Към кои къщи/ноти/категории не изпитвате топли чувства?
Не харесвам особено Том Форд, Байредо и Парфюмс Де Марли.
Като цяло, май вече все по-трудно се навивам да купя парфюм от каквато и да е марка, наистина нямам място вече в шкафа на скрина в който държа парфюмите си, а не ми се иска да се разпростирам извън него. Пасувам от известно време насам с парфюмните покупки.
Днес сложих Chopard Love, но преди това пръснах на ръката малко от Dior Ambre Nuit, от който имам малък семпъл. Много харесвам Ambre Nuit, бих си взела от него ако ми попадне някъде малка 30ца.
BillieCross, сега прочетох твоя пост - мострите които поръчах от сайта на Амуаж дойдоха в стъклени малки шишенца с капаче, от по 2мл, всяка поставена в отделна кутийка, странно е, че си получила пластмасови.

. Първите месеци на ковида знаете се носеха масово маски. В една мразовита сутрин се бях пръснал с него и вечерта след работа съм метнал маската в раницата. Ей, тази раница сигурно миришеше 2 г. на парфюма, а него ден имах чувството че съм ходещ ароматизатор
. Имаше няколко скъсявания на дистанцията от двата пола (явно им е допаднала миризмата), за да го усетят по-добре, че нали носят и те маски. При температури от -5*/-10* този парфюм ухае жестоко!