Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 404
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Deutschland
Фрау, за тази ли става дума?

Да. Страхотен продукт.

Dia, това масло за тяло на Алверде с портокал ми беше любимото! За съжаление от няколко години го няма.

Сега има с макадамия.

# 226
Някаква резерва от залежите явно изрових. Запечатано беше с алуминиево фолио, съвсем свежо е, мирише много приятно на цитрус, вече 1/3 измазах с удоволствие. Жалко че го няма, наистина е страхотно.
Гледам, че това е същата серия, вероятно и надявам се, че също са добри
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-maslo-za-t … 067796227796.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-maslo-za-t … 067796073546.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-maslo-za-t … 066447396515.html

# 227
Фрау, как се ползва това черното? Подходящо ли е за тъмна коса, или? Благодаря!!

# 228

Аз купих тези ,но ми изглеждат по различни от тези които сте показали ..маската е с малки топченца в нея ...

# 229

Аз купих тези ,но ми изглеждат по различни от тези които сте показали ..маската е с малки топченца в нея ...
Да ,маската е с перлички ,които се освобождават при нанасяне.
Точно това са продуктите.

# 230
  • Deutschland
Фрау, как се ползва това черното? Подходящо ли е за тъмна коса, или? Благодаря!!

След шампоан нанасям по дължините, държа минута или две, според това колко е сламена косата ми към този момент и изплаквам. Бутилката е разграфена мисля, по 20 мл отиват на едно къпане, но аз не се съобразявам с това. Колкото излея, толкова. За тъмна коса нямам идея. Работи добре при суха, изтощена и изрусявана коса по мое мнение.

Likeawind, моята маска е същата като от снимката в поста ти, с топчета вътре.
Шампоаните, които се продават тук, са в такава опаковка

# 231
От кой лосион за тяло на ДМ сте доволни .Да попива и да не де изпотява после тялото от него?
Доволна съм от тези лосиони за тяло, които са на Балеа. Смятам, че за цената си имат чудесен състав и ефект. Лосионите с бадем и череша имат висок процент олиа и подхранват добре кожата. Този с уреа е съвсем като двойник на Микса с уреа (червената опаковка с помпа), просто ароматът му не е толкова приятен.

# 232
Този, който е с 15% уреа също е много добър.

# 233
Аз харесвам ето този: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-losion-za-tyalo-s-blyasak- … 066447646337.html. ухае много хубаво, на парфюм, не е лепкав и лесно се разнася. Вече го привърших, но вероятно пак ще си купя.

# 234
Днес си взех тези два крема, но не съм ползвала точно тях досега.
Някой дали има наблюдения?

Почти съм привършила нощния на велнеа, много съм доволна иначе. Бих си взела пак, но имах само дм под ръка.
За дневен ползвам на скинциклопедия и също съм доволна, защото не ми омазнява излишно.
В краен случай по-натам ще се върна към тях. Просто обичам да пробвам нови неща 🥹
А откакто пробвах пяната за почистване на лице на алверде и то струваше 3-4 лв - нищо не му плащаш.. но пък почиства хубаво (примерно сутрин рутината ми включва или измиване само с вода или с нещо леко и хидратиращо като тази пяна).
Не знам, само аз ли съм така, че като виждам бюджетни продукти, които си вършат работата, та нямам желание да си давам парите за по-скъпи😆.

# 235
И аз предпочитам евтини продукти с хубав състав и действие.

За коя пяна на Алверде говориш? Преди години много купувах от пяната им с невен.

# 236
И аз предпочитам евтини продукти с хубав състав и действие.

За коя пяна на Алверде говориш? Преди години много купувах от пяната им с невен.
[/quoteами на супер случаен принцип я взех тогава
Исках нещо хем наистина почистващо, хем да щади миглите, че пък мигли сложих😆
И да не дразни очите, най-вече.
И взех тази
Опа, моя грешка, 6 и нещо е😀 аз вече съм по евро😄

Бях с основен грим цяла вечер, нямах с какво да го отмия и два пъти минах с пяната, доста добре ми почисти, не ми заскърца и не ми остави тежки следи от грима. На другия ден лицето ми беше свежо (обикновено след тежък грим, жега, цигарен дим и тн на другата сутрин се будя с по някой цирей)

# 237
И аз съм доволна от тази пяна. Не изсушава кожата.
Само да кажа, че не се гримирам и не почиствам грим, за да дам отзив за това.

# 238
Да, същата пяна и аз взимах преди редовно, наистина е хубава.

# 239
  • София
На Алверде ползвам тази почистваща пяна:

Не слагам тежък грим, но ми я препоръчаха. Много съм доволна!
Тя е в топ 10 на продукти, които от обявени например 20 съставки, реално съдържа 17-18. За нея има само суперлативи и ги оправдава.

Общи условия

Активация на акаунт