От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 18 172
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София ж.к. Надежда 1
Бенита, какво ти казаха за преносването до кога ще те чакат?Мен док ми каза,че ще ме чака около 10 дни Rolling Eyesно аз мисля, че това е доста време и се надявам да тръгне да излиза бебо тия дни Praynig
Искам да ви споделя нещо Rolling EyesДва дни по ред събота и неделя като ходех да пишкам и се избърша след това има на хартията нещо слузесто,но не е с кръв,а е прозрачно и не прилича на бяло течение.Какво може да е?Днес го няма вече Rolling EyesВ петък вечерта с много уговорки накарах мъжа ми да правим секс (него го е страх и бяхме спряли),беше много за малко и безболезнено разбирасе,та си мислех дали нещо не сме направили и затова да тече тази слуст Rolling Eyes Rolling EyesКажете как мислите?Дали е нещо страшно и да тичам ли към болницата Sad

# 196
  • Пловдив
Саня, попълва се приложение 1 - за живо родено дете.
мисля, че са качени във пощата.
Петя, ами нищо не ми каза до кога ще ме чака. Може би защото вече ще се виждаме почти всеки ден и ... А и няма да ме разражда той. Утре като отида в Селена може би те ще ми кажат.
А до колко помага секса... мога да кажа, че кьорава контракция не получавам. Като ставам и сядам по-рязко има повече ефект. А това течение... може и тапа да е  newsm78 При мен няма нищо слузесто, в какъвто и да е цвят, но пък самото течение ми се е позасилило от 3 дни и предполагах, че е от водите, но док каза, че не е от тях.

# 197
  • София ж.к. Надежда 1
Саня, попълва се приложение 1 - за живо родено дете.
мисля, че са качени във пощата.
Петя, ами нищо не ми каза до кога ще ме чака. Може би защото вече ще се виждаме почти всеки ден и ... А и няма да ме разражда той. Утре като отида в Селена може би те ще ми кажат.
А до колко помага секса... мога да кажа, че кьорава контракция не получавам. Като ставам и сядам по-рязко има повече ефект. А това течение... може и тапа да е  newsm78 При мен няма нищо слузесто, в какъвто и да е цвят, но пък самото течение ми се е позасилило от 3 дни и предполагах, че е от водите, но док каза, че не е от тях.

Значи да не разчитам със секс да предизвикам раждане Embarassed Crazy

# 198
benitta, ние сме от много хълцащите  ooooh! Това дете като почне с хълцането и по цал час, понякога така ме изнервя  Twisted Evil Бутам я, ръчкам я, ама не спира  Naughty Док каза, че си е баш хълацане и много бебета го правели особено последния месец Crazy
Днес на записите - бебка спа 10 мин. и я ръчках  Mr. Green , за да и измерим правилно тоновете, след което тя ми го върна тъпкано с такова ритане и мърдане, че имам направо нещо като мускулна треска на корема  Crazy Диваненце ще излезе, знам си аз...
За у-щето - КОЙ ЩЕ ИДВА ?
За покупките - днес се сдобихме с коритце и протектор за матрак  Peace Остана да си взема няколко пелени пархетни и памучни и сме готови.  Peace Сега ще снимам.
Момичета, дайте съвет къде да си намеря удобни обувки тип " мокасина "  newsm78 Страшно обичам GEOX, но те се излагат вече втора година с едни и същи модели и то в цветове оранжево, жълто, св. синьо  #Crazy Днес обиколих МОЛ-а на Хемус и нищо, реших в крайна сметка ако не си намеря да си купя маратонки.
Thinking

# 199
  • Пловдив
Честито на Ламята!
Да и е жива и здрава бебка Амалия!  bouquet

Страчи, стискаме паци! Praynig

Успех на всички, постъпващи тези дни в болница! Peace

И на мен ми подейства добре и антидеперсиращо пловдивската лекция. Вярно, че беше малко пусто на масата, ама се успокоявахме, че след месец-два ще се събираме с бебоците. Hug Обадихме се на Веселина - тя се чувства много добре, утре ще я изписват и е била в една стая с Фло, която са изписали днес. Така че - очакваме включване...

Бенита, ама много непослушни тез` моми, бе... Еееееееееее... Така се надявях да са те пратили направо в болницата! Praynig На хората вече им изпопадаха тапите, получиха разкрития, контракции..., а на нас, `дето сме от първите в списъка - нищо ни няма... JoyТо т`ва вече на нищо не прилича...  Joy Моят преглед е от 17.30, ама отсега ми е ясно - ще се преносва... Crazy

# 200
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Страчи от къде купихте протектора за матрак и колко струва?

# 201
Страчи утре съм на училище, запазете ми място, че може и да позакъснея малко.

Кой ще ми каже от къде да си взема протектор за матрак 70/140???Никъде няма такива.

Чао за сега

# 202
ДейзиГ, взех го от Малечко на Оборище за 29 лв., размерът му е 90/135 или поне така пише Peace

# 203
  • София
Аз утре се надявам да дойда на училище ако малката не е решила друго Grinning

# 204
  • Пловдив
Специално съобщение за Филка -
Манго (от мартенките) е родила Peace
 hahaha значи... все пак и ние може някога да родим   Joy

# 205
Честита мома на Ламята  Hug

Страчи, за гардереобчето и шкафа, минах ги просто с вода - влажен парцал - не съм чистила със спирт или специални отвари  Peace.

Забравих да споделя опит за еднократните гащи и памперси да ви кажа (на нераждалите още  Crazy). Оказа се, че излишно съм се презапасила - памперсите, сложих един, дупено ми се спари за отрицателно време, а така дългоочакваното обилно кървене (по споделен опит от други мами и четива) така и не се появи  Rolling Eyes. Карах си на гащи и нощните превръзки на Always  Peace. Еднократните гащи също не ги ползвах поради същата причина - омазване не е имало  Wink. Може би при нормалното раждане кървенето е доста по-обилно наистина и тогава тези неща биха били много полезни, но в моя случай със секцио се оказаха абсолютно излишна покупка  Crossing Arms. И все пак ако си купуватееднократни гащи, тия които аз си взех не са от най-сполучливите. Имало в Малечко (и другаде предполагам) гащи на Бебе Комфорт (май  Thinking) - едни такива мрежести - перфектни са за след секцио, защото имат една платка, която минава над раната от операцията. Моите гащи си бяха с ластик, който от време на време ми прежулваже на раната и не беше много приятно  Crazy.

# 206
  • София
Имам удоволствието да вляза в ролята на щъркелка!
Днес, в 8.45, Мишочка се е сдобила с момченце!

Бебо е 2800, 49см. Тя поздравява всички и желае успех на бъдещите мами!

Да й е жив и здрав, да расте и да радва мама, татко и батко!  Heart Eyes

Леле, че се развълнувах! Събуждам се и гледам - смс!

# 207
Честито, на Мишочка  Hug Да и е жив и здрав малкия мъж, да слушка и радва мама, татко и батко ! На мама - бързо възстановяване !

# 208
  • София
Честито бебче на Мишочка.     bouquet
Уф на мен нищо не ми се прави днес и само се въргалям из кревата. Такъв мързел ме е треснал  #Crazy Ужасно.
А иначе това слузестото, след като в петък сте правили секс (ако мъжът ти е свършил ве теб), може да са просто доизтичащи сперматозоидища  Flutter
Аз съм си наумила да идвам на лекцията утре, освен, ако не я проспя  Blush

# 209
  • Пловдив
аааа още бебетааааааа  Joy
ЧЕСТИТО НА МИШОЧКА   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт