Зависи от жената и стила ѝ - коса, грим, дрехи, аксесоари и тн. Аз съм на близо 40 г., но цялата ми външност може да се сметне за алтернативна или защо не и тийн. Нося филмови, рокерски и Дисни тениски, кецове, големи и шарени колиета, много гривни и пръстени, силно гримирана съм и нямам никакви проблеми да се разхождам с чанта или раница на която виси Лабубу или примерно Стич.
Моето мнение по този въпрос е, че всеки има право да носи това, което му харесва, а не това, което обществото смята за „приемливо“. Затова и ме вдъхновяват хора като Бетси Джонсън, която и на 80+ г. не спира да излъчва радост и индивидуалност чрез визията и поведението си. Такива хора ме карат да се усмихвам, а още по-хубаво е, че и аз успявам да усмихна чат-пат непознати по улицата.

ps. и да отговоря на въпроса за лафуфуто. Лафуфу се наричат репликите/ментетата. Явно идва от Fake Labubu.
Сред тях има наистина зле изглеждащи (за които няма да искате да дадете и 5 лв.), но и такива, които са изработени супер добре и се водят quality replica.

За аксесоари гледаше в Тему, ще поръчаме по-натам, ако ѝ хареса това, дето чакаме.