Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Покупката на чантата за 1 стотинка трябва да стане в момента на покупката за 100 + лв.
Няма как само талона да ти пратят...

# 151
  • София
Пред мен на касата в ДМ имаше жена със сметка 150лв + , никой не я попита за приложението , нито и обясни ,че може да вземе чантичказа 0,01 лв .. 

# 152
Явно ги пазят само за тези, които ги искат (ако имат ограничено кол-во на чантичките)

# 153
  • Пловдив
Явно ги пазят само за тези, които ги искат ...
+ да е активиран купонът, да е налична във филиала и да кажат на касиерката

# 154
Аз си го бях активирала и пазарувахме с приятелка общо, за да вземе чантата (аз имам от Германия). Казаха ни, че няма бройки и не ни дадоха. По-късно минах за лепенки и имаха. Остави ми лош привкус и докладвах случая. Компенсираха ме, но служителките постъпват некоректно понякога.

# 155
  • Deutschland
Nidda, в Германия е имало същите ли? Изобщо не съм видяла, а и в приложението излиза само тази, която аз купих.

# 156
Момичета, напомням за лайфа днес в 18:00ч.

# 157
  • Варна
lollitta ,за спрейовете на Глис ,които са всички термозащитни ли става въпрос?
Като този.

Мога рутина е следната след къпане.
Слагам спрей на Елсев с хиалурон за обем.
После слагам серум на Глис за уплътняване на косите или серум на Пантен.
Крем за къдрици на Тафт ,задължително гел за коса на Тафт и накрая термозащита.
Косата ми е пригладена без стърчащи косъмчета. Оформени къдрави кичури.
Така до следващият ден. В момента в който стана съм като гръмнал бойлер.
Сутрин си мокря косата ,крем за къдрици ,гел ,термозащита и косата ми придобива пак нормален вид.

Аз също съм с къдрава коса и ми е много интересно как се справяте с разресването на косата преди баня с всички тези продукти по косата. При мен много ми пада косата.

# 158
Siski4 ,всички продукти ,които слагам на косата ми са хидратиращи.
Преди къпане само си навлажнявам косата и я сресвам без проблем и без да слагам нищо допълнително.
Но да вметна ,че прическата ми е такава ,че нямам коса от страни и отзад.
Тип Риана преди години ,когато пусна песента Diamonds.
Така ,че косата ми е с една идея по-малко гръмнал бойлер. 😆
Не ,че не е когато стана сутрин.
И другото ,което е на четката ,когато се среша има паднали няколко косъма.
Нямам никакъв проблем с косопад.
Но това е може би защото фризьорката ми беше дала ампула ,която ползвах 2 месеца след къпане и от нея косата ми стана много лъскава и жива. Една ампула я използвах два месеца и сега вместо ампулата използвам или уплътняващият серум на Глис или серумът на Пантен. Редувам ги.

# 159
  • Варна
Siski4 ,всички продукти ,които слагам на косата ми са хидратиращи.
Преди къпане само си навлажнявам косата и я сресвам без проблем и без да слагам нищо допълнително.
Но да вметна ,че прическата ми е такава ,че нямам коса от страни и отзад.
Тип Риана преди години ,когато пусна песента Diamonds.
Така ,че косата ми е с една идея по-малко гръмнал бойлер. 😆
Не ,че не е когато стана сутрин.
И другото ,което е на четката ,когато се среша има паднали няколко косъма.
Нямам никакъв проблем с косопад.
Но това е може би защото фризьорката ми беше дала ампула ,която ползвах 2 месеца след къпане и от нея косата ми стана много лъскава и жива. Една ампула я използвах два месеца и сега вместо ампулата използвам или уплътняващият серум на Глис или серумът на Пантен. Редувам ги.

Каква е тази ампула? Бихте ли споделили?

# 160
Разбира се.
Ампулите са тези.
https://agorabbeauty.com/ampuli-za-kosa/vazstanovyavashti-ampuli … reatment-12h10-ml
Аз купувам от фризьорката си.
Косата става лъскава ,жива и мека.
Има и такива ампули на марката специално против косопад ,но тях честно казано не съм ги ползвала. Но като знам ефекта на тези ,би трябвало и другите да са също толкова добри.

# 161
Аз също съм с къдрава коса и ми е много интересно как се справяте с разресването на косата преди баня с всички тези продукти по косата. При мен много ми пада косата.
Аз не се реша. Само на мокра коса след маска или балсам. Иначе е невъзможно, ще си оскубя косата.
Скрит текст:

# 162
DiaMia ,имаш прекрасна коса! ☺️
Да суха в никакъв случай не я сресвам и аз.

# 163
Подарявам талоните от ДМ лайфа. Ако някой иска да ми пише на лично.

# 164
Доволни ли сте от някой слънцезащитен стик за устни от ДМ,кой? На ММ устните страшно се надуват и сцепват от слънцето/морето. Или нещо друго,ако се сещате за подобен проблем. Чак до кръв се цепят.
Иха,Диа,страхотна коса! Не знам защо,мислех,че си тъмнокоса....

Общи условия

Активация на акаунт