Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 075
  • 371
  •   1
Отговори
# 45
  • Телиш/Плевен

# 46
Кой се предполага, че ги прави оригиналите? Flushed
Е това е таткото на Лабубу

За един ден е станал милиардер:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/20482465
Никога не бих си сложила такова нещо на чантата.

# 47
  • Телиш/Плевен
Ама това за възрастни ли било? Аз от щерката научих случайно, и го мислех за герой от някакво детско. Grinning
Доколкото разбрах е герой, създаден през 2015 г. за поредицата The Monsters. В нета пише, че е елфоподобно същество с лукава усмивка и чар, вдъхновено от северната митология.

# 48
Пазарът ни е залят от китайски стоки и много от нас, без да знаят, са клиенти на компанията на въпросния находчив производител.

Това, че последното му “изобретение” не е заляло страната ни, е най-вероятно поради високата му цена.

Иначе кич се шири щедро под път и над път и по родните улици. Пък от ТВ-ефира ни блика направо 🤭🫣

# 49
Какво нещо е само модата.

Истерия и луди пари за едно голямо нищо.

Нито те разкрасява, нито те прави по-умен, нито по-способен, нито по-богат ... 

# 50
Telesilla, откъде го взе това ретро емоджи ?! https://cdn.bg-mamma.com/Bay8/p76ep.gif
😊🥰

# 51
Срещнах го в родителските групи и бебе продавалник . Търсеше се за играчка на дете, не обърнах внимание , че е аксесоар. Като всяка мания ще отмине , както бяха модерни и О баг да се носят , пухчетата към тях и тн.

# 52
  • София
Още виждам мацки с O Bag. Тъжно...

# 53
И нас ни застигна манията. Дъщеря ми от известно време мрънкаше да й взема, но аз удържах. За нейн късмет, като влязохме в едно квартално магазинче, бяха наредени до касите много кутии и склоних да й взема. Нямам представа фейк ли се води нашето, но качеството е добро. И въпреки това, след два дни вече лежи забравено някъде, както всички други модни играчки Rolling Eyes

# 54
Поредната модна тъпотия, която ще трае няколко месеца и ще отстъпи на следващата.
Между другото, стана ми интересно и надникнах в Тему, явно младежът от снимката по-горе си е "опекъл" бизнеса и му държи правата, щото в Тему го няма това чудо. Или поне аз не го намирам. Иначе браво на "пича", яхнал е тренда и е спечелил.

Хаха, редактирам се, веднага ми се появи ключодържател с куклата, за 25 лв.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 08:12 от brumm

# 55
Сега чух как се казват,но ми се върти,че съм ги виждала на нечия чанта... И защо са толкова полулярни тези неща,от къде идва модата им?

# 56
От това, че са платили на разни певачки да ги носят и постват в тикток, и сега всички също искат

# 57
  • Sofia
Гледах клипчета как ги разрязват и отвътре излизат някакви странни предмети,като скрита камера или някакво подобно устройство 🫣

Много мразя подобни нефелни трендове по които и младо и старо полудяват 🤬

# 58
Доскоро мъкнеха по чантите едни изкуствени пухчета като от китеник, които изглеждаха покъртително. Опърпани, омачкани, мърляви и заприличали на умрял плъх, сега пък тези чудовища.
Не разбирам тази "естетика" - да носиш чанта струваща колкото гарсониера в центъра на София и на нея да обвесиш такъв евтинджос.Smirk

# 59
Според дъщеря ми (която наскоро ми показва някаква подобна картинка от тик ток та я питах) са излезли наскоро, тя април беше в чужбина и е пазарувала от магазин на фирмата -производител, тогава още не са били излезли.

Та не са чак толкова отдавна, поне по моя информация, и сигурно ще отминат като разни подобни моди.

Общи условия

Активация на акаунт