Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 123
  • 371
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ако видя зряла жена, разбирай - над 25, да речем, с нещо подобно - мнението ми директно пада до нулата за нея. Сори, нот сори.

# 31
  • Пловдив
Ама това за възрастни ли било? Аз от щерката научих случайно, и го мислех за герой от някакво детско. Grinning

# 32
  • София
Скрит текст:
Ако видя зряла жена, разбирай - над 25, да речем, с нещо подобно - мнението ми директно пада до нулата за нея. Сори, нот сори.

Сигурна съм, че Риана ще приеме много тежко това Disappointed Relieved

Както и Кайли Дженър, да. Само че аз не живея в Холивуд, а в София и в обикновения живот, където нещата са мъъъъничко по-различни.
Имам си определени "червени флагове" в облекло и аксесоари, които като видя, си имам не едно, а хиляда и едно наум. До момента тази ми преценка е предизвиквала много критики, но в същото време абсолютно никога не ме е подвеждала.

# 33
  • Пловдив
Дори не знаех, че имало оригинали и ментета. Кой се предполага, че ги прави оригиналите? Flushed

# 34
На Риана и Кайли Дж. със сигурност им плащат за рекламата. Blush

# 35
Дори не знаех, че имало оригинали и ментета. Кой се предполага, че ги прави оригиналите? Flushed
Pop Mart - китайскa компания за играчки. Вчера прочетох, че са отворили магазин и в Лувъра и продават колекция, вдъхновена от най-популярните произведения на изкуството.

# 36
Е, не!
Кичът вече и в Лувъра ли?

# 37
Е, не!
Кичът вече и в Лувъра ли?
Мда, изненадаха ме с това, но е факт Smiley

# 38
Е па това го имаше сестра ми преди едни 35 години и му изгриза пръстите (понеже беше на 2). Викахме му коалата, сега са го ъпгрейднали очевидно и е Лабубу. Нашето беше moncicci (сигурно тогава по света са били хит, па тя го излапа половината)

# 39
Лабубу - поредната тъпотия с цел да поощрим харченето и купуването на боклуци. Да имаш 100 модни парцала в гардероба вече не е достатъчно, трябва да се окичиш и като коледна елха, че да си "моден". И всички тези пластмаси и харчене на гориво да ти прелети от другия край на света за какво?!?!?! Колко е изглупял тоя народ...

# 40
  • София
Все още се чудя-в началото много се запалих, но в момента ме възпира тая масовост която е набрало притежанието им. По принцип не обичам да съм и да правя неща, които масата прави, но иначе са симпатични.
Ако мина случайно покрай някой магазин в чужбина и няма километрична опашка може би ще се намъкна вътре и ще си закупя, но да нощувам и да се бия не е мойто. В някои магазини даже имало "priority" опашка за редовните купувачи. Останалите да му мислят. Човешкото поведение ме смущава, не самата кукличка. Всяко прекалено нещо не е ОК, но коя съм аз да критикувам или да си вадя изводи за някой само защото от чантата му виси облечен киликандзер.

# 41
  • Банско
Оф като се почне с тия тъпи вайръл играчки... То не са патки, то не са фърбита, сега пък тия грозни гномове... Добре, че имам двама сина и се надявам като пораснат достатъчно да не се зарибяват по такива идиотщини!

# 42
Лабубу - поредната тъпотия с цел да поощрим харченето и купуването на боклуци. Да имаш 100 модни парцала в гардероба вече не е достатъчно, трябва да се окичиш и като коледна елха, че да си "моден". И всички тези пластмаси и харчене на гориво да ти прелети от другия край на света за какво?!?!?! Колко е изглупял тоя народ...
Народът освен, че е изглупял и тотално се е извратил! Вече откровено грозното е красиво и модерно, а кича и тоталната безвкусица са произведения на изкуството. Акълът ми не може да побере до къде сме се докарали.
Не разбирам как може на някого да харесва такъв дзвер да му се мандахерца на чантата! И да, дори облечен в парцалки Гучи, дзверът си остава дзвер!
Вече е трудно да се открие нормална детска играчка, която да не прилича на вампир или таласъм. Това за мен не е нормално!

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 09:34 от Sysly

# 43
# 44
Е па това го имаше сестра ми преди едни 35 години и му изгриза пръстите (понеже беше на 2). Викахме му коалата, сега са го ъпгрейднали очевидно и е Лабубу. Нашето беше moncicci (сигурно тогава по света са били хит, па тя го излапа половината)

Да, но онези бяха сладички, а това... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт