12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 731
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • у дома...
Вашите "избиха рибата"...Ние чакахме да ги въведат след раздаването (независимо че е написана дата в регистъра 3 дни по-рано)
Защо? Нашата диплома е с днешна дата и без проблем ми я прие в системата.

# 316
Аз ли само не видях дата. Има я в сайта, взех я, подадох в единия университет. Сега в другия чакам да се измислят желанията. Изненада ме само, че трябва да кача и етап 1. Добре, че го изрових

# 317
  • София
При нас ще ги раздават във вторник и питат за коректното изписване на имената на латиница, явно не са готови. Ще изпратя някой да я вземе, защото не сме в София.
С кандидатстването на едно място само и зорлем втора специалност за резерва, не знам докъде ще я докара, но пък се надявам поне да не се мъчим с прикачването на документите. Важното е, че приключи задължителната програма.

# 318
Да попитам тези, които се справихте с кандидатстването онлайн в СУ 🙂, как платихте таксата, защото ние предварително на каса на изипей и не можахме да се справим с тази част при попълването. Е смисъл не ми е ясно как да докажем , че е платена
За НСА беше по- лесно, просто скандирахме разписката и я прикачихме като файл

# 319
Аз ли само не видях дата. Има я в сайта, взех я, подадох в единия университет. Сега в другия чакам да се измислят желанията. Изненада ме само, че трябва да кача и етап 1. Добре, че го изрових
Искат първи етап, защото се използват оценки от там. Дори и конкретно за вашите специалности  да не трябват, просто са го направили дуракоустойчиво. После като вземе да смята системата да не вземат да й липсват нужни оценки.
В УАСГ не пусна платформата  да се редят желания, докато не се попълниха всички възможни оценки, които биха потрябвали.

# 320
Моето плати с карта и не знам какво се прави с плащане на каса. Той ми обясняваше, че имало някаква графа - други, в която също могат да се прикачат документи. Може би там да се качи сниманата касова бележка.
Притеснява ме това, че не е снимал корицата на дипломата, прочетох тук снощи и го питах. В същото време каза, че са му пратили имейл, че са одобрени документите.

# 321
Коя корица? Калъфа ли? Hushed Техните дипломи, извадени от калъфа, са 1 лист А4 двустранно, сгънат на 2. От едната страна е снимката с имената, от другата гърба. А от другата страна са 2 вътрешни страници оценки. Общо 2 страници А4 сканирани.

# 322
Сканираните дипломи им трябват, за да си препишат в програмата за балообразуване оценките. Могат да ги препишат и от сканирани 2 листа и от 3 листа, та няма драма според мен.

# 323
  • София
Моята не е качвала снимка на оценките от 10 клас. Прие ѝ системата документите. Тя няма да ползва нищо от първата диплома.

# 324
Някой със снимка да покаже, какво се сканира, моля! Нищо не разбрах от обясненията, каква е тази корица?!?

# 325
Таня_Иванова за НСА трябва ли медицинско? Или е за записването?
При нас дипломите ще ги раздават в сряда, ако успее да го съчетае с подаването на документи ще е много добре.

# 326
Прикачихме сканирани двете страни на извадения от корицата лист. Едната снимка я качихме два пъти, защото са отбелязани три файла със *. Платихме с карта. Веднага след това получихме входящ номер и мейл, че документите са приети.

# 327
  • BG
Някой със снимка да покаже, какво се сканира, моля! Нищо не разбрах от обясненията, каква е тази корица?!?
Страницата със снимката.

# 328
Таня_Иванова за НСА трябва ли медицинско? Или е за записването?
При нас дипломите ще ги раздават в сряда, ако успее да го съчетае с подаването на документи ще е много добре.
Боряна, при попълването онлайн не ни поиска  никъде да сканиране медицинско, но днес трябва да получим имейл дали сме се справили 🙂

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 10:23 от Таня_Иванова

# 329
В профила ни за СУ вече се появиха оценките и броя на местата за всяка специалност. Само балът стои още 0.00. При някого вижда ли се вече изчислен и кога трябва да се появи?

Общи условия

Активация на акаунт