Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 105 906
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Бургас
И моята девойка ще ходи, защото не е оформена. Единствено по математика е на границата, а госпожата е казала, че ще пише по-ниската оценка на отсъстващи деца. С нея имах спречкване и не е сигурно дали и при присъствие ще получи по-високата, надявам се.
Класът ѝ не е от най-задружните, така и не успяха да се стиковат три години, но въпреки всичко в последно време започна да говори как ще ѝ липсват съучениците, някои учители. Хубавото е, че се споменава вече с вълнение и новото училище (което и да е то, няма конкретно желание), защото до скоро се говореше със страх от неизвестното, от непознатата нова среда.

# 1 801
  • София
Изпитите за някои не са свършили, нито оформянето. Така че ще ходи, поне докато не я оформят, а после ще видим.

# 1 802
Моят ще ходи, оставям го вкъщи само когато не се чувства добре.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 18:03 от crow

# 1 803
Моята ще си ходи, ще пропусне само география и история, защото явно тези учителки я преследват, за да я изпитват, а тя не знае даже къде са и учебниците в този момент. Тя си харесва класа, разбира се със съучениците си и много ще си липсват.
Вчера като се прибрахме ме пита, и сега като няма НВО какво ще правя? И аз и предложих да реши един втори модул. Минаха десет секунди докато зацепи, че се шегувам.

# 1 804
Моите момчета в момента градят кариери на миньори в Майнкрафт 🤣. Казаха, че чак им е странно да не решават задачи, явно и на баща им, защото и той доста решава с тях.

# 1 805
Хаха, миньори...😁
Синко е оформен по всичко, май ще си ходи на училище, тя тази седмица е най- сладката- лайф из лайф...Стискам палци на всички, на които им предстои последната битка тази седмица. Като ви чета направо настръхвам какви учители има и съм благодарна, че поне такива емоции нямаме.

# 1 806
  • София
Включвам се в темата на финала, но пък всичко тепърва предстои и се надявам, че темата ще премине неусетно в осмокласна. Моята госпожица е много амбициозна, последните месеци й минаха предимно в учене и жертва на тренировки, хоби, интереси... Дали си е струвало един Господ знае. Чакаме резултати, каквито и да са. Независимо дали ще отиде, където се цели или на друго място, надявам се единствено да попадне в добра среда и да продължи да се бори със същия хъс и в бъдеще. Днес почти насила я изпратих на тренировка, ще ходи на училище другата седмица. Събирам идеи с какво да й запълня времето след това в периодите на кандидатстване, чакане на класирания и т.н.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 16:14 от elena_e

# 1 807
  • София

Ей на това му се вика рязка промяна и голяма награда😀😀😀На бързо забравихме за 16ти въпрос по бел, 21 по мат и тн....

# 1 808
Iana28, супер. И аз днес водих 2 госпожици на морето - малко хладно за мен, ама на тях нищо им нямаше.
Лятото я оставям да почива. Нищо няма да й организирам.
Ааа излъгах - ще я накарам да си разчисти стаята - е тука ще са пак епични битки.

# 1 809
  • Бургас
И ние днес разпускаме- сутринта плаж, после хапнахме паеля (има тридневен фестивал на испанската музика и култура), сега следобеден сън и привечер ми е обещала да си погледне УТ и контурната карта по география дали няма нещо за попълване. Аз ще отида през това време да пия сангрия и да гледам фламенко. Ми така де, достатъчно зор видях и аз цяла година.

# 1 810
  • Айтос/Бургас
Аз да попитам:Трябва ли при записване в училището или при подаването за второ класиране  и детето да е там задължително/има навършени 14 години/,защото моят син няма да е в страната точно на 15,16,17,18 юли…

# 1 811
Онлайн ако подавате...май не.
Офлайн - и двамата присъстват.
Аз така знам ..

# 1 812
Онлайн ако подавате...май не.
Офлайн - и двамата присъстват.
Аз така знам ..
И подаването на заявление за второ класиране, и записването се прави само на място, не онлайн.

# 1 813
  • София
Няма да ходи на училище моята, ще преговаря по история за изпита в НГДЕК. При нас битката продължава още малко, после започва истинската почивка.

# 1 814
Здравейте, как ви се стори вчерашната матура – по-лесна или по-трудна от миналогодишната?

Общи условия

Активация на акаунт