Избор на град за живеене

• 2 055
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
В Самоков е пълно с малцинства. Веднъж минавах с кола оттам и друго освен мургави братя не видях. За посочените села не твърдя със сигурност, нямам наблюдения.

# 16
В Самоков е пълно с малцинства. Веднъж минавах с кола оттам и друго освен мургави братя не видях. За посочените села не твърдя със сигурност, нямам наблюдения.
Много хубав и благоустроен град. Има и много чужденци.

# 17
Благодаря много на всички които се включиха. Избрахме Стара Загора за град. Сега сме харесали един парцел в близко село, като оглеждаме и други 2-3 села все още.
Харесва ни лесното придвижване в града и бързото и лесно пътуване както до морето, така и до София. Северните села са в планината и близо до града. Работата на съпруга ми също е в Стара Загора и това наклони доста везните, тъй като установихме че в габровския регион (който беше фаворит) заплащането е много ниско.
Сега оглеждаме парцели и се надявам не след дълго да сме открили перфектното за нас място ☺️

# 18
Разгледахте ли селата около Бобов дол и Дупница? Много спокойно, не е пълно с хора от малцинствата и много от тях са на 40 мин до час с кола от София, което е много удобно, но в същото време и много спокойно. Ние сме от София и в момента ремонтираме къщата си там и ще се преместим много скоро. Животът в София е прекалено натоварващ и все повече млади семейство предпочитат да се изместят.
Имаме малко дете, което ще ходи на градина  в Дупница, има няколко хубави там. Има опция и за спорт. По-голям град в близост е Благоевград,  на 30 мин път. Винаги може за разнообразие да се разходим там. Също много красив и спокоен град.

# 19
  • София /Абсурдистан
Ако можете да си позволите цените в Правец, там е много хубаво.
В.Търново също е много хубаво място.
Бургас и околностите са места с много хубав климат, вече като възможности за работа трябва да се гледа.
Братовчедите са навсякъде, направо не знам вече къде ги няма. Важното е на избраното място да не са повече от българите.
Успех!

# 20
  • Между гори и планини
Аз живея до Елена, в градчето има всичко необходимо, по селата няма престъпност, много природа обаче има и простор и чист въздух. Има много прилични къщи, децата извън града имат осигурен транспорт, добра инфраструктура. До Търново се стига да около 40 минути, пътят е нов и хубав. Ако ви интересува, пишете ми на лс

Общи условия

Активация на акаунт