Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 169
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

10Г
11В
12Б
13 е спокоен
14 тетрадка или учебник
15 откъсвайки се от реалността
18Б
19В
20А
21Б
22Г
23Б
24 - таблица
А/ ,,Хубава си, моя горо”
Б/ ,,Художник”
В/ ,,По жътва”
Г/ ,,Опълченците на Шипка”
Дали това са сигурните отговори?

# 661
  • Стара Загора
За Косачи, моето е отговорило вярно. Да видим.
Ще видим дали ще проверява довечера или ще си остави изненади Simple Smile))

# 662
Моят е разменил моменти в преразказа.Знаете ли колко точки се отнемат при оценяването ?Знам ,че е субективно ,но все пак.

# 663
  • София
От 1 до 6 някой има ли отговорите?

# 664
  • софия
Дъщеря ми е писала преразказа в две различни времена, ще получи ли точки

# 665
Ще получи точки. Оценяват се не само времената..

# 666
  • София
На първия пробен изпит есента синът ми беше сбъркал глаголното време в целия преразказ, бяха му взели за това 4 точки.

# 667
Това са отг. предоставени от др. група. Дали са верните ще видим, като излезнат официално

# 668
  • Бургас
И моята е по сбития преразказ, "добре мина, лесно беше, доволна съм, много ми е горещо, преобличам се и излизам". Историята помни не едно разочарование след "ми добре беше, лесно", та не знам да се радвам ли.

# 669
Дъщеря ми е доволна, излезе да се разходи, като се прибере ще проверяваме.
Текстът за преразказ ѝ е харесал и каза, че е писала много, но е изписала грешно името на учителя. Сега за мен остава да се притеснявам колко точки ще ѝ вземат за това 😀

# 670
Моят стоя с изключен телефон до 12:40ч. Вече бях пред припадане и най-после се сети да ми звънне, за да ми каже за 3 секунди, че е доволен, писал по тезата, не знае дали има грешки, но сега ще се разхожда със съученици, после ще говорим. Така че не е ясно ясно ли е. Sunglasses
Сякаш чух моето дете SatisfiedSatisfiedRolling Eyes

# 671
  • Бургас
Другата сестра също не е доволна от тезата, а и е притеснена от преразказа! Каквото- такова - мина вече! На 01,07, ще разберем резултата Simple Smile
Опитвам се, да ги убедя да си проверяват теста в петък, след математиката... да не се разочароват, ако не са доволни.

# 672
По родителските групи е страшно! Толкова глупави въпроси задават тези родители, все едно сега за първи път разбират, че детето им има НВО. Къде спаха цяла година тези хора?
Едната попита дали не са отменили преразказа, защото децата трябвало да пишат създаване на текст по непознат художествен откъс. Втора пита това произведение изучавано ли е и ТОЧНО тази теза писана ли е. Един бесен татко нарече МОН "нещастници", защото си позволили да дадат произведение от 6 клас..

# 673
  • Пловдив
Нахлувам в темата ви, с племенник-седмокласник, който изкъсо следя Simple Smile

16ти въпрос не ви ли се струва, че има грешка в условието - в текста никъде не става въпрос за ДОКУМЕНТИ, би трябвало да търсят АРГУМЕНТИ

# 674

10Г
11В
12Б
13 е спокоен
14 тетрадка или учебник
15 откъсвайки се от реалността
18Б
19В
20А
21Б
22Г