Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 316
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте,
Някой използвал ли е спрея за тяло с блестящи частици? Доволни ли сте?

# 106
  • София
Привет!
Към дамите, които имат моливите и глосовете , особено глосовете на NYX от серията им nyx duck plump - много ли парят?
Постоянно ми излиза в тик ток цвят 03 колко е прекрасен , но съм имала на сефора и на мон рев подобни глосове и не е особено приятно, та да попитам и тук ли има силно изразен парещ ефект или е поносим? 😊
Щипе си и не е приятно, дори да съм го нанесла преди час-два, като се покажа на пряко слънце пак започва да ме щипе.
С гланца с лютите чушки на Катрис например нямам драма, не ми е неприятен за разлика от този. Иначе 03 е разкошен цвят наистина.

# 107
  • Light of Zartha
Имам го от миналото лято. Ароматът не е съвсем мой тип, но не е зле. Блести готино, но не много натрапчиво. Забелязва се но не си диско топка.

# 108
Момичета, кое харесвате и използвате от Пантен? 😊

# 109
  • Deutschland
Хидратиращата серия на Пантен ползвам аз. От Дъглас купувах и някаква за блясък, но не. Не ми допадна. Много харесвах и Repair шампоана и балсама, но явно са реформулирани.

# 110
  • Русе
Олиото с кератин . Един съвет от мен винаги проверявайте на няколко места цените на даден артикул . Случвало ми се е да имам талон от ДМ ,но в друга верига продуктите да са с по-голямо намаление.

# 111
  • Асеновград
Duck plump и на мен много ми щипят, и то непоносимо, веднъж го пробвах и го изтрих след секунди а съм пробвала много други такива. Също толкова неприятен е и на мейбълин лифтър глоса с лютата чушка, направо те болят устните, а недай си боже да ти влезе в устата, не мерси, не купувам повече такива гланцове парещи, въпреки че има много поносими и дори приятни.
Иначе с две ръце препоръчвам на NYX тези олиа но са си глосове, топ са!

Също искам да похваля олиото за коса на дм което ми препоръчахте тук, много съм доволна, изключително мека и загладена ми стана косата с него.

И миналата седмица от дм взех този бронзър от новата колекция на Катрис и той доста ми допадна и го препоръчвам ако си търсите!

Изобщо цялата колекция е много крсива но нямах нужда от другите неща, иначе е супер красива и опаковката и като усещане е много луксозна.
Забърсах и този молив беше намален на -50% също много красиво седи

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 16:00 от Yana.GG

# 112
Взех си най-после shine bomb на catrice и съм влюбена 😍 не ми лепне, ако се отпечата е нещо минимално, мирише страхотно ииии скоро ще взимам още цветове.
Това е 030.

# 113
Момичета, кое харесвате и използвате от Пантен? 😊
Подкрепям Фрау ,хидратиращата серия на Пантен е топ.
Аз си купих цялата серия и съм супер доволна. С изрусена коса и много фин косъм. Хидратира ,омекотява ,но се оформя много хубаво прическа след това.

Поръчах си от Ремедиум и това олио за коса ,но още не е пристигнало.
Надявам се да е също толкова добро.

# 114
Някак си съм изпуснала новата тема... Thinking

И миналата седмица от дм взех този бронзър от новата колекция на Катрис и той доста ми допадна и го препоръчвам ако си търсите!
Скрит текст:

Изобщо цялата колекция е много крсива но нямах нужда от другите неща, иначе е супер красива и опаковката и като усещане е много луксозна.
Да кажа и аз за тях - взех си бронзъра, по-светлия руж и средните течни сенки. Много са хубави! Особено опаковката на бронзъра, НО – по трайност, сенките са най-трайни. След тях е ружът, а от бронзъра няма следа. Сутринта съм се гримирала, сетинг спреят е на Милани хваления, не си пипам лицето, не съм на жега, на климатик съм. Ами... като за дрогерийни продукти са си, но от дрогерийните са поне най-красиви на вид. Всъщност, сенките са отлични. Аз съм с мазен, паднал клепач и рядко ми се задържат сенки. Е, тези са тук, макар и не в сутрешния вид, но се вижда, че имам сенки на очите.

Взех си най-после shine bomb на catrice и съм влюбена 😍 не ми лепне, ако се отпечата е нещо минимално, мирише страхотно ииии скоро ще взимам още цветове.
Това е 030.
Скрит текст:
Аз на място в магазина какво гледах, не знам, взех преди две седмици 010. Много е бледо, не е като за мен, мога да го подобря, разбира се, но при наличието на безчет червила... не съм сигурна, че ще правя опити. Вчера пристигна 030 поръчан - хубав е цвета, харесва ми, но ми харесва нанесен с четка и с потупване с пръст обрано всичко излишно. Запечатва се и не мърда. Дори без контур с молив ми харесва повече. И на мен не ми лепне.

Привет!
Към дамите, които имат моливите и глосовете , особено глосовете на NYX от серията им nyx duck plump - много ли парят?
Постоянно ми излиза в тик ток цвят 03 колко е прекрасен , но съм имала на сефора и на мон рев подобни глосове и не е особено приятно, та да попитам и тук ли има силно изразен парещ ефект или е поносим? 😊
За мен този глос е разкошен! Имам точно 03 и молив от серията, но не знам кой номер е, защото махам етикетите, а номерът беше на етикета. Да, щипе, но не ме притеснява по никакъв начин. Цветът е страхотен, а с молива става още по-хубав.
Скрит текст:

Ох, чета наред и дописвам... Сега пък не мога да цитирам, защото моето мнение било последно и затова така ще цитирам
Цитат
А доволни ли сте от фдт на enough (по-специално питам за рич голд)? Него съм набелязала отдавна, като гледам цена-количество и колко го хвалят добре ми звучи.
Те са три вида де, аз не знам кой е по-подходящ, със смесена кожа съм, влече ме идеята за рич голд заради озаряващия ефект, който обещава.
И не знам и кой цвят е за мен..
Да, доволна съм, имам два вида на Enough. И двата ми харесват и двата са 21, но са различни нюанси, Gold е по-топъл, но се адаптират и двата, и не ми стоят зле. За по-суха и зряла кожа са добри, според моята преценка.
Скрит текст:
Но, ако се търси добър дрогериен фдт - Superstay 30H Maybelline!

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 22:11 от DiaMia

# 115
Тъкмо се бях отказала от глоса на Никс и сега отново любопитството ми надделява.
А траен ли е поне? Защото взех новият на Лореал и наистина е прекрасен , обаче след 10 мин устните ми сякаш го изпиват и оставам само по молив.

# 116
На мен ми е траен, но аз рядко се оплаквам от трайност на червила и глосове.
Скрит текст:

# 117
  • Варна
Момичета,някое хубаво олио за грижа и леко оформяне за чуплива към къдрава коса ?
Все не попадам на нещо, което ми харесва достатъчно.

# 118
Купих този серум за коса тази седмица:

Рано е да се каже дали има желания ефект, но поне се разнася лесно и не ми омазнява косата (моята по принцип се омазнява много бързо)

# 119
Момичета,някое хубаво олио за грижа и леко оформяне за чуплива към къдрава коса ?
Все не попадам на нещо, което ми харесва достатъчно.
Олио не съм ползвала ,но си купих.
С изрусена ,къдрава коса съм и съм пробвала тези продукти ,които за мен са много добри. С тънък косъм съм ,бързо омазняващи се корени.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-elseve-serum-za-de … teilen.laufend%29
Този серум на Елсев го ползвам след къпане като първа стъпка. Много добре хидратира ,омекотява и повдига корените за много хубав обем.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-gliss-uplatnyavasht- … 000101749571.html
Ползвам и този като втора стъпка.
Също предпазва косата от накъсване и я прави гладка и не хвърчаща.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-gliss-uplatnyavasht- … 000101749571.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-taft-stilizirasht-ba … 000101619645.html
Този стилизиращ балсам на Taft прави косата мека и оформя много добре къдриците.
Ползвам и този серум на Pantene ,сменям ги с този на Gliss.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/pantene-pro-v-podhranvasht-serum … 006540401590.html

Купих си това олио за коса ,но днес ,ще го взема. Като фризьорката ми каза ,че лятото олио за коса не се ползва ,защото косата се "изпържва". Може да го пробвам вечер или вече хладните месеци.
Може ли някой който ползва олио и лятото да сподели как си усеща косата?
И изобщо ползвате ли олио за коса?

Общи условия

Активация на акаунт