Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 107 859
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
А, чакайте да ви споделя моето дете какво е написало на 15-ти въпрос. Вместо посочения отговор "откъсвайки се от реалността", тя е написала "откъсващи се от реалността". Учителката по БЕЛ каза, че няма да получи точки.
Моят в написал абсолютно същото, а задачата си е за 3 точки. Напрежението си оказва влияние. Затова спокойствие в комбинация с хладнокръвие утре!

# 1 321
Да се подготвим за математиката. Ето я в най-чист вид 😂

# 1 322
  • here and now
Да се подготвим за математиката. Ето я в най-чист вид 😂
Скрит текст:
Таз хитруша е минала НВО-то успешно Mr. Green

# 1 323
  • София
А кога се очаква да налеят резултатите от състезанието на НПМГ в сайта за кандидатстване или гледам не където трябва?

# 1 324
Девойката изведнъж рипна от дивана и извика: "Ииии, аз за утре не съм си приготвила пособията!"
Разтърча се като напръскана хлебарка и взе да си събира триъгълници, линии, моливи, гуми, пергели... И вика: "За утре искам кроасан, за да го изям между модулите да не ме разконцентрира глада.
Все едно отива на боевете при Шипка. Има да хвърчат каманье и дървье.... Grin

# 1 325
  • София
А, чакайте да ви споделя моето дете какво е написало на 15-ти въпрос. Вместо посочения отговор "откъсвайки се от реалността", тя е написала "откъсващи се от реалността". Учителката по БЕЛ каза, че няма да получи точки.
Моят в написал абсолютно същото, а задачата си е за 3 точки. Напрежението си оказва влияние. Затова спокойствие в комбинация с хладнокръвие утре!
Ами всъщност тя продължава да си твърди, че не е грешно и е запазен смисъла и така:
Децата трябва да общуват с връстниците си, а не да се взират в екрана, откъсващи се от реалността.
Може да тромавичко, ама за изразяване на седмокласник не е необичайно. Не знам...

# 1 326
Заедно с дипломите и олимпиадите зареждат НПМГ. Може и ден преди да редим.

# 1 327
Девойката изведнъж рипна от дивана и извика: "Ииии, аз за утре не съм си приготвила пособията!"
Разтърча се като напръскана хлебарка и взе да си събира триъгълници, линии, моливи, гуми, пергели... И вика: "За утре искам кроасан, за да го изям между модулите да не ме разконцентрира глада.
Все едно отива на боевете при Шипка. Има да хвърчат каманье и дървье.... Grin
Не мисля, че е позволено да се яде през модулите, само вода

# 1 328
Тя каза "между модулите". Внимавай, че утре като четеш условията, да не пропуснеш нещо като сега...

# 1 329
Ами всъщност тя продължава да си твърди, че не е грешно и е запазен смисъла и така:
Децата трябва да общуват с връстниците си, а не да се взират в екрана, откъсващи се от реалността.
Може да тромавичко, ама за изразяване на седмокласник не е необичайно. Не знам...
Сигурно ли е това, че няма да получи точки?
Май и моят син така е написал?

# 1 330
Сега отворих школо, имаме съобщение от директора от снощи, бил е подаден сигнал в РУО-Варна и правили проверка на изпитните материали за нашето училище, заради 16-ти въпрос. Явно някой е твърдял, че пише аргументи, а не документи!
Естествено, няма такова нещо..

# 1 331
Интересно дали утре ще има недоволни от математиката. Предполагам все ще се намерят родители, според които някоя задача няма да е формулирана правилно. Ще следя с интерес. Успех на децата, на родителите - кураж!

# 1 332
  • София
Скрит текст:
Сигурно ли е това, че няма да получи точки?
Май и моят син така е написал?
Нашата учителка така каза, че няма да ѝ дадат точките. Много тъпо, ама... Аз не съм се вдавала особено в това НВО и ми е трудно да преценя. Но не ми звучи да е грешно. Наистина другият израз е по-благозвучен и използван, но и този не е грешен.

# 1 333
  • у дома
А винаги има недоволни...

# 1 334
Разбира се, че и утре ще има недоволни богове на математиката.......

Общи условия

Активация на акаунт