Дистанционна работа

• 5 646
  • 147
  •   1
Отговори
# 30
Конкретно за еМаг и други онлайн платформи и магазини се изразява в това контакт с ядосани хора или такива, на които се мъчиш да им продадеш нещо. Мен това нещо ме натоварва и го избягвам.

# 31
Плюс, че Емаг и Сеймдей късат нервите на повечето хора, та ще са само ядосани клиенти.

# 32
Зависи от човека, но има доста предимства дистанционната работа. Аз като съм работила дистанционно, много по-добре си организирам деня.
Обаче пък една позната много драпа за дистанционна работа и накрая като си намери такава, започна да мрънка, че цял ден е затворена. Не че иначе не си затворен в някакъв офис, но това че е била сред хора, чак сега го оценява.

# 33
Да, на някой магазин ще съм доволна без език. Но това по-натам, след година, две.

# 34
Относно контактите: с повечето си клиенти никога не съм се виждала, но за сметка на това си говорим много по телефон и сме в постоянна връзка на чат. Това общуване ми е напълно достатъчно за деня като с хора, които не съм избрала да са от приятелския ми кръг, независимо, че повечето са много приятни.
Явно очакванията ти към колегите надминават служебните ангажименти и от там идва двоумението.

# 35
Минах днес теста за EMAG през Adecco. И утре имам интервю в Тиймс с лидера.
Аз желая дистанционна работа, по някои от изброените по-горе причини - времето, да си свърша нещо вкъщи, да съм се в удобна среда. Относно комуникацията с колеги, не знам дали ще ми липсва живият контакт, защото където и да съм работила, колегите са били лицемери, липса на емпатия, клюкарстване. Тези неща че натоварват и бих ограничила този тип взаимоотношения до минимум. В личния си живот избягвам такива хора, но както знаем в работата е невъзможно.
Много бих искала да работя в компания, в която е нужен английски език, но изпитвам адски притеснения при разговор на английски. Разбирам, чета, пиша, но като нямам с кой да си упражнявам езика и устната комуникация ми куца. И поради тази причина не се чувствам сигурна при кандидатстване на такива длъжности с език.

# 36
За да проговорите Ви трябва комуникация на английски. Когато не рабирате нещо, питате - pardon? И толкова. След 5 тия разговор ще установите, че можете да говорите, а след 10 тия притесненията ще изчезнат.

# 37
За да проговорите Ви трябва комуникация на английски. Когато не рабирате нещо, питате - pardon? И толкова. След 5 тия разговор ще установите, че можете да говорите, а след 10 тия притесненията ще изчезнат.
Точно от това се притеснявам ако по време на разговора кажа, ме не съм разбрала и да повторят ще ме помислят за незнаеща и ще тръгнат подигравки.
Въпреки че съм наясно, че чужденците са широкоскроени и за тях това няма да направи впечатление.

# 38
Разбирам от какво се притеснявате, но не е нужно. Като работила с англичани, на които акцентът им е безкрайно различен, мога да Ви кажа, че всеки би повторил и на всеки ще му стане ясно още от първата дума, че сте чужденка. Това не е срамно, а когато бъдат помолени, хората започват да говорят по-ясно. В момента работя с румънци, някои от тях имат толкова развален английски, никой не се притеснява да говори и кой как ще го разбере.

# 39
  • София
За 51 години единствено 15-годишни съм чувала да се подиграват за неправилно използване на чужд език, а за неразбиране дори и тийнейджърите влизат в положение на чужденеца и му повтарят. Особено в професионална среда. Дори с времето, когато виждат, че напредваш с езика, се радват и те подкрепят.

# 40
Като поработиш в чуждестранна фирма ще осъзнаеш, че всеки говори както хване. Пък шотландците съм се отказала да ги разбирам. :д И аз съм се притеснявала по същите причини, но в един момент разбираш, че на никой не му пука. Както ние си ъ-каме и а-каме на български, поне тези, които не сме висш пилотаж в public speaking (много ме радва да слушам такива хора, удоволствие е), така го правят и англичаните.

# 41
Здравейте, отново!
За да не пускам нова тема ще напиша тук развоя на събитията. Минах теста, интервюто и ме харесаха. Представиха ми работна оферта и всички преференции, на мен ми допадна. Работата ще се състои единствено през чат с клиенти на Емаг, изцяло дистанционна. Единствено трябва да отида до София, за да си подпиша документите и да взема техниката.
Та, моля за мнения и опит ако имате на такава позиция само чат агент, или пък в тази фирма. Всичко ще ми бъде от полза, за да преценя дали си заслужава.

# 42
Искам и аз такава работа.

# 43
  • Somewhere far away
Цитат
Работата ще се състои единствено през чат с клиенти на Емаг, изцяло дистанционна.
Сори, ако вече е казано но не ми ес връща назад да чета - как си я намери тази  работа? в джобс - или по друг начин?

# 44
Цитат
Работата ще се състои единствено през чат с клиенти на Емаг, изцяло дистанционна.
Сори, ако вече е казано но не ми ес връща назад да чета - как си я намери тази  работа? в джобс - или по друг начин?
Джобс, да.

Общи условия

Активация на акаунт