12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 45 577
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Успех на мъниците! Майките им са големи герои Simple Smile 7 и 12 клас си е предизвикателство за психиката.

# 91
Късмет и успех на седмокласниците!🍀🧙‍♂️

# 92
  • София
Успех на седмосласниците! Flowers Four Leaf Clover При мен съвпаднаха нво 7 с нво 10, но тази комбинация не е чак толкова страшна.

# 93
На мен ми е много по различен начин притеснено сега, сравнено с притеснението ми за НВО на големия.
Големият имаше все пак някаква подготовка, предполагаше се, че ще участва в състезанието за прилично училище. Имах някакви амбиции, сравнено със сега. От друга страна, знаех, че той общо взето се справя психически на изпити, не се притеснява, въпреки че тръгна много малък на училище.
За малкия имам единствената амбиция по БЕЛ да се мобилизира, защото може, въпреки че грам не е учил, а по математика да има късмет да изкара поне 20 точки. Много се самообвинявам с него - не успях по никакъв начин да компенсирам дефицитите нито на системата, нито на личните проблеми, през които преминахме.
 Знам, че е не по-малко умен от брат му, но стечение на обстоятелствата. За капак - изглежда много отракан, но страшно много се сдухва на изпити и каквото може да сгреши, греши го. Страх ме е дори как ще се справи с техническата част - попълване на бланки и т.н, защото е ходил само на два ПИ и то в училище.

# 94
Момичета, синът ми си е харесал специалност, в която се взима оценката по химия от дипломата за балообразуването, а той такава оценка в дипломата няма! В указанията на университета пише, че в този случай "лицето може да валидира компетентности по предмета в съответствие с чл.166, ал.5 от Закона за училищното и предучилищното образование и Наредба №11 за оценяване на резултатите от обучението на учениците". Чета закона и наредбата и не схващам как се прави това валидиране, да не говорим, че цитираната алинея 5 е отменена 2023 година... Моля, дайте малко светлина по въпроса с валидирането!

Звъннете в университета в отдел КС и попитайте. В ТУ за специалността Бизнес управление пише, че искат оценка по география и аз мислех, че няма да може да кандидатства, защото е математически профил, но като звъннах ми казаха, че взимат оценката от първи гимназиален етап.

Успех на всички 7-мокласници. Дано да бъдат спокойни, да дадат най-доброто от себе си и да ви зарадват с много хубави резултати Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 09:35 от Lady Cassiopeia Duval

# 95
  • гр.София
Успех ,мили седмокласници! Спокойствие на майките!

# 96
  • София
От прогимназиален едва ли. Simple Smile От първи гимназиален етап взимат оценките. Досега не съм чувала за български университет, който да иска определен профил като условие за прием, едва ли УХТ е изключение.

# 97
  • София
Стиснати палчета и от мен за мъниците! Седмокласното НВО е много напрягащо и изнервящо. ДЗИ-тата и КСК са спокойна работа и няма такива драми.

# 98
От прогимназиален едва ли. Simple Smile От първи гимназиален етап взимат оценките. Досега не съм чувала за български университет, който да иска определен профил като условие за прием, едва ли УХТ е изключение.

Ох, да - първи гимназиален етап. Поправих го. Още не съм се разсънила, ама бързам да пиша и аз Grinning

# 99
Добро утро, момичета! Стиснете по едни палци и за нас, майките на седмокласници, и за тях също. Да са спокойни, късмет и успех.
Аз така не се притеснявах за набора, колкото сега....

Днес е като денят на страшния съд. Stuck Out Tongue Winking Eye
Еееее, как забравих сутринта да я изпратя със саундтрака....

# 100
Ще мине, всичко ще е наред и ще се наредят нещата! Стискам палци за нашите дечица! То май ние повече нагнетяваме нещата
Бъдете спокойни, за да са спокойни и те. На този етап това е най-важното!

# 101
  • София
Успех за седмокласниците. ПО-гадни матури от 7-мокласните няма, все едно е краят на света. От сега ми е лошо за след 7 години.
Моят син най-накрая се ориентира и отсече, че ще е "Киберсигурност" в ТУ. Отдъхнахме си, че великото мислене, четене и сравняване на специалности приключи. Дано и да е неговото, ако не, ще сменя.

# 102
  • София
В школо мога ли да видя успехът от дипломата?

# 103
  • София
Да, в Школо в графа Годишен успех е сметнато точно както трябва да е.

# 104
  • у дома

Моят син най-накрая се ориентира и отсече, че ще е "Киберсигурност" в ТУ. Отдъхнахме си, че великото мислене, четене и сравняване на специалности приключи. Дано и да е неговото, ако не, ще сменя.
Моят още се чуди между вашата и една др коя да е на първо място...

Общи условия

Активация на акаунт