Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 401
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Deutschland
Имало ново мляко за коса на Балеа. Щом е лимитирано, значи ще е добро.

# 211
Интересно е това мляко за коса, дано го пуснат и в България.

# 212
Момичета, здравейте. Тъй като в събота преминах в отбора на блондинките, ще се радвам на вашите препоръки за продукти за грижа за изсветлената коса

# 213
От кой лосион за тяло на ДМ сте доволни .Да попива и да не де изпотява после тялото от него?

# 214
На Дм имате предвид техните марки ли?
Иначе моя най-любим е на Вазелин кафявото шише. Много добре попива и не е излишно мазен, и аромата много му харесва, какао мисля, че беше.

# 215
От Микса светлосиния лосион с помпа и отскоро ползвам един пак ММ ми го взе, само че от фантастико -
Миксата е с по-такава миризма като на крем за тяло😀 не е парфюмирано. Попива бързо, не мазни излишно, доста икономичен, наистина помага за суха кожа, след него си усещам кожата адски мека и гладка, сякаш и леко охладена.
Този другия е с лек парфюмен аромат, по-лека текстура, но също бързо попива и не прави проблеми после.
За справка - мразя кремове за тяло.

# 216
Подарявам талон от ДМ за рожденик -15% валиден до днес (21.07). Който иска, нека ми пише на ЛС. Relaxed

# 217
Момичета, здравейте. Тъй като в събота преминах в отбора на блондинките, ще се радвам на вашите препоръки за продукти за грижа за изсветлената коса
Здравейте!
С две ръце препоръчвам Хидра серията на Пантен.

С изрусена къдрава коса съм с фин косъм.
Откакто ползвам серията (ползвам основно шампоана и балсама) ,косата ми става супер мека ,жива ,бляскава.
Според мен ползвайте сутрин и вечер или серумът от хидра серията или някакъв друг серум за коса. Така предпазвате косата си от накъсване. Русата коса иска хидратация всеки ден. ☺️

# 218
И аз имам 3 талона, които този път няма да ползвам 😀
35% на деоспрейове c thru, tesori, b.u. Deo str8
25 % Nivea sun
10% dove душ гелове

# 219
С две ръце препоръчвам Хидра серията на Пантен.
С изрусена къдрава коса съм с фин косъм.
Откакто ползвам серията (ползвам основно шампоана и балсама) ,косата ми става супер мека ,жива ,бляскава.
Според мен ползвайте сутрин и вечер или серумът от хидра серията или някакъв друг серум за коса. Така предпазвате косата си от накъсване. Русата коса иска хидратация всеки ден. ☺️

Аз още преди няколко години дълго време бях с изсветлена коса, но тогава тя още не беше толкова изтощена. Сега обаче е доста по-пострадала, така че искам да намеря наистина действащи продукти. Благодаря за съветите!

# 220
От кой лосион за тяло на ДМ сте доволни .Да попива и да не де изпотява после тялото от него?
От никой друг, освен от това масло за тяло. Не знам точно с портокал има ли го, гледам някакво с ядки и едно розово. Ако консистенцията е същата, супер е. Нито лепне, нито се потиш, нито стои мазно. Просто кожата е мека и хидратирана.

# 221
unserwahnsin ,значи всекидневна хидратация. Сутрин слагайте серум или крем за коса а вечер серум или олио.
А серията ,която препоръчах е наистина вълшебна. Успех! ☺️

# 222
  • Deutschland
Препоръчвам освен Пантен серията, също и черната течна маска на Глис.

# 223
Фрау, за тази ли става дума?

# 224
Dia, това масло за тяло на Алверде с портокал ми беше любимото! За съжаление от няколко години го няма.

Общи условия

Активация на акаунт