Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Подарявам талона от лайфа на ДМ за Dove.

# 241
Aз не я взех пяната с идеята да чистя грим, но докато ми пристигнеше пяната за мигли рекох да взема нещо бюджетно и то пък се оказа добро.

Та мисля после и други неща на марката да пробвам откъм грижа за кожата. Имате ли продукти на тази марка, от които сте доволни?

# 242
Нощният крем на Алверде е супер продукт. Толкова много опаковки съм използвала от него и продължавам да купувам:

# 243
На Алверде само шампоани и душ гелове купувам, особено билковите шампоани са прекрасни за честа употреба, открих ги покрай дъщеря ми.
А тези почистващи гелове и пъти с ябълката ми съсипаха скоростно лицето. Първо, яка миризма на спирт. После лицето ми пламваше и след всяка употреба нови и нови големи гнойни пъпки. Изобщо не ги доближавам.

# 244
  • Асеновград
Аз буквално нямам един продукт на Алверде, нищо не ми харесва тяхно за съжаление, а и не съм пробвала много неща техни, а обичам да пазарувам в дм, така че следя темата😄😄

# 245
Харесвам на Алверде също и лосионите за тяло, душ гелове, балсамът им за дълга коса с оризова вода е супер.
Имат една маска, която е 2бр. с Q10 и също много ми харесва. Ампулите за лице 7 дневна грижа са също един любим продукт, който купувам редовно.
Допълвам си коментара, защото забравих да спомена серума със серамиди, който две поредни зими ме спасяваше от жестоката сухота през студовете. Рядко купувам серуми за лице от по-скъпи марки, предимно залагам на два серума с хубав състав и действие - хиалуроновият на Микса и серумът със серамиди на Алверде в опаковката бяло и розово.

# 246
Кой парфюм от лидл имитираше one million?

# 247
# 248
Излезе ми това в приложението и ми се стори хубаво. Лимитирано е.

# 249
Аз на Алверде им харесвам повечето неща - душ гелове, сапуни.

# 250
  • София
В отзивите за този балсам прочетох, че много изсушавал устните и че изчезвал бързо.

# 251
На Алверде ми е един от най-любимите моливи за устни.

# 252
  • София
Как е като трайност?

# 253
Аз пробвах на ръката онзи на Катрис плъмпинг молива, бая време стоя макар да се миех по сто пъти и със сапун

# 254
Аз харесвам също лосионите на тяло на Алверде, онзи ден отворих сапунче, мисля, че с лимон беше, харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт