Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 26 190
  • 422
  •   3
Отговори
# 15
Да ви кажа новата колекция ми се видя същата като старата, само че нова 😂
Харесва ми миди роклята на точки, бялата също, но малко скъпи ми се виждат и засега не съм поръчала нищо.

От подмазваческите коментари във фейса мернах един как успели да я изненадат дамата и сериозно се учудих с какво пък я изненадаха, като в огромната си част са миналогодишните неща в нов принт. Не казвам, че са лоши нещата, просто доста еднотипна.

# 16
Хейт коментарите веднага ги махнаха. Имаше един от редовна клиентка,предполагам даже е и тук.
Пишеше как нямало нищо ново и само дрехи с които всичко й било на показ.Веднага го махнаха.
После имаше още един и той изчезна.😆

# 17
Повечето модели от лятната им колекция ми изглеждат като пижами и дълги и къси нощници.

# 18
Моля те, снимай като пристигне, че аз много се чудя ❤️
Аз взех,че поръчах теникска с пера.Дали ще нося или върна не знам...

# 19
Една дама е качила снимка на топа с новия принт в Алеса група във ФБ, ама на реална снимка изглежда просто много грозно.. вече се чудя дали да не откажа поръчките с този принт

# 20
Една дама е качила снимка на топа с новия принт в Алеса група във ФБ, ама на реална снимка изглежда просто много грозно.. вече се чудя дали да не откажа поръчките с този принт

Малко е като за  селска забрадка.
Но аз вече написах,че не нося такива шарени неща и не ми  седят добре.

# 21
  • Варна

Малко е като за  селска забрадка.
Но аз вече написах,че не нося такива шарени неща и не ми  седят добре.
Тоя тип принтове и мен ме отказват. Другият е почти същият. Аз го имам в Married to the money, много стар принт, ама си ми харесва и до днес.
Ей това сетче го гледам от оня ден и нещо изобщо не е наред в него, много странно изглежда.

# 22
Защото и двете части са широки на сета ..
Някои неща качени във фб ги няма в сайта им.

# 23
Корсетът е широк в кръста на Мими, което е наистина странно, защото все си мислех, че дрехите ги шият по техни мерки.

И по принцип идеята на корсета е да прави тънко кръстче, тоест даже леко да пристяга там, а не да го разширява.

# 24

Малко е като за  селска забрадка.
Но аз вече написах,че не нося такива шарени неща и не ми  седят добре.
Тоя тип принтове и мен ме отказват. Другият е почти същият. Аз го имам в Married to the money, много стар принт, ама си ми харесва и до днес.
Ей това сетче го гледам от оня ден и нещо изобщо не е наред в него, много странно изглежда.

Аз поръчах само топа, отпред копчетата се разкопчават, отзад е цяла частта, няма цип. Стои хубаво, но аз ще го съчетавам с друго. Получих и дънковия гащеризон, и този в черно. Дънковия имаше странен мирис, отново, изпрах го с омекотител и сега вони яко (на омекотител, де). Черния е същия размер като белия, който поръчах преди година, но с един размер умален (или товст си отговаря на размера и е леко оувърсайз в ръкавите). Тоест, ако поръчвате белия - свалете един размер. Черния си отговаря. А материята е една и съща. Също така ластика в талията на черния е по-стегнат.

Дължината му е кофти - нито е кроп, нито е нормална… Но ако се носи с висока талия е ок.
Общо взето и по телефона им ибясних същото… Един и същ модел гащеризон, един и същ рамер, ниииищо общо. Черният спъва в раменете, хем, че може 3 ръце да влязат в ръкава. Материята събира и много прашинки (това е видимо при черния само).

За дънковия, няма как да ги сеавнявам, все пак е различна материя. Но една и съща материя в 2 различни цвята, 2 еднакви размера, да има толкова видима разлика…. Не е ок. Съжалявали, че ме били разочаровали отново… Боли ги, че няма да си дам парите при тях, ама като не съм само аз вече… ще почне. Сами си гонят клиентите. 10 бона да искам да им набия в поръчки, няма какво и да поръчаш вече….

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 20:09 от posh95

# 25
  • Варна
Уау много бързи тоя път, невероятно направо. Да, може би дължината ми е странна на корсета. Ама щом си намерила начин да ти стои дорбе, супер. Благодаря за информацията и за черния гащеризон, май ме отказа.

# 26
Кой е този черен гащеризон? На мен не ми излиза такъв в сайта ..
Ленените им недоразумения видяхте ли колко бабешки са?

# 27
Ох тия ленени роклички без ръкав приличат на манта на работнички от фабрика .Незнам на мен нищо не ми харесва ,няма едно нещо което да ме грабне да си го поръчам ,тази колекция тотален пас .

# 28
Ох тия ленени роклички без ръкав приличат на манта на работнички от фабрика .Незнам на мен нищо не ми харесва ,няма едно нещо което да ме грабне да си го поръчам ,тази колекция тотален пас .

Тези ленените наистина са доста странни. Във всяка колекция има едни такива дрехи,които никога не бих носила. Аз си харесах рокличките с клинче.
Поне тях ги скъсвам от носене ,супер удобни са за големите жеги,че хич не търпя разни деними,метални копчета  и такива тежки неща по мен като стане 35°. Изкарвам лятото с тях и още 20 тениски на Alessa+клинчета /панталонки. 😅 
Вече чакам лятното намаление  .Винаги се възплозвам .
За бански съм пас ,само ако има Ръфлс горнище бих взела.
Но и  материите им съхнат  по-бавно и те не ми допадат на 100%
,че трябва да дебна слънце да ги суша ...

# 29
Кога е лятното намаление?

Общи условия

Активация на акаунт