Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 379
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 440
2 част
1 задача има разлагане на многочлен
2 движение
Допълвам
Геометричната е с две подусловия, на едното някакви ъгли се търсят.

# 1 441
Аз както казах съм дзен на кквадрат! Младежа също. Тръгна спокое и без никакви очаквания.
Даже се майтапихме и смяхме. Казмам му, маме, ако аз тръгна сега с теб и седна да решавам задачи, ще изкарам между 9 и 11 т. Как го правиш ти това да са ти ясни не знам😂. Виж там каквото можеш съчини и давай да вървим на море, че.ми писнА!
Смее се и ми отвръща - Е, то всеки е по-добър от теб по МАТ!
Нито ми пука какви са задачите, нито искам да ги гледам и ключове да имам ми е все едно. Да успее да напише, тези които знае и да ходи да се черпи.
Ние залагахме повече на БЕЛ, но и там е допуснал грешки от разсейване, бързане и недоглеждане.
Каквото, такова🤪.

# 1 442
  • София
Знаехме си, че ще е движение този път. Тези многочлени ме притесняват, беше болен в този период, колко ги е наваксал после идея си нямам.

# 1 443
Сетих се оня виц..един питал друг дето бил много добър в мат..и му вика..като разрежеш торта на 3, едното парче нали идва по 0.333г. Да, потвърждава корифеят. Ми къде отива тогаз 0 .001?
По ножа..рекъл оня Joy

Дано да е с х на квадрат отпред..многочлна.
Сутринта ги гледахме пак как се разлагат...

# 1 444
  • София
Нещо не ми се вярва само две подусловия да има геометричната.

# 1 445
Цитат
Виж там каквото можеш съчини и давай да вървим на море, че.ми писнА!

Ние направихме точно това Sweat Smile
Сгънахме куфарите, взимаме седмокласника в 12:00 и приключваме със задачите. Каквото било - било.

# 1 446
  • София
Разлагане на многочлен.. дано да внимават какво правят в тази редица от букви и цифри...
Движението беше ясно...

# 1 447
И как така няма плочки, боя и кайма за кюфтета?
А какво практично има в разлагането на многочлен? Какво умение в живота е свързано с разлагането на множители?

# 1 448
А какво практично има в разлагането на многочлен?

Чакай, може да са в първа част! Колко му е да метнеш една смес за кюфтаци и да продължим към многочлен...

И после да се повозиш на някой кораб:)

# 1 449
  • София
А какво практично има в разлагането на многочлен? Какво умение в живота е свързано с разлагането на множители?

Може движението да е на доставчик или на градски транспорт, не се знае 🤭

# 1 450
Първа и трета  задача са...ясни винаги. Втората е мистерия

# 1 451
Цитат
Виж там каквото можеш съчини и давай да вървим на море, че.ми писнА!

Ние направихме точно това Sweat Smile
Сгънахме куфарите, взимаме седмокласника в 12:00 и приключваме със задачите. Каквото било - било.

Така се прави! Браво!

# 1 452
  • София
В превозното средство има плочки.

Разлагането е полезно, защото се прилагат правила, за да се стигне до резултат. Догодина ще се научат да решават квадратни уравнения на базата на разлагането.

# 1 453
И аз в момента съм ужасно притеснена. Единият близнак  се събуди с 38 градуса температура, отиде на изпит на два нурофена.  На него математиката му е силния предмет, дано успее да се концентрира и реши задачите. Той положи много усилия и очаква да има висок резултат и сега такъв мал шанс. Но животът не е справедлив. Каквото, такова.

# 1 454
Ние преди матурите завъртяхем с мъжс ми нвкакъв вирус с температура  и много  се молих детето да не го закачи. Чак в параноични състояния изпаднах

Общи условия

Активация на акаунт