Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 105 820
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Това не е ли родителска група, защо точно майчинска трябва да е? 🫡

Всъщност е напълно частна майчинска група във вайбър, която никой не е длъжен да създава и администрира и не е ОК човек, бил той и родител, да се включи без изобщо да се представи (никой в групата не го познава) и то две седмици преди края на седми клас, когато всички майки са напрегнати и зли като оси 🤭

# 91
  • София
Моята пък в понеделник има класно по МАТ  Sweat Smile Няма как да не отиде.

# 92
Ебаси!

# 93
eeeeeeeeee... е дали не прекаляват.. та то по музика, та то по математика, та то изходни по ФВС с нормативи.. е, не го намирам за нормално, за правилно, за човешко спрямо децата....

# 94
  • София
Аз я освободих само за този понеделник, защото ѝ е последният час по рисуване и така ще може да вземе и двете сесии (сутрешната и следобедната). И без това започна късно, та поне това. Другите дни ще си ходи на училище. По-зле едва ли може да стане, примерно наскоро им изпраскаха двойки на тест по БЕЛ, те тия учители напълно са се побъркали.

# 95
Това само нарочно може да е направено.

# 96
Контролни и изпитвания в тези дни са издевателство над децата! Четири месеца не им стигнаха да ги изпитат и оформят по другите предмети, не го разбирам това...

# 97
Контролни и изпитвания в тези дни са издевателство над децата! Четири месеца не им стигнаха да ги изпитат и оформят по другите предмети, не го разбирам това...

А заплатите им все ниски

# 98
  • София
Моята пък в понеделник има класно по МАТ  Sweat Smile Няма как да не отиде.
Ебаси!
Точно! Satisfied

Априлски душ, естествено, че е нарочно! За да даде шанс за повишаване на оценката за някои, надявам се и за моята. Честно казано за мен не е проблем, защото така или иначе се копа тая математика. Още един тест е без значение Simple Smile))) Но е буквално на ръба Simple Smile)) Аз ще задържа последната седмица детето да си учи за изпита по история, така че тази да ходи за 2 дни не е драма.

# 99
Моят ще си ходи,  защото направи много отсъствия напоследък, макар и извинени. Заради отсъствия вече месец не успява да предаде две презентации, а и си има нужда от оформяне. Пък и какво да прави вкъщи, само да се ядем решава ли задачи и защо не решава...

# 100
Ох, не знам. Като чета тук и виждам, че не мога да се оплача от нашите учители. По математика нашият още средата на май ги беше оформил, класното беше минало и само който иска си оправя оценката, но има цял месец време. Голяма душа.  По бел е доста по-строга, но пак до пети юни ги оформи, мина класното началото на юни, веднага го провери и каза, че спира изпитвания, освен за тези, които искат повишаване. По химия ги изпитва, но не е нещо страшно, макар че моята се чупи. По биология е една възрастна дама, която убеди детето, че трябва да се пребори за шест, то учи един ден, изпита я и писа шестица за срока, без драми и напрежения. По История и География сме перманентно избягали, там има оценки и да оформят както искат.

# 101
  • София
Аз също не се оплаквам. Това класно е последен шанс и още когато се обсъждаше на РС си го помислих. Все пак преди НВО децата са най-подготвени. В нашето училище също ги оставиха на мира сега около НВО. Моята практически е оформена още в началото на юни по всичко. Последната седмица е офанзивата за неоформените. Но тогава пък на мен ми трябва да си е у дома и да преговори целия материал по История.

# 102
Дойде си времето, в което не мога да наваксам с изчитането на темите, защото скорострелно нараства обема на изписаните страници. Joy
На моята девойка ѝ приключи стоенето вкъщи и от понеделник си е на училище, когато ще им дават и заветните бележки. Яко се е гипсирала и само си мърмори колко е неподготвена и колко я е страх. Очертава се свидетелството ѝ да е пълна шестица, обаче тя се чувства неподготвена и я е страх... На мен нерви не ми останаха вече да се боря с емоционалните ѝ състояния. Женска му работа, ей! Joy

# 103
Браво, браво на всички деца, които ще имат отлични дипломи.

При моя ще има няколко 5, ама хич не го отразявам.

Ивалета - твоето момче съм го признала за герой! Какво става с ПЧМГ , аз се чудя дали да го ръчкам и за там? Иронията е, че моят съпруг искаше много АК - ама сме 145 резерва, никакъв шанс:(

Синковец сам пожела да го освободя от училище тази седмица, но и нямат нещо важно. Като чета за контролни и проекти в седмицата на матурите и си мисля, че е малко повече от нужното...

# 104
  • София
Ивалета - твоето момче съм го признала за герой! Какво става с ПЧМГ , аз се чудя дали да го ръчкам и за там? Иронията е, че моят съпруг искаше много АК - ама сме 145 резерва, никакъв шанс:(
Ние се отказахме от кандидатстване в ПЧМГ, новата им локация за следващата година ни е още по-неудобна и от АК.

Общи условия

Активация на акаунт