Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 298
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • На изток от Ада
Аз все исках да съм млада майка до 30г да родя .

# 601
Аз пък имам позната, която роди на 50. Късно си намери Човека, не беше още в менопауза, правиха инвитро в Турция и стана от първия път. Имаше лека бременност и само заради възрастта роди секцио.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 20:05 от Seaglass

# 602
Абе като чуя, че някоя жена родила след 45г все си имам едно на ум, защото смятам, че най-вероятно е с донорска яйцеклетка. Но, Seaglass, твоята позната щом е в Турция, там не знам да има донорски програми. Какво пият тези жени за качеството на яйцеклетките, че да имат успех🤨. И аз уж се мъча с разни добавки, ама все скапани си произвеждам.

# 603
Не съм я разпитвала подробно, но знам, че си е нейна яйцеклетката. Въпрос на късмет според мен.

# 604
Тирамису, моя позната забременя за първи път в живота си, естествено и неочаквано, на 47г. С мъжа си е от гимназията, не можаха да имат бременност, осиновиха две деца и затвориха темата. Големият беше тъкмо станал студент като тя забременя. Отиде на лекар да се консултира по въпроса за менопаузата понеже ѝ било зле и ѝ спрял цикъла, лекарят я накарал да направи тест за бременност, тя му се изсмяла и оп, оказала се в третия месец 😂 сега има 5 годишна мома, която ѝ стопява лагерите.

Любимата ми история-чудо ❤

# 605
Много са вдъхновяващи тези истории. Аз все съм с чувството, че часовникът тиктака. И си казвам, че имам някакъв шанс за успех докъм 43, имам две години дотогава. И ме е страх, че ще минат супер бързо. И все се надявам в идната една година някак да успеем..

# 606
Момичета, не искам да размивам темата за годините, но идвам с ново 20 и вие сте ми първото спасение докато се свържа с лекар…

Изтрила съм изследванията понеже получих отговор какво да предприема.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 11:20 от Soulshock

# 607
Въпрос на късмет и генетика е това с качеството на яйцеклетките до по-късна възраст. В моето семейство всички жени по майчина линия влизат в менопауза около 42-45 г. Тоест аз, ако не си бях намерила правилния човек по-рано и бях започнала на 39-40 да правя опити, не знам дали щеше да се получи лесно. На майка ми на 39-40 започна да ѝ пропуска цикъла.

# 608
Момичета, аз с малко страничен въпрос-споделих ви, че с ММ мислим сватба септември....обаче имайки предвид смъртта на свекърва ми, знаете ли дали е позволено и колко време трябва да е минало? На места пише 40 дни, на места 1 година... Някоя от вас да е запозната? Аз в неделя на помена ще питам и отчето.

# 609
  • София
Белийв, според мен е много индивидуално как го чувствате. Когато ние се женихме изобщо не съобразихме, че бабата на ММ почина декември месец. Насрочихме дата за юли, свекърва ми нищо не каза. На сватбата ни ми направи впечатление, че вуйчо му на ММ не се включи в танците. Тогава разбрах, че имало това правило за траур през 1вата година. Според мен обаче мъката по хората, които ни липсват можем да си я носим с години и това няма нищо общо с новите неща, които ни се случват.

# 610
При едни приятели дядото на булката почина малко след годежа, направиха сватбата за 3 месеца след това, тъй като тя беше вече и бременна и не искаха да чакат повече. На нашата сватба беше минало повече от година от смъртта на чичото на ММ, но баба му въпреки това отказа да танцува, та си е строго индивидуално.

# 611
Здравейте! Пиша тук, защото нямам познати с подобни проблеми като моите, към които да се допитам. Със съпруга ми правим опити за дете от година и половина. През това време правихме изследвания и сменихме двама специалисти, защото  нещата не потръгваха и се усъмнявах в тях. При висок пролактин ми казваха, че се дължи на стресов фактор, накрая се оказа аденом. Страхувам се, че от незнание пак ще взема някакво грешно решение и това ще ни отдалечи още от нашата цел - да станем родители. Съпругът ми си пусна разширена спормограма и резултатът от нея беше тератозооспермия. Аз правих цветна снимка в болница Селена и се оказа, че съм с две тежконагънати тръби със стенотични участаци, които пропускат съвсем оскъдно при високо налягане. Лекарят, при който направих снимката, предложи да опитаме с 4 инсеминации и ако са неуспешни, тогава да кандидастваме  по фонда за инвитро. Прочетох, че при такива тръби като моите, дори да настъпи бременност, има висока вероятност да е извънматочна и съм в дилема дали е добра идея да се прави изобщо инсеминация. Може ли съвет?

# 612
Момичета, казуса ни със сватбата е решен, отчето днес на помена каза поне 6 месеца да минат, защото е пряка роднина, а и искаме църковен брак.. та, от септември ще се мести датата за януари,избрахме нова и до някъде се радвам, че ще започнем една нова година с ново начало и дано вече всичко лошо остане зад нас ...

# 613
  • На изток от Ада
При нас има готова кухня ! И функционираща баня .

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 18:44 от nasito8988

# 614
При нас има готива кухня ! И функционираща баня .
Честито, Наси. Пожелавам ти да правиш бебешки манджи и къпеш бебе в новата баня и кухня. Кога щеше да ходиш при Матев?

Общи условия

Активация на акаунт