Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 109
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 630
Оказа се, че моят си е спомнил откъде е цитатът за тезата, обаче ще му търся отговора в тазгодишните седмокласни бисери("За Серафим това не е нищо особено")
Преразказа го е направил на 1/3 🙄🙄🙄  не му стигнало времето да го препише от черновата....
Боже, колко мъка има на този свят, Боже...

# 631
  • ПЛОВДИВ
Наборът се прибра. Доволен е. Вече по-спокоен.
Забрани да го питам на кой въпрос какво е отговорил.
И той е заимствал от въпроса за Серафим в теста.

Сега дебатира с пра-баба си за Исус Христос

Хайде, да идва петък и после 1 юли ...

# 632
Текстът изисква много добро боравене със съчетанието на глаголни времена, за което по мои спомени има само един учебен час. С това постоянно препращане към мислите на момчето много лесно се бъркат при предаването от неутрален разказвач.

# 633
  • София
Имало е въпрос от Косачи, 6 клас, който моят син е сгрешил. Май масово са го сгрешили.

# 634
  • гр. София
И мойто дете се прибра. Доволен е, пък да видим

# 635
  • Стара Загора
Излезе и моето. Като цяло се справил - така ми каза. Серафим го изненадал.
Толкова от нас...Доста е обран по принцип. Simple Smile))
Сега почивка и утре пак за петък

# 636
  • ту тук, ту там
Кой питаше вчера за служебната бележка? Прибрали са ги, в петък пак ще ги раздадат. 😅

Спокоен е и моят. Вече каквото сабя покаже.

# 637
  • В реалността
Аз вчера предупредих, че може да не ѝ стигне времето да препише от черновата. На кака ѝ с Черешите не ѝ стигна. Но каза, че няма как да се справи само на белова.
Като цяло е доволна, дори от тезата. Каза, че си спомня всичко от Серафим. Подготвих я, че ще гледаме задачи за сплави, лихви и разтвори Smile

# 638
И моят е 'уж' доволен.Сега отидоха да се шляят по улиците, въобще шапка на тояга.

Аз прегледах въпросите, на мен хич не ми се стори да е лесно НВО, но каквото такова.

# 639
Моят се е сетил за Лазо..сух слабичък момък дето е ... като синко....Joy
Аз като видях печалба в цитата, и викам бай ти Ганя ще да е с печалбите.....после го поогледах де....

# 640
Чат джи пи тито казва следното: Прогноза за НВО на 20 юни 2025 (петък):
🔹 Най-вероятни типове задачи:

Задача със система от уравнения, свързана с цени, пазаруване, билети, възрасти или друг практически сценарий – над 60% вероятност.

Задача за движение – средна до висока вероятност, тъй като не е присъствала в последните 2 години.

Комбинирана задача (движение + време + разход) – възможна.

🔸 По-малко вероятни:

Задача за смеси и сплави – нисък шанс, тъй като този тип е по-рядко използван.

Задача за работа – среден шанс, но само ако не е била наскоро.

Заключение:
📌 Най-вероятният тип задача за втори модул през 2025 г. е текстова задача, свързана с реална житейска ситуация, изискваща съставяне и решаване на система от уравнения.
Вероятен контекст: покупка, отстъпки, билети, или разстояния при движение.
Ха сега де!

# 641
И моят е 'уж' доволен.Сега отидоха да се шляят по улиците, въобще шапка на тояга.

Аз прегледах въпросите, на мен хич не ми се стори да е лесно НВО, но каквото такова.
Да не се шляе с моя Simple Smile
Доволен е. Уж.

# 642

10Г
11В
12Б
13 е спокоен
14 тетрадка или учебник
15 откъсвайки се от реалността
18Б
19В
20А
21Б
22Г
23Б
24 - таблица
А/ ,,Хубава си, моя горо”
Б/ ,,Художник”
В/ ,,По жътва”
Г/ ,,Опълченците на Шипка”

# 643
  • В реалността

И мен от това "уж" най-много ме е страх. Гледали сме го тоя филм.

# 644
Моята се обади, направила го е според нея. Ще видим

Общи условия

Активация на акаунт