Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Този ползвах миналото лято на морето, добре ми беше с него
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-balsam-za-ustni-spf-50- … 066447501117.html

# 166
  • Deutschland
Чудната вода беше на добра цена и я взех, макар че не съм доволна от шампоана и маската dream long.
Душ геловете са по 500 мл и са повече за ядене, не за къпане.

# 167
Момичета, може ли нещо измивно за лице с много суха кожа? Може и нещо по-скъпичко.

# 168
Момичета, може ли нещо измивно за лице с много суха кожа? Може и нещо по-скъпичко.
https://makeup.bg/product/77163/

# 169
  • Deutschland
Сапуните Бочко са им намалили грамажа ли? Купих от българския един с маслина, ами то нищо и половина. Грамажа наполовина, ароматът е на стар сапун за пране. Взех и крем за ръце, доста овлажняващ. Пфф, така побеснях. Не ми е за парите, а защото са развалили тия хубави продукти.

# 170
Па все са си 75 гр, не знам да са били по-големи

# 171
  • Deutschland
Имам спомени, че изглеждаха по - различно. Все едно, няма да издребнявам.

# 172
На доста продукти смениха грамажите ..уж по концентрирани и т.н няма да се учудя и за бочкото...

# 173
Момичета, има безплатна доставка от сайта на ДМ до 16-ти за поръчки над 30лв.

# 174
Момичета, може ли препоръка за водоустойчива спирала, подходяща за моменти, когато сме на басейн или плаж 🤗

# 175
Спиралата на NL е доста добра.
За плаж не знам, но тя единствена не ми се разтича и не трансферира по никакъв начин на клепачите в горещините.

# 176
Момичета, идвам да ви похваля слънцезащитата на Lidl - Cien. За лице взех детския сензитив вариант с 50 фактор, за детето взех 50 фактор за тяло, за моето тяло пък 30 обикновен, не сензитив. Две седмици на море и никой не изгоря. Разбира се, спазвам препоръките за подновяване и като се намажем сутрин след душ, задължително изчакваме да попие добре.

# 177
Аз пък да похваля Дм- ските детски. Днес мажа мъжо по гърбица, викам му, намажи гърди , ръце и т.н. Той обаче, пестеливия ми, една капка за навсякъде. И като мина един час, познай! Петниста хиена 😆 където е мацнал-бяло, другото … Без аромат и мазни остатъци, много съм доволна  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-detski-slantsezashtiten … 066447578157.html

# 178
Можете ли да препоръчате молив за очи, който не се размазва? Ако имат кафяв от препоръчания вид, би било страхотно.
Вече няколко отиват в кофата.

# 179
Можете ли да препоръчате молив за очи, който не се размазва? Ако имат кафяв от препоръчания вид, би било страхотно.
Вече няколко отиват в кофата.

Аз ползвам за очи моливите си за вежди 🙃 - кафяв цвят са - единият ми е от Лидл, другият е на есенс. Те са по-твърди и сухи и на мен ми вършат добра работа за през лятото като моливи и за очи.

Общи условия

Активация на акаунт