Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 050
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Аз го обожавам. Много люляк има при мен.
Интерлюд е страшилище и много се мрази от околните. Мастилен, подправков, натегнат. Парфюм само за сняг. Изумявам се, като прочета, че някой го пробва или носи лятото. Недейте, отрова е.
Съншайн и Love Delight са най- носимите и женствени парфюми на марката. Honour също, но трябва да обичаш много бели цветя. И трите са силно задушливи само с половин пръс прекаляване.

# 571
Аз харесвам много от парфюмите на Амуаж, но наистина са специфични, силни и присъствени.

# 572
Белоцветните парфюми не са сред любимците ми. Имам само един, и то подарък - Perle Rare Panouge. Бях го сложила в кутията "заминаващи", но след голямото подреждане го извадих и днес съм с него. 2 фъс, с повече натежава и замирисва на крем. Творение на Францис Кюркджиян, второто след Fragile, който беше шедьовър.

# 573
А какво мислите за blossom love ?

# 574
На мен ми харесва, но не за цяла бутилка и не за лятото определено. Задължително тест.

# 575
Blossom Love ми е най-любим от всички Амуажи(но аз не съм пробвала Съншайн). Чудна японска градина има в аромата, буквално те пренася някъде другаде, изключителна трайност, романтичен е, но има и нещо зелено, остро и дразнещо в него. За мен той специално не завива в ориенталска посока.
На Sunshine по едно време му се канех на сляпо, така и не намерих отливка. От всичко, което чета би трябвало много да ми хареса, малко ме притесняват османтуса и даваната в него.

# 576
Съншайн определено мирише на кайсии от османтуса в началото.

# 577
За мен Съншайн е кайсия с индрише или по- скоро сладко от кайсии с клонка индрише вътре.
Моля ако го срещне някой някъде по нашите ширини да даде знак……

# 578
Ох много обичам индрише! Jour Absolue на Hermes на мен ми мирише на индрише.

# 579
А то се оказа,че sunshine го няма ли ... аз му се наканих .А и малко ме притеснява за есен зима става ли ...A зa Dia pour femme нищо не казвате, четох , че е сред най нежните от амуажите,има ли нещо такова?

# 580
Става и за зимата Съншайн, според мен. Далеч не е само кайсии.

# 581
Съншайн нося целогодишно 😍- не е само кайсии- има и пелин , и пушек, и сладък тютюн.
Диа ми е нещо като нищо- така и не го разбрах, сапун, но не цветен и хубав, а сапун като така си представям, че е миришело в казармите едно време след така наречените “ сапунки” 😀

# 582
  • Враца
....

За Lilac Love и Blossom Love нещо да кажете?

Имам Blossom Love и го обожавам!
Мирише на чистота, на някогашен сапун Lux - розов.
Мирише на мляко и роза. Никога не ми тежи, винаги се чувствам прекрасно с него. Младежки чисто и безгрижно.

# 583
След продължителна парфюмна апатия, породена главно от липсата на лято напоследък (нашето местообитание) се сдобих днес с Oud Satin Mood Maison Francis. Така не ме е обсебвал парфюм много отдавна! Взех го на път за Закинтос, но ще почака есента! Има нещо тайнствено и магнетично в него!

# 584
Blossom Love e сакура, розова красота, нежност и прелест, но Съншайн е по- хубавият от двата парфюма. По- горещ и секси е, по- плътен и игрив.
Той е задължителен за проби от марката, от жени.
Имам над 16 Амуажа, Съншайн е от най- комплиментираните ми.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 18:44 от densi

Общи условия

Активация на акаунт