и ви пожелавам всички скоро да се видим в отчетната тема.
Но сега пиша защото искам да ви благодаря от цялото си сърце, за това прекрасно място, за подкрепата, за съветите и за всичко, което е тази тема.
Когато за пръв път влязох тук се чувствах доста несигурна и некомпетентна, а вие ме научихте на много (вероятно без дори да подозирате).
Когато дойде моя ред да помоля за съвет, в момент в който наистина не знаех как да постъпя, вие ми дадохте бърз, адекватен, ПРАВИЛЕН съвет. И вероятно дамите, които писаха тогава, не са си давали сметка колко са ми помогнали, но благодарение на този съвет вчера за пръв път чух как бие сърчицето на вече не толкова малката точица, която очакваме с нетърпение.
Благодаря ви! Ако не беше тази тема и ако не бяхте вие, в момента нямаше да преживявам тази радост. Наистина променяте животи!
Аз ще продължавам да ви чета и да се моля щастието, което ми дадохте, да се върне при вас стократно!
Благодаря, благодаря, благодаря!!!♥♥♥

# 755
На ръба на темата ще потърся споделен опит
Скрит текст:
-В петък съм на преглед при АГ за секрети за фемофлор+ и микробиология заради предишни повишени левкоцити. На прегледа нищо особено, споменах за някакво усещане за сухота и нещо като циститни оплаквания.
Каза че не вижда нищо притеснително, може би някакво леко зачервяване ама ще изчакаме резултати. Петък вечер - опитвам се да си сложа една капсула гинофилус ама е толкова е сухо и неприятно, че преди втория опит си погледах пръстите и виждам нещо типично за гъбична инфекция - шок, паника и ужас, бам една овула макмирор, сутринта на паника пиша на лекарката, казва да, давай с макмирора поне 7 дни, ще излезе в понеделник и на микробиология сигурно.
Та вчера излизат ето тези резултати (да се гледат със саунтрака на Досиетата Х):

———

Пращам ги, казва - ау, те са страхотни, спирай го макмирора, ще ти изпиша един гел с окситоцин за дискомфорта - ЩЕ СЕ РОДИШ вика.
Обаче мен нещо не ми дават мира тия събития. Мислех да взема нещо с хиалуронова киселина, но аптека няма - най-близкото нещо до цивилизация е една гумаджийница. Човекът беше много отзивчив и каза ако е нещо за аналгин или разстройство, имал, ще даде ама то не е баш такова положението, та само благодарихме.
Урина също не мога да пусна преди идната седмица, за да изключа цистити.
От 3 дни съм на чатжпт и вероятните ми диагнози са -
1. кандида ама не албиканс, която може би pcr не засича (не знам дали е възможно, нали фемофлора е Майкъл Джексъна на писиарите)
2. Цитолитична вагиноза (това съм го имала веднъж, след лечение на HPV, беше описано на цитонамазката. Пак имах сухота, усещане за киселост, парене като при цистит, но нямаше други изразни средства и промяна в секрета)

Някой друг с подобни преживявания?

# 756
Скрит текст:
-В петък съм на преглед при АГ за секрети за фемофлор+ и микробиология заради предишни повишени левкоцити. На прегледа нищо особено, споменах за някакво усещане за сухота и нещо като циститни оплаквания.
Каза че не вижда нищо притеснително, може би някакво леко зачервяване ама ще изчакаме резултати. Петък вечер - опитвам се да си сложа една капсула гинофилус ама е толкова е сухо и неприятно, че преди втория опит си погледах пръстите и виждам нещо типично за гъбична инфекция - шок, паника и ужас, бам една овула макмирор, сутринта на паника пиша на лекарката, казва да, давай с макмирора поне 7 дни, ще излезе в понеделник и на микробиология сигурно.
Та вчера излизат ето тези резултати (да се гледат със саунтрака на Досиетата Х):

———

Пращам ги, казва - ау, те са страхотни, спирай го макмирора, ще ти изпиша един гел с окситоцин за дискомфорта - ЩЕ СЕ РОДИШ вика.
Обаче мен нещо не ми дават мира тия събития. Мислех да взема нещо с хиалуронова киселина, но аптека няма - най-близкото нещо до цивилизация е една гумаджийница. Човекът беше много отзивчив и каза ако е нещо за аналгин или разстройство, имал, ще даде ама то не е баш такова положението, та само благодарихме.
1. кандида ама не албиканс, която може би pcr не засича (не знам дали е възможно, нали фемофлора е Майкъл Джексъна на писиарите)
2. Цитолитична вагиноза (това съм го имала веднъж, след лечение на HPV, беше описано на цитонамазката. Пак имах сухота, усещане за киселост, парене като при цистит, но нямаше други изразни средства и промяна в секрета)

Кенди, имала съм цистит и чиста като сълза МКБ. Е, пуснах в същото време стерилна урина и цъфна Ешерихия коли. Така че, на тия МКБ аз не им вярвам въобще. А пък Фемофлор не видях да има Ешерихия, така че пускай стерилна. Аз съм имала Кандида глабата, която е излизала в МКБ, така че я засича.

# 757
Аз имах Proteus mirabillis със симптоми на цистит, сухота, парене, секрет, леко подуване, мътна урина. Излезе ми със стерилна урина, имах чиста микробиология, но не знам дали се хваща по друг начин, освен със стерилна урина и дали има шанс да е нещо подобно..

# 758
Обмислям да прескочим до съседното село, било имало аптека Grinning
Мисля да погълна един кашон цистостоп, докато сме тук, като се върнем ще пусна стерилна.
Салсера, тя ако е изолирана само в уретра, може би не се разписва на вагинална мкб. Въпросът е, че двете зони са много близо и не мога да определя какво къде се случва.

# 759
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз, обаче при мен симптоматиката не беше сухота, а по-скоро си имах жълто течение, адски сърбеж... типичните гъбични неща. Просто подобното е, че излезе отрицателна микробиология чиста като сълза и понеже лекарката ми беше видяла симптомите на прегледа, като видя резултата каза "грешен е" и ми наби Микомакс + един вагинален крем за дълбоко поставяне, чието име забравих. Отшумя всичко след това.
Скрит текст:

———

# 760
При мен типичен гъбичен сърбеж няма. Усещането е буквално киселинно, сухо, претрито. Ако тези стафилококи нещо мътят нещата, предполагам би имало друга симптоматика.

# 761
Кенди, ако сте в момента на морето и на дерето, имало някаква бактерия във водата. Аз каквото  и да прилагам по време на море, кел файда, то всичкото отива във водата. В такива ситуации полижинакса ми действа по-смазващо от макмирора. С мокър бански не стоя, и пак положението е трагично. На мъжа ми след О съм му забранила да ме доближава през лятото, защото между О и цикъл започват канските мъки и само той ми липсва. Стискам палци да не е цистит.
Preggo, гиназол ли е кремът?

# 762
  • Be realistic - plan for a miracle.
Syringa - да, точно той. Две опаковки с апликатор са в кутия, през 7 дни.
Хм, и при мен се случи след морето драмата, като имаме предвид, че бях в Гърция на "чистото" Grinning
Там наистина беше скандално чисто - ние отидохме чак в Парга, което е на осем часа път, малко преди Корфу.
Обаче си стоях с мокрия бански всеки ден, защото нямам навика да се преобличам. И много, мнооого плувах. Та не го изключвам...

# 763
Това, че водата е прозрачна, не значи, че е чисто Wink

Иначе в Парга е готино. Бяхме май месец.

# 764
  • На изток от Ада
Браво Зефир!
Радвам се че си успяла и си доволна от темата

Аз ще помисля дали да се записвам в новата тема... Ако някой му е интересно винаги може да ми пише лс.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 12:44 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт