Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 285
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 270
Да, аз видях. За тази паралелка три пъти бел, биология и т.н са ни балообразуващи. Въпросът е дали, след като са балообразуващи, тези предмети остават като профил след 10 клас. Най -вероятно е така, не става ясно от информацията за ДПП.

# 271
  • София
Не, не остават. В професионалните парлелки профили няма.

На НВО точки се дават, не се вземат.

# 272
Как така няма профили? Продължават да учат всички предмети ли?
Аз се вълнувам какви биха били вариантите за ДЗИ. Едното е задължително изпит по професия ли?
Става въпрос за паралелка по термални и СПА процедури. Какво се случва след 10 клас?

# 273
  • у дома
Как така няма профили? Продължават да учат всички предмети ли?
Аз се вълнувам какви биха били вариантите за ДЗИ. Едното е задължително изпит по професия ли?
бел и по професия

# 274
  • София
Не се наричат профили, а предмети по професията.
Втората матура е по тях.

# 275
  • София
Amanda, отвори учебния план за 11-ти/12-ти клас на училището и ще видиш предметите, които учат - не са профили, а специални предмети от професията.

# 276
  • Пловдив
Масово правят дипломен проект в професионалните гимназии

# 277
  • у дома
Имай предвид,че ако паралелката е дуално обучение в 11 и 12 кл имат практика 2 или 3 дни от седмицата,направо си е като ходене на работа.
Ето за дуалното обучение https://www.actualno.com/education/kakvo-predstavljava-dualnata- … a-news_22225.html

# 278
Видях, почти нищо не учат, само БЕЛ, математика, гражданско образование и чужд език. Другото е само предмети по професия. 
Благодаря ви.

# 279
  • Стара Загора
Медицинското ще го вадя може би на 01.07...за да го имам да го прикача евентуално при подаване на желанията.
Добър ден, наборът ми цитира само "Опълченците на Шипка" как е настанал последния напън Simple Smile))
Успех на децата! Достатъчно време се подготвяха, аман вече от тестове по който и да е предмет! То и на мен ми писна!
Утре момичета и момчета по това време трябва да сме с виното в ръка, че иначе не се знае как ще мине деня Simple Smile
Да са им леки ръцете и мисълта трезва! Успех деца!

# 280
  • София

Иначе някой може да финишира с минус 100 т. 😁

# 281
  • Стара Загора

Иначе някой може да финишира с минус 100 т. 😁
Joy

# 282
Може ли да вземе цветни моливи с които по мат.да си отбелазва неща в черновата? Така по-лесно виждаме в някои задачи едн.триъгълници или бележим неща....
В беловата ясно че само с молив и черен химикал
Thinking

# 283
  • София
Макар, че всичко това минах миналата година, по две, заради близнаците, се вълнувам с вас и желая много успех на децата. Да са спокойни, уверени и на мама да не се шашка много.
Аз медицинско не успях да прикача, когато подавах за Елисавета Вазова, дадох го после, не беше проблем.

# 284
  • у дома
Може ли да вземе цветни моливи с които по мат.да си отбелазва неща в черновата? Така по-лесно виждаме в някои задачи едн.триъгълници или бележим неща....
В беловата ясно че само с молив и черен химикал
Thinking
Не.

Общи условия

Активация на акаунт