Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Фрау, снимах ти какво има на Вики. И лосиони на Dove.
Скрит текст:

# 496
  • Deutschland
Изключително много благодаря. Гледам Вики и душ гелове имат. Изтеглих снимката в телефона, за да огледам по-хубаво ❤️

# 497
Здравейте, момичета! Можете ли да споделите от кой bb или cc крем сте доволни?

# 498
  • Deutschland
Само да кача това, че забравих. Ново в ДМ

# 499
  • Пловдив
Можете ли да споделите от кой bb или cc крем сте доволни?

Oт лилавия на Мissha - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/missha-krem-bb-serum-m-perfect-c … 809747957255.html

# 500
+1 за лилавия Missha. По-добър е от червения.

# 501
И от мен +1 за Миша в лилавата опаковка, купувам за втори път.

# 502
Аз минавам да оставя мнение за тези патчове против пъпки. Повече никога няма да ги купя, защото абсолютно нищо не правят. Нито ги почистват, нито ги намаляват - нищо. Все едно е обикновено тиксо в кутията. Изхвърлих половината опаковка

# 503
+1 за лилавия Missha. По-добър е от червения.
Може ли да направиш кратко сравнение между двата?

# 504
Може ли да направиш кратко сравнение между двата?
Според мен лилавият Missha стои по-естествено на лицето и има по-лека покривност. Този в червената опаковка с времето започва да лъщи, защото и без това е по-sheer като ефект. И на този фон се усеща по-тежък върху кожата

# 505
За мен червеният е по-тежък, по-мазен и по-покривен. Лилавият, обаче, е страхотен - свеж, сияен, естествен.

# 506
Изключително много благодаря. Гледам Вики и душ гелове имат. Изтеглих снимката в телефона, за да огледам по-хубаво ❤

Душ геловете са страхотни. Бях си купила имитацията им на Olympea и после кожата ухае цял ден.

# 507
  • на последния етаж
Ползвали ли сте тези продукти?
Видях ги днес в близкия магазин и искам да ги взема за девойката у дома, която е с чувствителна и суха кожа, но има и акне.

# 508
Да, харесвам ги, купувам на децата също.

# 509
Ползвали ли сте тези продукти?
Видях ги днес в близкия магазин и искам да ги взема за девойката у дома, която е с чувствителна и суха кожа, но има и акне.

Да, доволна съм от продуктите им. Много са леки и не ми утежняваха като слагах отгоре и СЗ на същата марка. Сам по себе си крема ми беше подходящ за деня. Аз съм с комбинирана кожа.

Общи условия

Активация на акаунт