Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 365
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Всички това чакаме. Аз вече не подскачам поне за разтвори и бояджии, нетърпелива съм да видя трудността.
Задачите не са изненада, поне това.

# 1 471
  • БУРГАС
Е, дискутират се други задачи..Grinning иначе по-горе се писа - разлагане на многочлен,  движение и геометрична

# 1 472
  • Отвъд алеята зад шкафа
Още малко търпение. За мен не е ок да излизат задачите по време на изпита.

# 1 473
  • София
Как разбирате какво се е паднало на НВО като има още 50 мин  до края?

Е, това е лесно. Има деца, които изобщо не остават за втори модул и други, които остават да видят могат ли да решат нещо и евентуално бързо тръгват. Мисля, че не са задължени да стоят до края.

# 1 474
Как разбирате какво се е паднало на НВО като има още 50 мин  до края?

Е, това е лесно. Има деца, които изобщо не остават за втори модул и други, които остават да видят могат ли да решат нещо и евентуално бързо тръгват. Мисля, че не са задължени да стоят до края.
Ясно ,от интерес попитах

# 1 475
Естествено, че не е ОК да изтичат изпити преди края им.

# 1 476
И лесната може да се оплеска и трудната може да се реши. Форматът е такъв, че може да има изненади от всякакъв вид. Аз се радвам, че поне е към края си това мъчение

# 1 477
  • Стара Загора
И лесната може да се оплеска и трудната може да се реши. Форматът е такъв, че може да има изненади от всякакъв вид. Аз се радвам, че поне е към края си това мъчение
Едно НВО преживях в големите локдауни с баткото...сега да минава това и днес, че вече ми писна, ама като кажа писна..наистина ми писна.
Не остана. Ще слагаме банските скоро и да починат малко. И ние с тях.

# 1 478
Обади се моята девойка, втори модул според нея е бил много труден. На пробните изкарваше малко над 80 точки, но не се е готвила усилено. За децата положили повече труд може и да не е чак толкова труден.

# 1 479
  • here and now
Чета ви тук... Добре, че не пишете вие задачите за НВО-то, че жална им майка на децата... Mr. Green

# 1 480
Обади се моята девойка, втори модул според нея е бил много труден. На пробните изкарваше малко над 80 точки, но не се е готвила усилено. За децата положили повече труд може и да не е чак толкова труден.
Какви задачи е имало?

# 1 481
Още не се е прибрала, а не беше в настроение да говори по телефона.

# 1 482
  • ВАРНА
Втори модул - едната задача е от движение

Успех на всички седмокласници Flowers Four Leaf Clover

# 1 483
  • София
Зад.22 е била от движение

# 1 484
Зад. 23
Триъгълник, в който се построява успоредна на една от страните и се получва успоредник вътре в триъгълника.

Общи условия

Активация на акаунт