Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 299
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Мисля, че е с предварителна уговорка в Надежда и се доплаща, но не много. Можете да го изговорите за следващия път.

# 646
Да ще го обсъдим иначе имаме днк фрагментация от юни месец и е добра , чудя се дали да пуснем кариотип

# 647
Да, ако няма да им се прави PGT не ги закачат до 5ти ден.
Един хубав ембриоскоп струва между 100000 - 270000$.. Освен в Надежда, не знам кой друг може да си го позволи тук.
Другото, което - подбират се ембрионите, които ще ходят на ПИД, понеже уредът не може да побере всички.
Сега естествено могат да се направят изключения, зависи от уговорките и политиките, хороскопите и трафика.

# 648
hardcandy Клиниката в Тутракан също разполагат с тази техника ембриоскоп. Всеки ден ми се обаждаха , без доплащане! Явно така си практикуват...но те в тази София ( по конкретно Надежда), ако може повече и повече да ти бръкнат у джеба (разбита се , че има и изключения)

# 649
Аз , ако знаех по рано щяхме да си доплатим,  ако трябва , но никой не ми предложи нищо при положение че е само 1 яйцеклетката би било по - добре да е в ембриоскоп там се подържа среда по близо до естествената и не се налага да се изважда,  правят им снимки на ембрионите на 10 мин и се следи развитието постоянно
Аз вчера го прочех в сайта им че го има,  но късно

# 650
Впечатления от Тутракан имам само как ми се изрепчиха по телефона, че е невъзможно да ида само за биопсии при тях. Трябва да съм инвитро пациент. Като ги питах как да преценя дали искам да съм инвитро пациент като не мога да ползвам клиниката за предварителните изследвания, които предлагат ми казаха “ваша си работа”.
О, йе.  Grinning

# 651
Нани, не се обвинявай. Честно казано, не вярвам резултатът да е по-различен ако беше го направила. За да стане детенце това ембрионче е щяло да прескочи трети ден и така ❤ но следващият път можеш да ползваш ембриоскоп за тяое спокойствие и по-редовна информация без допълнителен стрес за ембриончетата ❤

Впечатления от Тутракан имам само как ми се изрепчиха по телефона, че е невъзможно да ида само за биопсии при тях. Трябва да съм инвитро пациент. Като ги питах как да преценя дали искам да съм инвитро пациент като не мога да ползвам клиниката за предварителните изследвания, които предлагат ми казаха “ваша си работа”.
О, йе.  Grinning

Ниво на обслужване - Балкан Турист 😂 му викам аз на това!

# 652
Тутракан турист.

# 653
  • На изток от Ада
Лудост,  Нани съжалявам!

# 654
Аз , ако знаех по рано щяхме да си доплатим,  ако трябва , но никой не ми предложи нищо при положение че е само 1 яйцеклетката би било по - добре да е в ембриоскоп там се подържа среда по близо до естествената и не се налага да се изважда,  правят им снимки на ембрионите на 10 мин и се следи развитието постоянно
Аз вчера го прочех в сайта им че го има,  но късно

В Тутракан имат такава услуга, ние ползвахме, не помня колко точно се доплащаше, 200 или 300 лева може би беше. И все пак от около 8 ембриона 2 оцеляха за свеж трансфер 5ти ден, като само 1то се разви, но и това беше предостатъчно.
Преди това имахме 3 опита на друго място, правиха трансфер на 3ти ден, 2 свежи и 1 замразен, даже до 3ти ден се развиваше само по 1 (от 3-4 ембриона). От тях имах 1 биохимична.
Доста трудна е комуникацията с Тутракан иначе, бях на крачка да се откажа, но успяхме там.

# 655
  • На изток от Ада
Ние пак почнахме добавките чат пат

# 656
Дали можете да дадете съвет за добър ендокринолог, при когото мога да направя онлайн консултация скоро? По принцип ходя при Начев, но не съм в София, а тсх рязко е скочило и трябва да го проконтролираме.

# 657
  • Замък сред облаците
Виж др Моллова в супердок, прави онлайн консултации. Имаше и един доцент но в момента не му излиза профила.

# 658
  • На изток от Ада
При нас ново,  мм е с хиперинсулиномия.
Ендото нищо не изписал .

Тирамису как си ?

# 659
При нас ново,  мм е с хиперинсулиномия.
Ендото нищо не изписал .

Тирамису как си ?

При хиперинсулинемия не винаги се изписват хапчета от раз. Ако инсулинът е само леко завишен и няма сериозни проблеми като диабет,много лекари предпочитат първо да се пробва с хранителен режим и движение.

Общи условия

Активация на акаунт