Докато всичко навън разцъфтява, нов живот в мен се появява. ~бебеправене 621~

• 33 271
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • На изток от Ада
Съветвам те да си помислиш yourleo!
Дай си време.

# 691
+4000 за гинофилуса. Аз взимам вагинален и орален. Поръчвам си от една аптека, имат някаква промоция за двете неща.
Имунологията - 2 седмици здрава, около/след овулация.

# 692
  • На изток от Ада
Кенди от коя аптека?
И аз съм на този начин с гинофилукс

# 693
Момичета здравейте. Как сте ? ❤️Толкова много имам да чета , определено ще отделя време. Иначе ние подадохме документи за инвитро и сме одобрени 😍 ,имахме надежда чудото да се случи по време на почивката...ама......   Но съм горе главата и на есен с песен живот и здраве започваме. Та искам да обменя информация и опит с мамите които са стигнали до инвитро процедурите.
Дори се чудя дали да пропусна морето че с моята бактериална вагиноза,колкото и пробиотици да не си направя бела преди процедурата. Моя мъж по притеснен дали ще са ок изследванията му,последния път имаше проблеми със жлъчката и сега спазва диета заради камъчета и инсулиновата резистентност... Та му идва в повече.

# 694
Момичета здравейте. Как сте ? ❤️Толкова много имам да чета , определено ще отделя време. Иначе ние подадохме документи за инвитро и сме одобрени 😍 ,имахме надежда чудото да се случи по време на почивката...ама......   Но съм горе главата и на есен с песен живот и здраве започваме. Та искам да обменя информация и опит с мамите които са стигнали до инвитро процедурите.
Дори се чудя дали да пропусна морето че с моята бактериална вагиноза,колкото и пробиотици да не си направя бела преди процедурата. Моя мъж по притеснен дали ще са ок изследванията му,последния път имаше проблеми със жлъчката и сега спазва диета заради камъчета и инсулиновата резистентност... Та му идва в повече.

С радост бих отговорила на някои твои въпроси Simple Smile

# 695
  • Замък сред облаците
Аз от лактажина съм по-доволна. НО - сутрин вагизан, вечер лактажин или гинофилус. Така за 3 дни. После 2 седмици лактажин или гинофилус вечер, или най-добре сутрин и вечер. Ако имаш Ц по това време продължаваш след него вече по 1 вечер.

# 696
  • На изток от Ада
Аз ми прицапва мн слабо  розово.. днес 10 дни след о .
Едно котенце гледаме без майка.  С едно краче по -малко. Пишман стана и то и аз че го хледаме от 1 седмица.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 19:44 от nasito8988

# 697
Прего, същите симптоми, без подуването на лабия, но силен сърбеж, болки при полов акт, зачервяване силно съм ги имала при Е. коли. В МКБ всичко беше чисто, излезе ми на стерилна урина. Аз на тази МКБ вече за нищо не й вярвам, пускам си Фемофлор. Там поне се вижда всичко, което има и в какви количества е, защото реално всяка жена има Гарднерела, гъбички и каквототамси, но трябва да ги държим да не избуяват. Мен лично, ей това ме е спасявало от много упорити гъбички и Гарденерела, за която дори и АБ не ми помагаха, да не говорим, че АБ избива добрите бактерии и става омагьосан кръг. Приема се орално!

Тина, нека да пусне мъжа ти Андрофлор, много рядко на мъжете им изписват каквито и да е изследвания, но на нас много ни помогна, както и други изследвания за мъжки фактор имахме. Ако искаш ми пиши на ЛС.

Тирамису, слагам в скрит текст:

Скрит текст:
в никакъв случай не искам да те стресирам, но се случва ( рядко, това не значи че на теб  ще ти се случи), но след спонтанен аборт в 6 г.с. ( тогава не знаех, че правя аборт, защото беше естествена Б , а ние сме инвитро с мъжки фактор и всеки доктор казваше, че няма как да стане естествено), та след като имах аборт и изтече цялата ми кръв и съсиреци.....две седмици по-късно, уж да си правя тест за Овулация грабнах и един за Б, просто нещо ме накара да го направя и теста светна. Оказа се, че нещо е останало, което не съм изхвърлила, може би заради големите съсиреци, изчисти се със следващия цикъл. Но пускай си веднъж в седмицата ЧХГ да видиш дали пада. При мен странното беше ,че съсиреците се изляза точно за един ден и после нямаше нищо. 

# 698
Мерси, Салсера, а на ехограф видяха ли го този остатък?
Защото аз днес все пак минах на един ехограф при младия доктор от инвитро центъра в Токуда. Ами пак беше много мил. Като ме видя и директно попита, как беше круиза. Аз нали отидох при него отчаяна 3 часа преди да тръгна към летището, та веднага ме позна.
Иначе сакчето го нямаше на ехографа, каза, че има малко останала кръв в матката, която ще се изчисти с първия цикъл.
Така че смятам да пътувам безгрижно утре.
Чудя се обаче, с това високо чхг в системата, кога ли ще заработят пак яйчниците ми. Жълтото тяло си е още там.

# 699
0 ЧХГ не е гаранция за заработване на яйчниците. При мен спадна бързо, но така и не проработиха и в момента съм на лекарства за предизвикване на цикъл.

# 700
Ех, блябля,това е тъпо наистина. Колко време мина от аборта и колко е резонно да се чака естествен цикъл?

# 701
Ех, блябля,това е тъпо наистина. Колко време мина от аборта и колко е резонно да се чака естествен цикъл?

Вече ми е 66 ден. Но при мен се наложиха 2 кюретажа, което предполагам е усложнило нещата. Ако се забави повече от 6 седмици, е добре да посетиш лекар. Но ти май си още далеч от това, дано няма закъснения. Simple Smile

# 702
Тирамису, аз отидох 2 цикъла по-късно при Калчев, та и да е имало нещо, няма как да знаем. На ехографа на Калчев всичко беше наред.

# 703
Бейбита, някой който е пускал фемофлор в петък, в понеделник ли е получил резултат?

# 704
Най-рано вторник по-скоро. Броят работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт