Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 388
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Sofia
от фейса. Една от задачите на днешното НВО..

# 1 426
После минахме дълъг процес по овладяване на емоциите. Опознах си детето с тези матури...

И ние минахме през абсолютно всички емоции тази година. Тествах и всички възможни родителски похвати. Не знаех, че съм способна на толкова психологическа работа с детето.
Иначе днес отиде спокоен. Математиката му е по-силна, но иска ТУЕС и му трябват многоооо точки. По БЕЛ има грешка на 16-ти /писал е само закона/. Нямам идеята тезата и преразказа дали са му добре. Според нето "да". Аз не разбирам толкова от литература и не мога да кажа. Нямам търпение вече ....

# 1 427
Абсурд, това е от другаде, вижте  само горната задача. Прилипа на състезание за малките класпве.

# 1 428
  • София
Отговорът с думи е жесток! Joy

# 1 429
Това е задача за четвърти клас, практична е, ако развъждаш мечки

# 1 430
  • Sofia
Абсурд, това е от другаде, вижте  само горната задача. Прилипа на състезание за малките класпве.
шега е, естествено

# 1 431
# 1 432
  • Бургас
Толкова ми е напрегнато, че въобще не видях отговора, бях готова да я решавам вече Joy

# 1 433
На мен не ми се гледат задачи, нито ми се решава. Искам да съм до някое поточе и да слушам водата. Нещо напрежението ми идва в повече

# 1 434
На мен също ми дойде повече напрежението. Вчера не ми беше съвсем ок, днес направо нямам сили..
Два изпита са прекалено. Един е ок. За два силите не стигат нито на децата, нито на нас.

# 1 435
Стискам палци за всички дечица да са спокойни и здрави днес. Последен напън и този кошмар да се приключва. Аз съм майка на миналогодишен седмикласник и отиде на математика с изключително висока температура, като предишната нощ бяхме в Пирогов. Добре че, това му беше лесния предмет. Толкова бях притеснена, че не знам как не ревнах пред него.. Но докато пътувахме към училището сутрина видях пред 32ро едно детенце със система, чакащо отпред. 😳😳 Някак осъзнаваш, че няма да е края на света ако пък не се справи блестящо и е важното да са ни здрави. ( ясно е, че ако не беше болен нямаше да се замисля за това.. но..) Радвах се, че не се случи на БЕЛ, където не му беше силната страна.

# 1 436
Моето дете ще ходи и на още един. Но има време. Стъпка по стъпка.
Аз съм като в безтегловност.

П.С. Илейн, ужасно просто..Ох, как да не побелееш от такива неща.

# 1 437
Не се оплаквайте, някои сме и с дванадесетокласници Simple Smile

# 1 438
  • София
На мен не ми се гледат задачи, нито ми се решава. Искам да съм до някое поточе и да слушам водата. Нещо напрежението ми идва в повече

Леко ми прилошава вече. Чакам 12ч да чуя, че е добре и не е разстроен, все тая какво е сгрешил.
 Някаки въпроси ми се задават, не ги слушам. Трябва да оправям багаж, след изпита се изстрелваме за Солун да избягаме от това напрежение. Но не мога да помръдна от екрана, чакам ги тия плочкаджии да се появят някъде и да спирам да ги мисля Smirk

# 1 439
Не се оплаквайте, някои сме и с дванадесетокласници Simple Smile

Стискам ви палци и там!

Знам, че не е същото, но ние чакахме 3то класиране за малкото дете за 1ви клас. Бях на ръба 10 дена и там, докато на 13.06(петък) в 15:30 (час и половина преди класирането) министъра не подписа за исканите допълнителни места .. И после тази луда “томбола”.

Общи условия

Активация на акаунт