Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 320
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Някой има ли проблем с приложението на ДМ?
 С два телефона съм и на двата ми казва,че "приложението не е активно във вашата страна".
През ден съм там и оставям по 100-на лева, исках това приложение,обаче не се получава и това е.

# 136
С карта на американски оператор в България ли си?

# 137
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И двата ми телефона са закупувани/ползвани в Щатите,но единият е с бг карта на Виваком.

# 138
От настройките на телефона с бг карта, смени в акаунта, с който си логната, региона на Европа /България
Скрит текст:

# 139
  • Deutschland
Късен пазар направих, че ми трябваше хладилна чанта и покрай нея взех и за душата. Маслото за бръснене и душ гела ухаят разкошно.

# 140
Ти добре си напазарувала, но тук сумата, за да си купиш хладилното чанте, е 100 лв... За две години напред нямам нужда от нищо, което да събере сумата 😆
Колко е при вас?

# 141
Ти добре си напазарувала, но тук сумата, за да си купиш хладилното чанте, е 100 лв... За две години напред нямам нужда от нищо, което да събере сумата 😆
Колко е при вас?
О, аз бързо направих стотина лв, обаче в Лили бях😀
Не се бях сещала за дм-ската чанта. Не, че ми и трябва, де

# 142
  • Deutschland
Не е същата като при вас. Тази е на Профисимо. Видя ми се малка, обаче побра 6 кутии по 500 гр. сладолед. Има и джобове. В момента при нас е много студено, но започнат ли пак жегите ще си нося вода в нея и разни други неща. Много е удобна.

# 143
Фрау ,такава чанта на Профисимо и аз бих взела ,но нямам идея дали има тук в България.
Много хубави покупки. ☺️

# 144
Това масло за бръснене дали го има в бг ? Грабна ми окото ...

# 145
И на мен, но не го намерих в приложението..

# 146
  • Deutschland
Ново е това масло, мисля че има още един вид, но не съм сигурна. Предполагам, че в един момент ще го има и в България.

# 147
Имаше го това с прасковата и миналата година. Наскоро чак го изразходвах, но на мен не ми допадаше много мириса му

# 148
  • на дъното
Маслото го има даже и олио за бръснене видях до него😉

# 149
Привет, ако някой не желае да си купува чанта за 1 ст. , а е достигнал необходимата сума, бих се радвала да ми изпрати талонче. Simple Smile Отдавна не съм купувала нищо от ДМ, затрупах се и гледам да не влизам, че е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт