Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 373
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 455
И аз в момента съм ужасно притеснена. Единият близнак  се събуди с 38 градуса температура, отиде на изпит на два нурофена.  На него математиката му е силния предмет, дано успее да се концентрира и реши задачите. Той положи много усилия и очаква да има висок резултат и сега такъв мал шанс. Но животът не е справедлив. Каквото, такова.
Стискам Ви палци да се събере детето!

# 1 456
  • София
Спокойно, двата нурофена ще си свършат работата, поне няколко часа ще си е добре детето.
На моя работата му е по-лесна по принцип. Ох, тези многочлени, сега ще ги мисля. Че и мъжът ми в момента е на изпит също, не мога да го питам къде сме в схемата с многочлените. 😁

# 1 457
И аз в момента съм ужасно притеснена. Единият близнак  се събуди с 38 градуса температура, отиде на изпит на два нурофена.  На него математиката му е силния предмет, дано успее да се концентрира и реши задачите. Той положи много усилия и очаква да има висок резултат и сега такъв мал шанс. Но животът не е справедлив. Каквото, такова.

Обикновено адреналина те държи здраво по време на ситуацията, но после като те пусне, ще е мега уморен.
Ще се събере, вярвам и му стискам палци!

# 1 458
В превозното средство има плочки.

Грета, това ли е реалната задача. Превозно средство, с плочки ( може би обем ще търсят)...?

и трета подточка: след стачкуване на шофьора с колко% ще му се вдигне заплатата:)

ПП: чета за болни герои🤕Дано да се съберат, милите дечица!

# 1 459

Може да е за добро, защото моя така се е бил стегнал/ концентрирал от притеснение че е в такава ситуация, че беше решил всичко.. та даже и заспал и ми звъня медецинска сестра да ме пита какво да го прави, защото е с 39.
Моя е толкова разсеян иначе и нямаше да се изненадам ако беше здрав и оплескал  втора и трета например.

# 1 460
  • София
Чакайте, чакайте, плочките може да са натоварени на шлеп, трябва да се изчисли и колко ще се покачи нивото на реката след натоварване на плочките и да съчетаят и с геометрията нещо - примерно подводен камък, на който трябва да се изчислят размерите, за да предвидят ще мине ли шлепът или не 🤣🤣🤣

# 1 461
Чакайте, чакайте, плочките може да са натоварени на шлеп, трябва да се изчисли и колко ще се покачи нивото на реката след натоварване на плочките и да съчетаят и с геометрията нещо - примерно подводен камък, на който трябва да се изчислят размерите, за да предвидят ще мине ли шлепът или не 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂
И накрая е) подточка: Какъв цвят са плочките?

# 1 462
Доста междупредметни връзки, докара ми сърцебиене

# 1 463
  • София
Забравила си скоростта на течението и как се движи тоя шлеп.

# 1 464
  • София
Да не споменавам например някоя товарителница в текста на задачата и въпрос кои са нужните документи при превоз в международната търговия 🤪

# 1 465
Как разбирате какво се е паднало на НВО като има още 50 мин  до края?

# 1 466
Как разбирате какво се е паднало на НВО като има още 50 мин  до края?
Някой приет вече в ЧУ жертва НВО, за да докладва на bgmamma?

# 1 467
Децата ще го преживеят, но за майките май е травма за цял живот 😀

# 1 468
  • София
Здравейте мами,
От години Ви чета, но едва сега се престраших да се регистрирам и да пиша. Именно от тук на 18-ти изтеглих матурата по бел и я разгледах преди седмокласникът да се прибере. Дали някой от Вас все пак вече има днешната? Предполагам, че ако я имаше щеше да я качи, но аз вече не спирам да подскачам и ми се ще да я разгледам и реша, преди да се е прибрал. Търсих къде ли не, но никъде нищо...
Благодаря Ви!

# 1 469
Като чета за какви задачи пишете, моята вероятно ще се е оплескала. Тя днес тръгна като на заколение....Каквото - такова наистина, вече всички сме ужасно уморени. Днес ще си пуснем да гледаме заедно довечера "Интерстелар", тя не го е гледала и снощи го хванахме по някакъв канал, стана ѝ интересно, но всършваше много късно, та го отложихме за днес...

Общи условия

Активация на акаунт