Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 392
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Deutschland
За гъста, руса и суха коса като моята е добро.

# 196
Аз също преди месеци писах за него, че не виждам никаква разлика с него или без него на нежната си тънка коса. За твърдата коса  на майка ми е добро обаче.

# 197
  • София
На мен изобщо не ми хареса това олио, както и всичко, което съм прабвала на Balea за коса. Та вече спрях да купувам техни продукти - вярно, че са евтини, но каква файда. 
Душ геловете и лосионите за тяло също не ми харесват. Може би единствено дезодорантите - ползвам само червения Simple Smile

# 198
Мм на Балеа има и хубави продукти за коса.
Балсама plex care на мен ми прави косата страхотна.
В момента главно козметиката ми е балеа и взк. 😄
Гримове Катрис и Есенс😄

# 199
Аз пък съм страшно доволна от някои продукти на Балеа, които по нищо не отстъпват на профи марки, които съм използвала.
За коса купувам от години още и още опаковки от продуктите за брюнетки, млякото за коса с кокос, балсамът глоси лонг, прекс серума за коса (не олиото), а също харесвам и пяната им за коса от профи серията.

# 200
# 201
Janice,млякото за коса как точно го ползваш? Аз го имам от миналата година,,слагала съм го на влажна коса и я оставям да съхне,без сешоар,но в краищата на косата ми залепва,въпреки,че слагам много малко количество..

# 202
Често започнах да виждам при чуждестранни блогъри ревюта на такова почистващо масло за премахване на грим. Интересно, дали ще стигне и до нас?

# 203
Janice,млякото за коса как точно го ползваш? Аз го имам от миналата година,,слагала съм го на влажна коса и я оставям да съхне,без сешоар,но в краищата на косата ми залепва,въпреки,че слагам много малко количество..

Саси, имам навика винаги да си суша косата, иначе го нанасям както и ти - на влажна измита коса.
За това мляко говоря:

# 204
  • Deutschland
Тази сутрин ги видях в последния момент в Пени магазин, докато чаках на касата да платя вода и закуска. Успях да щракна едно фото. Мъжки са и затова се двоумя, но ще видя отзиви и ще купя евентуално. Не желая да отварям продукти, за да усетя аромата им.

# 205
Момичета, коя основа за грим на Catrice бяхте хвалили за мазна кожа?
Взех това нещо, което е ужасно. Илиза като пяна за миене и оставя кожата лепкава. Някак и порите стават много видими.
Скрит текст:

# 206
Здравейте, купих този гел за тяло,пише че е хидтратиращ, но много лепне да не би да е душ гел ? Някой ползвал ли го е ?

# 207
  • Deutschland
Не е душ гел. Гел за тяло си е, алтернатива на лосионите. Има много негативни отзиви за лепкавото усещане след нанасяне. Аз лично никога не съм ползвала такъв продукт.

# 208
Взех това нещо, което е ужасно. Илиза като пяна за миене и оставя кожата лепкава. Някак и порите стават много видими.
Скрит текст:

Аз използвам основата 10 в 1, но тя е по-скоро озаряваща.

# 209
Скрит текст:

Аз използвам основата 10 в 1, но тя е по-скоро озаряваща.
Аз съм с течния фдт на катрис и ползвам лилавата основа и ми е добре. Вече даже почти не запечатвам с пудра както преди и отдавна не ползвам фиксиращ спрей, държи се стабилно.

Общи условия

Активация на акаунт