Медицински център за асистирана репродукция Варна ( 2025)

• 6 279
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря! Ден преди трансфера - реално 5 дена си бях била Пролутекс по две инжекции на ден и Прогестерона ми беше >125, но ми бяха казали да си бия сутринта инжекцията и така да се изследвам.

Kittitto Аз лично съм доволна от Доц. Кисьов, но имах един преглед и при доктор Липчева и не останах с лошо впечатление. След разочарованието ми от д-р Анжел, някак си усетих доцента за моя лекар и исках само той да ме преглежда и да ми извършва интервенцията.
Ivito90, тихичко честито и от мен! Стискам палци за една лека бременност:)

Искам да ви попитам за нивата ви на прогестерон в деня преди трансфер. Моите днес излязоха 29.3 nmol/l и съм малко (доста) разочарована.. чакам отговор от доцента, но имам едно усещане, че няма да стане моята. Вашите какви бяха?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 17:50 от Ivito90

# 121
Момичета, има ли от вас някоя дама с опит в донорската програма?Интересувам се от успеваемост, време за чакане за ДЯ , професионално отношение, терапия?

# 122
Здравейте, на осми ден от трансфера ЧХГ-то ми беше 379 и днес ми е 10 ден от трансфера и следователно 48 часа са минали от първото изследване и е 721,9. Не виждам да има удвояване и това добре ли е? Нещо се ошашках отново.

# 123
С много мъничко не е точно удвоено, но стойностите ми изглеждат доста хубави за 10ти ден. 🥰

# 124
Много Благодаря!  Дано всичко е наред. Във вторник отново трябва да пусна и дано и тогава всичко е наред.
С много мъничко не е точно удвоено, но стойностите ми изглеждат доста хубави за 10ти ден. 🥰

# 125
Здравейте, момичета! От тук разбрах, че Бубето скоро ням а да работи в центъра. Знаете ли къде ще започва работа?

# 126
Здравейте , момичета днес си изследвах и Прогестерона - 29nmol и не знам добре ли е. Утре ще си пускам отново ЧХГ и да се разберем за преглед. Питах клиниката, но от там явно за тях е нормално, но на мен сякаш ми се струва ниско. Според вас добре ли е?

# 127
  • Столицата на "Второто българско царство"
Важно и полезно!

# 128
Искам да попитам Вие имате ли документация от пункция и трансфери? Помня, че ме извикаха да се подпиша на епикриза след пункцията, но ми казаха, че това остава за тях, а ще ми дадат после за мен. Не са ми дали.

# 129
Не са ми давали никакви документи. Всичко, което съм разписала до момента е оставало при тях.

Искам да попитам Вие имате ли документация от пункция и трансфери? Помня, че ме извикаха да се подпиша на епикриза след пункцията, но ми казаха, че това остава за тях, а ще ми дадат после за мен. Не са ми дали.

# 130
Попълних ги в два екземпляра след трансфера, но в емоцията ги пъхнах всичките в една купчина и ги сложих на регистратура и така си и ги прибраха .. чак сега се усещам даже, като видях публикацията.

Ivito90, моя в деня преди трансфера беше толкова, но аз се водих от твоите резултати от >125 и се бях шашнала жестоко. Обадих се на Маленка, а тя говори с доцента и ми казаха че е достатъчно ниво и действахме с трансфера. За мое успокоение ми изписаха инжекция и сутрин, като днес (след инжекцията като при теб) показа >125. Може би ако си го изследвам преди инжекцията пак ще е 29. Според мен не е повод да се стресираш излишно, но за твое успокоение ги попитай Simple Smile

# 131
При мен вече е след трансфер и утре ми е 14-ти ден след трансфера. Днес си пуснах прогестерон преди инжекцията, тъй като според мен ще е по достоверно. Звънях в клиниката и ми казаха, че този резултат бил нормален преди инжекцията и че съм на поддържаща терапия.
Попълних ги в два екземпляра след трансфера, но в емоцията ги пъхнах всичките в една купчина и ги сложих на регистратура и така си и ги прибраха .. чак сега се усещам даже, като видях публикацията.

Ivito90, моя в деня преди трансфера беше толкова, но аз се водих от твоите резултати от >125 и се бях шашнала жестоко. Обадих се на Маленка, а тя говори с доцента и ми казаха че е достатъчно ниво и действахме с трансфера. За мое успокоение ми изписаха инжекция и сутрин, като днес (след инжекцията като при теб) показа >125. Може би ако си го изследвам преди инжекцията пак ще е 29. Според мен не е повод да се стресираш излишно, но за твое успокоение ги попитай Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:14 от Ivito90

Общи условия

Активация на акаунт