Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 201
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 785
На служебната бележка пише как се влиза в сайта

Това го знам. Аз питам друго.
Благодаря, Санака!

# 1 786
  • ту тук, ту там
А родител без дете може ли да види работата?

# 1 787
  • София
Детето трябва да е с възрастен придружител.

# 1 788
Децата ви ще ходят ли на училище следващата седмица?

# 1 789
  • Варна
Моят-да, иначе ще седи по цял ден пред лаптопа. Днес е на екскурзия с класната до В. Търново, утре-релакс и плаж.

# 1 790
  • София
Аз го освободих.  Но ще отиде в понеделник за БЕЛ и евентуално ако се снимат.

# 1 791
Да - щяло да е забавно 😂 Те го удариха на уволнение, въобще не виждам възможност за учебен процес (няма и нужда по мое мнение)

# 1 792
Два дена ..после са на екскурзия.
И 30.06 също...
Имат албуми да вземат ...багажи от шкафчето...

# 1 793
  • София
Моят до сряда е на финали на държавно първенство, ще пътуват всеки ден до Самоков, но мисля да го карам да ходи за първите часове, иначе ще има бележка от отбора. В четвъртък ще празнуват с класния, но ако стигнат до полуфинал, ще го изпусне, ни така, ни така. Сестра му също има държавно в петък в Шумен пък тя и хич не знам още как ще направим цялата организация, зависи баткото докъде ще се класират. Абе да мине и следващата седмица, после резултати и така... почивка още няма. 😁

# 1 794
Че то другата седмица ще е най-забавната и най-леката от целия 7 клас. Тук-там ще ги оформят, ама като цяло ще е купон, не може да се изпусне.

# 1 795
  • Сливен
Ще ходи, но в понеделник само за последния час да се моли на г- жата по химия да я изпита за по висока оценка. На границата е. Вижда му се края. Вече е оформена по БЕЛ и Изобразително.

# 1 796
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ще ходи на у-ще моята госпожица, тя самата иска. То сега наистина ще е най-забавно, последни дни с приятелите. Тази година много се сплотиха и въпреки, че 7-ми клас е гаден по принцип, дъщеря ми каза, че й е била най-хубавата учебна година досега.

# 1 797
Ще ходи и моята. Първо не е оформена по БЕЛ. А и започва да осмисля, че тази седмица е последна с този клас и тези учители и няма да я пропусне.

# 1 798
Мойта ако я питаш, вече излезе във ваканция. Ще ходи, понеже има няколко предмета с шарени оценки. Вметвам в разговор понякога как ли ще е наесен с нови деца - гледа ме на кръв направо. Приятелите й ще са по други училища / най-вероятно /, и ще трябва да създава нови в ново училище. На мен ми звучи притеснено, пък за нея - направо незнам.
Тази седмица ще я понатисна да седне да погледне другите предмети, аз да си свърша изостаналата работа, и се надяваме на 1 юли с радост да продължим напред.

# 1 799
  • София
Ще ходи. Те български реално няма да имат, госпожата им е оценяващ, не знам доколко ще имат други часове. По няколко предмета вече е оформен, не очаквам изненади по другите.

Общи условия

Активация на акаунт