То не ми пречи да съм независима, защото винаги мога да го деактивирам и да ползвам какъвто препарат искам.
Идеята ми беше, че имам море от възможности — автоматично дозиране, прахообразен, течен, капсдозинг, касули (такива не ползвам).
Или казано накратко — имам 4 възможности за избор на перилен препарат. От това, по-голяма независимост, здраве му кажи.
Но не искам да се ангажирам с техните препарати, с перални на други марки с такава функция ще си имам свободата да си избирам между хиляди видове препарати и аромати.
Можете да ползвате стандартен течен на избрана от вас марка, можете да ползвате прахообразен на избрана от вас марка, можете в контейнерите за многократна употреба на автоматичното дозиране да сипете течен препарат на избрана от вас марка, можете да ползвате капсули на избрана от вас марка.
Къде видяхте, че Миле ви задължава да ползвате техните препарати?
Аз лично ползвам препаратите на Миле, защото съм се убедила в техните качества, но това е тема за друга тема 😉
Здравейте!
Бих искала да попитам и вас, и всички други разбира се, за тази опция за автоматично дозиране. Да разбирам ли, че ако по някаква причина не ми хареса и не я ползвам, то това няма да доведе до някакви негативни последици за самата пералня?
Тъй като не смятах, че ми е нужна тази екстра, не съм се интересувала, докато не прочетох последните мнения.
Благодаря предварително!
Благодаря ви