Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 342
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Олио и аз не ползвам лятото. Имам 2-3 крема коса и въртя тях.

# 121
Aз олио ползвам само за краищата(арган,кератиново), но не ползвам такива олиа за термозащита, които го дават уж, че защитават. Осъзнах го ама малко късно. Термозащита само на крем или спрей. Олио за хидратация след като съм сушила/оформяла косата и за ежедневна грижа (обичам преди лягане да сложа една капка арган например). Олиото на Сиен от лидъл също е много добро и НЕ утежнява, мирише страхотно и е много леко. Препоръчвам го ако някой си търси такъв тип продукт, който да става за всеки ден и да не омазнява косата като олио от баничка😅

# 122
За тези, които не могат да търпят лютите гланцове на NYX, този е същият цвят като 03 на патешкия глос
https://shop.lillydrogerie.bg/golden-rose-nude-look-natural-shaj … a-ustni-04-4-5-gr

# 123
Азара, олиото на ЛИДЛ с арган ли?

# 124
Да
Редувам с хаск ампулите с арган или кератин

# 125
Може ли снимка на олиото от Лидл

# 126

Минавам да допълня само, че е много икономично.
Ампулата на хаск с арган я ползвам почти всеки ден, почти към края е вече, ползвам я мисля два месеца вече.
Олиото на Сиен вече даже започнах и по-големи помпички да си слагам, имам го от март, не съм и на половина. И него почти всеки ден ползвам, кажи речи двете ги редувам. Но предпочитам Сиен за през деня, а хаск вечер (по-гъста е).

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 00:27 от Азара.

# 127
Някой пробвал ли е тази слънцезащита за коса на Cien от Лидл?

# 128
  • Deutschland
Аз съм ползвала от ДМ една, не помня Балеа ли беше, но изсушава страшно косата.

# 129
Ползвам маркера за вежди на Мейбълин, където има гел за фиксиране от другата страна, но забога това свършва за един месец....
Поръчах този на Никс. Мнения за него? И изобщо събирам препоръки за маркер, който да има повечко продукт в него..

# 130
  • В полите на Пирин планина
Нищо особено не е този спрей на Сиен. Доста е лепкав и неприятен като усещане. Имам един от миналата година и се чудя как да го изпръскам.

# 131
Азара ,този серум за коса на влажна или на суха коса нанасяш?
И как го нанасяш и кога?

Lady Brinne ,благодаря за отзива!
Значи отпада.

Препоръчайте някакъв спрей ,крем ,каквото и да е за слънцезащита за коса. Такива за термозащита се заредих.

# 132
Според мен няма разлика между термозащита и спрей п-в слънце, те все са с ув защита. Аз от всички спрейове , гел, крем най си оставам доволна от Глис. Има един крем на олиосета, от профи той ми е топ, но Глис не му отстъпват по нищо. Не мога да открия аз нещо, което да не бухвам обаче . Няма и няма , как им държат косите на тези хора, прави , букли, аз за един час всичко е бомба. Ама така ще е ➿

# 133
Олио не слагам на мокра коса нали казах вече.
Преди термообработка само спрейове за защита или крем, масла и олиа само на суха коса след сушене или за ежедневно подхранване на краищата.

# 134
lollitta ,за спрейовете на Глис ,които са всички термозащитни ли става въпрос?
Като този.

Мога рутина е следната след къпане.
Слагам спрей на Елсев с хиалурон за обем.
После слагам серум на Глис за уплътняване на косите или серум на Пантен.
Крем за къдрици на Тафт ,задължително гел за коса на Тафт и накрая термозащита.
Косата ми е пригладена без стърчащи косъмчета. Оформени къдрави кичури.
Така до следващият ден. В момента в който стана съм като гръмнал бойлер.
Сутрин си мокря косата ,крем за къдрици ,гел ,термозащита и косата ми придобива пак нормален вид.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 17:43 от mavina1380

Общи условия

Активация на акаунт