Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 047
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Привет. Издирвам парфюм с автентична и сравнително плътна нота на липа. Имам Floris Limes, но при мен е твърде цитрусов и изчезва за секунди. Във времето съм ползвала L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons, хубав е, твърде белоцветен обаче... може би нещо сходно все пак.
Благодаря на отзовалите се.

Tilleul Cedrat на Fragonard е с изразена и добре усещаща се липа, много нежен, много женствен парфюм.

# 226
ISSEY MIYAKE  -  L'EAU D'ISSEY
парфюмна вода за жени

Има едни аромати, на които някои от нас им викат бабешки. Е, това е за мен този парфюм. Много натрапчива момина сълза. Иначе е траен, но за мен е ужасен.

Скрит текст:
глава – лотос, пъпеш, фрезия, розова вода, роза, кетон, циклама
сърце – момина сълза, крем, воден божур, карамфил
база – мускус, тубероза, екзотични гори, османтус, кедър, сандалово дърво, кехлибар
вид – воден, цветен

# 227
Има ли някъде за тест Mugler Angel Stellar? Някой успя ли да го тества? Какво мислите за него?

# 228
Аз го тествах в Нотино в Парадайз. Скришно е нареден на стелажа отвътре ниско долу, едвам го видях. Тук в Бургас го има на много места, но в София не го видях никъде другаде освен в Нотино. Аз не съм омагьосана. Може би по-скоро съм на друга вълна, затова.

# 229
Тествах Angel Stellar преди месец и ми хареса, вероятно защото харесвам класическия много и за мен има същото ДНК. Траен и присъствен парфюм, поръчах го днес от Нотино. Сега се двоумя за Guerlain Shalimar Souffle de Parfum. Хем го харесвам, хем някъде надълбоко има една ретро нотка...

# 230
Има ли някъде за тест Mugler Angel Stellar? Някой успя ли да го тества? Какво мислите за него?
Аз го купих още преди месеци като излезе. Чуден е усеща се доста шамфъстък. Писала съм в темите, потърсете с търсачката.

# 231
Привет. Издирвам парфюм с автентична и сравнително плътна нота на липа. Имам Floris Limes, но при мен е твърде цитрусов и изчезва за секунди. Във времето съм ползвала L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons, хубав е, твърде белоцветен обаче... може би нещо сходно все пак.
Благодаря на отзовалите се.

Tilleul Cedrat на Fragonard е с изразена и добре усещаща се липа, много нежен, много женствен парфюм.

https://www.fragrantica.it/perfume/Marc-Antoine-Barrois/Tilia-91688.html  Този се описва като липов Thinking Thinking Thinking Не съм го ползвала обаче.

# 232
По темата със секси парфюмите. За моя вкус са Barenia, мис диор 2024 за топлите месеци, Ani Nishane и Bdk wood jasmin за зимата.

Аз скокнах до морето и взех със себе си Eau de soleil blanc и малко мостри. С ароматите нa Xerjoff май няма да стоплим отношенията. Разносвах Cruz del sur II като има и нещо хубаво в него, но не е това което очаквах.
Loewe Earth много ми напомня на Eau des Merveilles Bleue, а това сякаш не е моя тип аромати. Agua drop на първо четене ме привлече, но ми се иска да му обърна повече внимание преди да си създам мнение.
Иии разбира се с мен имаше и един аромат, който страшно много харесвамо го определеям като плаж в бутилка и винаги е с мен на морето 🌊 всъщност май само по ваканции го нося

# 233
Подкрепям за  Armani Si,според мен е най-секси парфюм който познавам.

# 234
# 235
Подкрепям за  Armani Si,според мен е най-секси парфюм който познавам.
Много, много секси! Свеж, сочен, женствен, нежен, изискан. Съчетава всичко, което олицетворява женствеността и очарованието на една дама!

# 236
Разбихте ме с това Армани .... направо ми обръща стомаха......

# 237
На мен ми харесва Armani Si, но има други парфюми, които намирам за секси в по-голяма степен.

# 238
  • София
Въпрос на нос. На мен ми е средна хубост.

# 239
Свежите парфюми не са ми секси по никакъв начин, било то дамски или мъжки. Свежите са ми невинни. Секси са ми дълбоките и земни аромати с пачули, уд, кожа и амбър.

За много секси мъжки аромат мога да кажа Oud Khol на Guerlain.
От дамските Black Orchid TF
От унисекс Crying of Evil на SHL

Общи условия

Активация на акаунт