Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 60 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Погледнахте ли новите талони днес? Нищо не ми хвана окото.

# 256

За молив с кремообразна текстура при мен си издържа доста.

# 257

Давам ги

# 258
Някой може ли да ми каже пастите за зъби на Елмекс хубави ли са? И стават ли за чувствителни зъби и венци?

# 259
  • Сливен
Да

# 260
Аз съм със смесени чувства. Точно тая за  чувствителни привършвам сега и пак не ми е достатъчно деликатна. Ама може и проблемът да е в мен, щото съм с алайнери.

# 261
Аз съм със смесени чувства. Точно тая за  чувствителни привършвам сега и пак не ми е достатъчно деликатна. Ама може и проблемът да е в мен, щото съм с алайнери.
Благодаря!
Значи ,ще си ползвам Sensodyne и няма да си правя експерименти.

# 262
Погледнахте ли новите талони днес? Нищо не ми хвана окото.
Така е, Лаленце, на мен също. Затова ги подарявам, ако някой иска да се възползва, да ми пише на ЛС.

# 263
Момичета, моля за помощ! 😁
ММ за няколко месеца боядисва коли. Миризмата е ужасна от тези бои и разредители и направо се пропива като че ли в кожата му. Може ли съвет за душ гел, сапун или каквото и да е, което някак да “се сбие” с ароматите на боя и разредител, защото ще полудея. 🤣 Благодаря ви предварително за съдействието!

# 264
Забравих да похваля и балсамите за устни на Алверде, не съм била разочарована от нито един. Винаги имам вкъщиноъ форумният любимец с невен.

# 265
Момичета, моля за помощ! 😁
ММ за няколко месеца боядисва коли. Миризмата е ужасна от тези бои и разредители и направо се пропива като че ли в кожата му. Може ли съвет за душ гел, сапун или каквото и да е, което някак да “се сбие” с ароматите на боя и разредител, защото ще полудея. 🤣 Благодаря ви предварително за съдействието!
Моят мъж ползва душ геловете на STR 8 и после цялата баня мирише на хубаво. Оставя и върху кожата.
Работи в печатница с мастила ,разредител и ,лепила и всякакви миризляци. 😆
Купували сме на Balea мъжките душ гелове ,не ги харесва изобщо.
Видях ,че има в ДМ на Axe ,следващия път вземам да ги пробваме. Признавам си и аз намазвам покрай техните душ гелове. 😁

# 266
На почивка съм и от кашона със запаси вкъщи взех душ гел, шампоан и балсам на Алверде. Ами с кеф ще ги изстискам до капка, за да не си ги върна у дома на прибиране. За нищо не стават. Ако държите да видите кои са, ще стана да ги снимам.

# 267
На почивка съм и от кашона със запаси вкъщи взех душ гел, шампоан и балсам на Алверде. Ами с кеф ще ги изстискам до капка, за да не си ги върна у дома на прибиране. За нищо не стават. Ако държите да видите кои са, ще стана да ги снимам.
Айде не ставай сега, ама после като ходиш към банята снимай 😁

# 268
Аз съм купувала само грим продукти на Алверде, поне не помня за бяла козметика и продукти за коса. От никой не съм доволна, течно червило уж с блясък, но миришеше на гранясало, а бе в срок на годност и обвито с тиксо. Спирала за вежди - нищо не прави, балсам за устни с цвят - нито подхранваше устните, нито ги омекотяваше. Сетих се, и рол он Invisible съм ползвала, ами не работи при мен. Пазарувам често от ДМ, но продуктите на тази марка просто ги подминавам.

# 269
На алверде течните сенки са много трайни, но не посегнах да си взема, понеже в сайта ги няма 😀 което значи, че ако ми харесат, втори път няма да ги намеря.

Общи условия

Активация на акаунт