Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 002
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Аз тъкмо щях да продавам Sunshine, и вие ме разубедихте. 😂
Щом е толкова трудно откриваем, ще си го задържа. Не ща да го купувам отново на двойна цена, че не е много евтин. 😬
Това е единственият Amouage, който познавам, и който е предизвикал интересът ми да пробвам.
И не беше любов от първо подушване.
Първо го усетих като аромат на изсъхнали, престояли на слънцето, дрехи. Чудех се, кой, по ангелите, ще изръси една чанта пари за подобно нещо.
После или ми се смени обонянието, или отливката, и се влюбих в аромата на кайсии, късно лято, август... 🧡 Август е любимият ми месец. 😊
Днес се напръсках с него... ами, не ме кефи така, както преди, затова добавих и Olympea Intense.
Сега пък тя не ме кефи, и ще продължа със Sunshine в късния следобед. Отива му.

# 616
Никой не каза нищо за сайта Godsmell, там има sunshine и цената му е на половината от сайта на амуаж ... това малко ме притеснява. Не го познавам сайта, просто търсех наличен и така попаднах на сайта?

# 617
Има отделна тема за сайтовете. Най-добре проверете там.

# 618
Не познавам този сайт и нищо не мога да кажа, но Аmouage се продават по дискаунт сайтове и цените са на около половина, да.

# 619
  • София, Лагера
Мили дами, къде мога да намеря Carolina Herrera La Bomba? Вчера го душих и пръснах на китката си на летище, ама бързах за полета си и не успях да го изчакам да се развие и да ми хареса. А като го харесах, беше вече късно...

# 620
Никой не каза нищо за сайта Godsmell, там има sunshine и цената му е на половината от сайта на амуаж ... това малко ме притеснява. Не го познавам сайта, просто търсех наличен и така попаднах на сайта?
На първо четене всичко изглежда наред, но за първи път попадам на сайта явно е нов. Защото смея да твърдя, че познавам почти всички читави сайтове, в които се предлагат парфюми.
Този парфюм го има и в Beautinow и след код за отстъпка при първа поръчка ще стъпи на 202,50 евро и БД до врата.

# 621
Мили дами, къде мога да намеря Carolina Herrera La Bomba? Вчера го душих и пръснах на китката си на летище, ама бързах за полета си и не успях да го изчакам да се развие и да ми хареса. А като го харесах, беше вече късно...
Хай, Ноеми!❤
Само на морските гари го имаше. Официално не е зареден в магазините.

# 622
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз ще имам няколко часа мотаене във Франкфурт и ще се оглеждам за Амуаж. Да знам да инвестирам ли още пари в тях или да фокусирам на омега любимите Инишио.

# 623
Аз не харесвам Амуаж въобще - този, който що годе ми допадна е Blossom Love, нищо друго. Даже вчера се спрях пак да ги пробвам на Софийското летище и нищо не ми хареса - точно заради ориенталския вайб, който носят. Без проба в никакъв случай не трябва да се купуват.
Любими са ми Kilian, Initio, Giardini di Toscana и МFK.

# 624
  • София
Здравейте! Не съм писала в темата досега. Посвършва ми любимият парфюм на Пако Рабан, който пестеливо ползвах за специални случаи/настроения. Реших, че е време да го подновя, но за съжаление е спрян. Що така е изчезнал и с какво да го заменя? Имате ли идея?
Скрит текст:

Откривам новоподобия, но нещо не им вярвам да пазят точно същия аромат:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 625
Не са еднакви определено новите. За съжаление спират любими парфюми и то бързо и рязко. Намерете нова любов. Пробвайте и изберете нещо ново.

# 626
Здравейте! Не съм писала в темата досега. Посвършва ми любимият парфюм на Пако Рабан, който пестеливо ползвах за специални случаи/настроения. Реших, че е време да го подновя, но за съжаление е спрян. Що така е изчезнал и с какво да го заменя? Имате ли идея?
Скрит текст:

Откривам новоподобия, но нещо не им вярвам да пазят точно същия аромат:
Скрит текст:
Скрит текст:
Бих заложила на първообраза Black XS, но да, много добре знам какво е да спрат любим парфюм. Имам същия проблем с Dolce Vita, Addict и Hypnotic Poison на Dior, както и Angel Muse на Mugler...изобщо, много е неприятно.

# 627
Днес колегата се беше напръскал с уникален паррфюм с шлейф. Каза, че Angel’s share на Килиан. Аз ужким го познавам, но на мъж стой по-различно.
При нас е прохладно, така че не задушаваше.

# 628
Аз нямам търпение да помириша най- новия му фланкър. Само гледам любимия Килиън Хенеси какво говори за него и как обикаля Хародс.

# 629
Кой е новия фланкър на Angel's Share?

Общи условия

Активация на акаунт