От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 18 407
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Ая, ама сложи ли нещо като хартия или плик от долу, в смисъл под дрешките или направо на дървото... какво съм се размислила и аз... ooooh!
За еднократните гащи - аз си взех на Canpol ( май така се пише )  Blush размер М/L надявам се да ми свършат работа и нощни превръзки на Always, но в крайна сметка долу има аптека, където продават и памперси, ако се наложи ще си купя.
Peace

# 211
  • София
За хълцането. Ми хълцане каза, че е. Голям смях падна, докато записвахме. Но не попитах какво точно става, че да хълца. newsm78

Протектор за матрак взехме от щъркел 70/140. 20.20лв

Ауа, уцелила съм значи еднократните гащи! От някаква хартия като горната част на превръзка са.

Ама ще видим къде точно ще минават около раната. Thinking

# 212
  • Пловдив
Специално съобщение за Филка -
Манго (от мартенките) е родила Peace
 hahaha значи... все пак и ние може някога да родим   Joy

Бенита, гледам и не вярвам на очите си...  #Crazy Значи наистина и ние ще родим... hahaha  Shocked       Ама аз няма да съм днес, защото явно не ми върви - току що се обади докторът да отмени часа за 19.00. Sad Тъкмо заключвах. Обаче, ако не друго, ще имам време да си сложа от тия линийки, `дето броят преносването.  hahaha

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 17:35 от Filka

# 213
  • София
Честити на Мишочка! Явно и нейното се е опитало да я изненада на празника й, но не е успяло да прецени за колко време ще излезе. Да е живо и здраво и много да ги радва!

# 214
Честити бебета на Мишочка и Ламята

Днес бях при моята колежка в Майчин дом, която роди в събота. Влязох в стаите на 12-тия етаж. Доста добре изглеждат, по две жени с отделен санитарен възел и бебетата са при тях. Та се поуспокоих доста. Бях се притеснила лека, след като знам каква мизерия е на 10-тия!
За кървенето - след нормално раждане първият ден й е било много обилно. Тя ме посъветва да си взема или еднократни гащи, или памперси или едни голями превръзки, не са нощни, но тях предлагат по аптеките когато попиташ за гащи за след раждане. Нощните превръзките е трябвало да го сменя на всеки час.

Видях бебчето й - колко беше мъничко ... а се роди 3 600гр! Все едно никога Марти не е бил толкова малък Simple Smile

Минах и на запис - док каза че тоновете са ми супер. В четвъртък ще отида пак, тогава вече ще съм на по-обстоен преглед.
Вчера изгладих и последните неща за бебчо!!! До 1 часа посреднощ гладих  1ironing, но важното е, че успях. Остана да купим ваничка и козметика и сме готови за идването на малкия човек Simple Smile Но както и док днес каза - не че нещо, но по-добре да е след празниците Simple Smile
То добре, но аз не знам колко още ще може да ми се разтегне корема, вече е огромен.   Grinning

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 17:52 от stassy

# 215
  • Пловдив
Честито на Мишо4ка
 и
Поздравления за точността на бебчо -
точно на термин!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Здравейте,много се надявам и аз да мога да дойда на училището -утре е на плиска,нали?Страчи и аз имам абсолютно същите болки от долу...супер силни и обикновено придружени с вик  Sad....neci питаше за размерите на главичката при нас са вече 98.8 и не спира да расте но док каза че не е страшно....в краен случай секцио

# 217
Честито бебче на Мишочка!  bouquet   bouquet   bouquet

Днес пазарувах за болницата като за последно - подплънки за кърмене, пижама и разни дребни тоалетни принадлежности. Дойдоха ни и мебелите за детската стая. Остава да купим ваничка и плот за повиване, и сме готови. Peace
Аз утре съм на последна ЖК преди раждането, притеснено ми е. То не остана време - ако не броим тази вечер, има само 2 дена Confused

# 218
Честито на Мишочка и Ламята НеСпаска, много здрави, красиви и послушни да са им бебенцата!

И аз да се отчета-току що се връщам от преглед и според док (пък и според мен де) скоро няма да се ражда. Поне бебчо е заел супер поза с главата надолу най-сетне, ама аз много- много не смея дя се хваля, въпреки че според лекаря най-вероятно така ще си останем докрая, но аз мойто диване си го знам и не разчитам на това. Плацентата ми е първа-втора степен, води достатъчно, контракции нямам, тъй че най-вероятно ще си изкараме оставащите ни три седмици до излюпване. Ще останем от последните в тоя форум май, тъй като гледам. Жалко само, че си нямам идея как се пускат теми, иначе можех поне нещо полезно да свърша докато се мотам на финала. Иначе сме купили всичко, остава ми само още една смотана нощница да си купя и въпросните еднократни гащи ли, памперси ли, ще видим какво ще грабна накрая.

Хайде лека ви вечер и дано да остане някой до края на месеца, че да си кибикаме заедно, че родилите мами ще стават все по-заети!

Относно изваряването на водата-тъй като ще ни трябват сериозни количества вие в какво смятате да изварявате? Аз си мисля дя взема да купя една нова тенджера спедиално за целта и на котлона. В микровълнова знам, че не препоръчват, другият вариант е термо кана, но нещо не съм я предвиждала в разходите.

# 219
Честито на Мишо4ка! Да и е живо и здраво бебенцето и много да ги радва!
Аз от снощи откачам от киселини, ама мнооооооооого ми е гадно вече Sick направо имам чуството , че ще избълвам огън!

# 220
[size=14pt]ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ

ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ МАЛКИТЕ БРЪМБАРЧЕТА НА ЛАМЯТА И МИШОЧКА

НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ[/size]

# 221
  • Попово
Честито на Мишочка и Ламята НеСпаска

# 222
 Laughingна новите мами честити бибешоци да са им живи и здрави и много да ги радват .
да докладвам утре влизам в патология за да съм под наблюдение заради високото кръвно много се надявам да почнада раждам че да не се застоявам там .
а от днес имам някакви слаби болки че да видем .
хайде чао за сега

# 223
  • БГ
Честито, на Мишочка smile3525 smile3525 smile3525  да е здраво бебчето и много да я радва! newsm30
аз днес се обаждах да проверя за резултатите ми от анален и вагинален секрет, да ви с епохваля са ок.утре ще се обадя да си записва час в Селена,
 benitta разкажи утре при теб как е минал прегледа .
иначе при мен се засилва болката в гърба и ребрата ама се трае.за имената-и за мен е глупаво да се сърдят свекитата за нещо такова, аз поради тази причина ще го кръстя с буквата на мъжа ми, нещо като комбинация от нашите две имена,макар че майка ми ми предлага да го кръстя на тях да се радват . за преваряването на вода- ще купя нова тенджерка специално за това, термоканата нещо съм предубедена че не може да преварява а и аз не съм я предвидила като покупка.хубава вечер от мен  bouquet

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 19:51 от tevolere

# 224
  • София
Честито на мамите от последните дни!!! Много послушни бебчета и леко възстановяване ви желая!!!

Вчера и нашата наследница ми организира притеснения!!! Цял ден, цяла нощ почти не помръдна!!! Толкова коренно промени поведението, че на мен не ми остана нищо друго освен да се нашашкам #Crazy Shocked Rolling Eyes
Днес сутринта пак така и веднага отидох на запис - резултата - повече от отличен! Тоновете чудесни! И на мен камък ми  падна от сърцето!
За разлика от последните няколко месеца вече нямам контракции обаче... С първата бременност пак така - лежах за задържане сума ти време, а в 9 месец като хукнах по улиците - ни контракция, ни чудо!!! Joy

И след прегледа с каката се разходихме на хубавото време, поровихме в пясъчниците
Което ме подсеща - Style, Руми на клипчето е страхотна!!! Голяма беснотийка!!!

Общи условия

Активация на акаунт